CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat Register FAQ
Go Back   CGPersia Forums > CG Releases > Full Applications - Releases
Reload this Page Lumion Pro 3.0.1 64Bits [by zamueco]
Full Applications - Releases Latest Full Application Releases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-22-2013   #551
javieraml1
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
patch is not working on my pc.. is there another way to crack?
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-15-2013   #552
vlad5
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
I'm sorry, links dont work now.
Can somebody upload them again?
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-20-2013   #553
vlad5
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Noone??
Please, share them.
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-24-2013   #554
Ichio
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,299
Thanks (Given): 6400
Thanks (Received): 4000
Default reported

Link(s):
 
reported
english only as forum language
please read the forum rules first

is Online  
Reply With Quote
Old 09-29-2013   #555
emi79
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
I stalled Lumion 3 of c: and I ran the patch but I get this error. "general error"

how can I solve,

thanks
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-11-2013   #556
jbolis
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Hey guys. The pach doesn't work. It opens, but there is no options buttons or something like that. What should I do?

Thanks
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-13-2013   #557
naunau
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
i have widows 8 and when i change the font side the patch work ...big tnx brother and god bless you
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-14-2013   #558
Juanca1olspb
Join Date: Oct 2013
Posts: 2
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
I have the same trouble, error while loading lumion... "general error"
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-14-2013   #559
archemist27
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Please help! i did. all the things instructed on youtube like blocking the internet connection through firewal after running the patchl, and putting the 127.0.0.1 backup.lumion3d.com and 127.0.0.1 activate.lumion.com but when i open the lumion i get, internet connection failed, and asking me an activation code then lumion gave me emergency activation code that can be use just once. Please help me, i have my presentation next week, lumion will be my savior, but for now please help me guys! thank you!
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-14-2013   #560
tatunts
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 3
Wink Lumion 4.0

WOW! Simply, WOW...

Link(s):
 
Incredible stuff here guys.
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - CTX, patilrahul1988 thanked for this post
Old 10-14-2013   #561
patilrahul1988
Join Date: Dec 2012
Posts: 101
Thanks (Given): 59
Thanks (Received): 18
wow.....Really , now lumion is must Have yaar....now my wish for 2014 just "Lumion4"
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-14-2013   #562
mootte
mootte's Avatar
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,164
Thanks (Given): 1054
Thanks (Received): 3875
@tatunts

is already really cool that Lumion Pro 4.0 but we'll never get any of us
It simply remains a dream for us only the buyer rejoice at it .
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-14-2013   #563
AcesHigh
Join Date: Jun 2011
Posts: 373
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 133
the guys from Lumion are out of their minds.

the customer buys Lumion 3 Pro paying 3000 euros!

then less than a month later they release a new version... and charge 1000 euros for upgrading from Lumion 3 Pro to Lumion 4 Pro!!!

Lumion 3 to Lumion 4 € 499.–
Lumion 3 to Lumion 4 Pro € 1999.–
Lumion 3 Pro to Lumion 4 Pro € 999.–
Lumion Educational Pro 3 to Lumion Educational Pro 4 € 99.–
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-14-2013   #564
patilrahul1988
Join Date: Dec 2012
Posts: 101
Thanks (Given): 59
Thanks (Received): 18
Wink

Link(s):
 
All new Lumion licenses purchased on or since the 1st of October 2013 will automatically be converted to licenses of Lumion 4.0 & If you bought in September 2013, you can upgrade your ‘Lumion Pro 3’ license for €100 or your ‘Lumion 3’ license for €50.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-14-2013   #565
AcesHigh
Join Date: Jun 2011
Posts: 373
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 133
Yes, that means that anyone who bought Lumion 3 Pro BEFORE September will have to pay ONE THOUSAND EUROS for the new version!

and mind you, it´s just RIDICULOUS that they are skipping from version 3.2 DIRECTLY to 4.0!!!

The "new features" in 4.0 are at MOST what a 3.5 deserves, and a 3.5 obviously should be FREE to everyone who bought Lumion 3.

The Lumion company is RUSHING new releases with not that MANY new features, and charging outrageous prices from old customers.

I thought of making economies to BUY Lumion 3 Pro, but seeing what they are doing, I won´t buy it nor Lumion 4, because I would be PISSED if I had bought Lumion 3 Pro and had to pay 1000 dollars to have the 3D Grass.

Whats next? 5 months after Lumion 4.0, they will release Lumion 5.0 with raytraced reflections... more 1000 euros?

(sincerely, raytraced reflections on the GPU are less processor intensive than the shitty planar reflection solution of Lumion, where they basically duplicate the WHOLE scene geometry behind each reflection plane... I made animations with GPU Thea Render with better reflections and THOUSANDS of "reflection planes" where each frame took less time to compute than Lumion would do with their bad reflection solution.)
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-15-2013   #566
baad
baad's Avatar
Join Date: Feb 2012
Posts: 476
Thanks (Given): 188
Thanks (Received): 768
Many others edition will come recently L4, L5, L6 ........ and we just make useless chat here, nothing more....
Say goodbye to these beautiful tool and many thanks to Zamueco+ Antunez
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-16-2013   #567
dyhvn2
dyhvn2's Avatar
Join Date: Mar 2010
Posts: 382
Thanks (Given): 1365
Thanks (Received): 229
Link(s):
 
that's totally true, ..but...lets hope ..er..maybe..in another time...Zamueco+ Antunez ..will comeback to help us. ¯(ツ)/¯

cuz Lumion 4 is so Awesome !!! ̼⌂̺͛ᴖ̲̿ᴥ̲̿ᴖ̺͛⌂̼

is Offline  
Reply With Quote
Old 10-17-2013   #568
render_freak
Join Date: Jun 2010
Posts: 7
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
thank you very much , m8
__________________
regards
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-20-2013   #569
meditation
meditation's Avatar
Join Date: Jul 2010
Posts: 232
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 64
Lumion 3 to Lumion 4 Pro € 1999.–
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-21-2013   #570
AcesHigh
Join Date: Jun 2011
Posts: 373
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 133
Does anyone knows if its possible to somehow extract 3d models from Lumion library, or at least the trees? The trees are all Speedtree... but already compiled... is it possible to revert it to standart speedtree models who can be edited?? What about the cars, people, etc?
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-02-2013   #571
Marsz
Join Date: May 2011
Posts: 2
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Hi there,

Tried everything to run this patch, safe mode, font size, old patch/new patch, driver upgrade, compatibility mode.. Even reverse engineering the diablo2oo2's Universal Patcher that was used, unfortunately I run into the Armadillo wall.. So to Zamueco, thanks for your brilliant crack job, but why use such a faulty graphic patcher?
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-12-2013   #572
mochin22
Join Date: Aug 2011
Posts: 12
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 2
Download Zamueco's Magic Medicine:
hxxp://www.mediafire.com/?t2y3v36b79m1sqy
pass: CgPeRsia$$$2013ZL$$$$

I got a virus warning from avast Win32:Malware-gen

Last edited by mochin22; 11-12-2013 at 07:52 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-13-2013   #573
ThyagodeAzevedo
Join Date: Apr 2012
Posts: 5
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
someone is having problem with Lumion 3.0.1 with windowns 8.1?
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-13-2013   #574
mootte
mootte's Avatar
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,164
Thanks (Given): 1054
Thanks (Received): 3875
@ThyagodeAzevedo

the patch works only on Windows 7 x64
not on Windows 8.1
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-14-2013   #575
ThyagodeAzevedo
Join Date: Apr 2012
Posts: 5
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
all computers in my office have been upgraded to 8.1 win!
we train to do the patch 4.0 with 3.0.1. How about that?

I can climb lightweight files. the program crashes with large files .. : (
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-14-2013   #576
mootte
mootte's Avatar
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,164
Thanks (Given): 1054
Thanks (Received): 3875
@ThyagodeAzevedo

what a patch 4.0 ,what is that there is only one patch for Lumion 3.0.1 and only works on Win 7 x64


Not suitable for Windows 8.1
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Ichio thanked for this post
Old 11-14-2013   #577
mootte
mootte's Avatar
Join Date: Aug 2011
Posts: 1,164
Thanks (Given): 1054
Thanks (Received): 3875
@sangeethspillai

Cycling man and Jogging man


Download

Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
5 Thanks, 0 . - Bribie, djfrostd, ldb1014, ManHary, sangeethspillai thanked for this post
Old 11-15-2013   #578
malena007
malena007's Avatar
Join Date: May 2013
Posts: 5
Thanks (Given): 131
Thanks (Received): 5
Link(s):
 
Thank you! Couldnt find Lumion to download....
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Marsz thanked for this post
Old 11-18-2013   #579
Marsz
Join Date: May 2011
Posts: 2
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Still no luck with the new fixed patch..
Using Win7 Ultimate on a Dell XPS17, with a stupid shared Intel/Nvidia GFX board.
Still no buttons visible in the patcher..

No luck for me than..
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-19-2013   #580
ThyagodeAzevedo
Join Date: Apr 2012
Posts: 5
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
I managed to import files for 3.0.1 running win 8.1
just stopped using the extension DAE
and left for another extension

WORK in WIN 8.1!
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-20-2013   #581
PersianMucus
PersianMucus's Avatar
Join Date: Nov 2009
Posts: 59
Thanks (Given): 34
Thanks (Received): 6
About the pricing policy, which is a bit hard I agree, but to be fair:

All owner of 3.x licence Pro could have upgraded to 4.0 Pro for 99€ if they purchased it in September.
If you BUY Lumion 3 Pro in September, you'll have a FREE upgrade to Lumion 4 Pro (This is a direct
mail from Act_3D commercial Division)

Also, you can pay in 3 times if you want to (Yes it's 1000€ for 3 months, but still)

I think that Lumion is expansive, yes, but to be fair, upgrading is low cost once you get the Licence, so....
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-20-2013   #582
Cotoadriano
Cotoadriano's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 82
Thanks (Given): 72
Thanks (Received): 39
For me it's working fine on 8.1... I've installed when it was 8 version and then upgraded to 8.1, and it still works...
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-20-2013   #583
AcesHigh
Join Date: Jun 2011
Posts: 373
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 133
Link(s):
 
this is common policy for ANY software developer, otherwise, nobody will be buying a program a few months before the release of a new version
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-30-2013   #584
heaton5747
Join Date: Jul 2012
Posts: 8
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
This is great thanks so much!!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-03-2013   #585
meditation
meditation's Avatar
Join Date: Jul 2010
Posts: 232
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 64
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-03-2013   #586
AcesHigh
Join Date: Jun 2011
Posts: 373
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 133
Link(s):
 
not sure what you posted there, but the link no longer works. Either the file name was too obvious, or as some already suggested, there are spies around here
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-07-2013   #587
groomlake
groomlake's Avatar
Join Date: Apr 2009
Posts: 674
Thanks (Given): 154
Thanks (Received): 215
To all regarding GENERAL ERROR:

open windows firewaall
- make new rule
- select program
- block all outgoing

thats it starts up without general error
is Online  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Vicci thanked for this post
Old 12-08-2013   #588
saleemroots
saleemroots's Avatar
Join Date: Dec 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Dear All, I will be thankful If any one cane guide me about Lumion 3.1 pro, I have installed but patch file is not working, Please help, any update will be cool
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-16-2013   #589
3dimiceli
Join Date: Jun 2011
Posts: 8
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 3
Anybody have "the bicycle man, lacked Jogging Men" I really need it... i read one post with link to download it... but is off now =/
Please... any guy send a new link to me >.<
Tks!

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------

sorry guys... i read the other post... and make the download with the new link >.< tks o/
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-16-2013   #590
karisik
karisik's Avatar
Join Date: Feb 2012
Posts: 154
Thanks (Given): 52
Thanks (Received): 32
LM 4 PRO
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-16-2013   #591
roamer_18
Join Date: Jul 2010
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
how u check it is it patched?
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-16-2013   #592
odinperca
odinperca's Avatar
Join Date: Dec 2012
Posts: 308
Thanks (Given): 334
Thanks (Received): 135
Link(s):
 


nothing patch....................
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-16-2013   #593
jesuslux
Join Date: Dec 2012
Posts: 12
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Please zamueco ! Help us creating a patch!!!!!!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-17-2013   #594
clvrrr2006
clvrrr2006's Avatar
Join Date: Mar 2011
Posts: 79
Thanks (Given): 211
Thanks (Received): 62
yeeeeeeeh zamueco
you get the LUMION 4.0 NOW
your work will begin now my friend
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-17-2013   #595
nexim
Join Date: Sep 2010
Posts: 46
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 12
torrent please...
is Online  
Reply With Quote
Old 12-17-2013   #596
groomlake
groomlake's Avatar
Join Date: Apr 2009
Posts: 674
Thanks (Given): 154
Thanks (Received): 215
Link(s):
 
go to cgpeers and find the torrent its there
is Online  
Reply With Quote
Old 12-17-2013   #597
jesuslux
Join Date: Dec 2012
Posts: 12
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
No, its not there!.. =[
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-25-2013   #598
cmontesi
cmontesi's Avatar
Join Date: Jan 2013
Posts: 86
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 79
To everyone who upgraded to Windows 8 or Windows 8.1 and get the General Error window.
When you upgraded to Windows 8 or Windows 8.1, your host files were changed to default.
That means, you'd need to do the following:
1. Go to Windows -> System32 -> Drivers -> etc
2. Find the host file and right click properties. Uncheck the box that says "Read only".
3. Right click on the file and open it with Notepad.
4. Add "127.0.0.1 backup.lumion3d.com" and "127.0.0.1 activate.lumion.com"
5. Save and Do a full restart(not a quick one).
6. Open Lumion and let it load, it will display the window "General Error". But just click on it once and wait for a bit. It should then load Lumion.
__________________
Need something? Don't have a cgpeers account?
Send me a PM and I'll give you a link to my mega folder.

Share and don't resell!
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-01-2014   #599
ximena12
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
hola quiero crakear el lumion en windows 8 y no me salen los botones del parche me pueden ayudar porfavor
is Offline  
Reply With Quote