CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat Register FAQ
Go Back   CGPersia Forums > CG Releases > Full Applications - Releases
Reload this Page Photodex ProShow Producer Version 5.0.3310 + new patch from khg :-)
Full Applications - Releases Latest Full Application Releases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-21-2012   #1
Petshopper's Avatar
Original Poster
Join Date: Jul 2012
Posts: 11,099
Thanks (Given): 4836
Thanks (Received): 35577
Thumbs up Photodex ProShow Producer Version 5.0.3310 + new patch from khg :-)

Link(s):
 
[/URL]

Home Page -
Link(s):
 
Get The Program here:

Link(s):
 
Link(s):
 
Link(s):
 
...thanks to my friend malakalhallak for give info to new version and big thanks to swaybarr and the KHG Team:-)


ADOBE CC XFORCE RELEASES AND EVERY PREVIOUS VERSION KEYGENS HERE:
Link(s):
 
Pixologic Zbrush V4R6 P2 update thread:
Link(s):
 

Last edited by Petshopper; 09-01-2013 at 09:12 AM.
is Offline  
Reply With Quote
36 Thanks, 0 . - klchung, neostun, regi12, gspere, julius lopez, smokinjoe09, ManiSpecialist, lumiavatar, harikerisumo, 7alvoo, voth, ghfghgfhgfhf, jmsmp, borabora1252, te.veo, ManHary, shawon, abilio, noni64, OverDream, zverko, lombado, sehrich, fatih_61, Abyssis, melor, rvarquerasteve, megano, mali1982, smarbal, dyhvn2, nerozak, photosam, elektek, davidbeck259, Ramy B thanked for this post
Old 11-21-2012   #2
davidbeck259
Join Date: Aug 2012
Posts: 24
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 9
Thanks sir ! But.....
I need Proshow Gold please ....
Waiting for KHG-Team. Thanks for my Life


Sorry my english is not well

Last edited by davidbeck259; 11-21-2012 at 02:35 PM.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-21-2012   #3
photosam
photosam's Avatar
Join Date: Jan 2011
Posts: 455
Thanks (Given): 1453
Thanks (Received): 195
Thank You, Petshopper !
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - Petshopper, rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-22-2012   #4
ncristinel
Join Date: Sep 2010
Posts: 92
Thanks (Given): 55
Thanks (Received): 79
The patch not working.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-22-2012   #5
laramjoj
Join Date: Feb 2012
Posts: 34
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 2
Keyfilemaker not working
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-22-2012   #6
alb
alb's Avatar
Join Date: Dec 2010
Posts: 478
Thanks (Given): 11
Thanks (Received): 3048
Here is patch for gold and producer 5.0.3297 version
Link(s):
 

Last edited by alb; 11-23-2012 at 07:07 AM.
is Offline  
Reply With Quote
7 Thanks, 0 . - abilio, Abyssis, rvarquerasteve, davidbeck259, ulisses, Petshopper, marv01 thanked for this post
Old 11-22-2012   #7
davidbeck259
Join Date: Aug 2012
Posts: 24
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 9
Link(s):
 
Thanks alb.
I tested Patch KGH-Team & Keyfilemaker-RNDD all working with version 5.0.3297 (Gold and Producer)
I tested on Windows XP SP3 (32bit) and Windows 8 (32bit)
is Offline  
Reply With Quote
6 Thanks, 0 . - bsolar, regi12, akspe22mam, rvarquerasteve, Petshopper, marv01 thanked for this post
Old 11-22-2012   #8
malakalhallak
malakalhallak's Avatar
Join Date: Feb 2012
Posts: 233
Thanks (Given): 45
Thanks (Received): 922
thank you very much...both you two.
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - rvarquerasteve, Petshopper thanked for this post
Old 11-22-2012   #9
marv01
Join Date: Sep 2012
Posts: 17
Thanks (Given): 5
Thanks (Received): 4
Thank you very mich
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - rvarquerasteve, Petshopper thanked for this post
Old 11-22-2012   #10
Petshopper
Petshopper's Avatar
Original Poster
Join Date: Jul 2012
Posts: 11,099
Thanks (Given): 4836
Thanks (Received): 35577
@ncristinel & laramjoj

keyfilemaker working perfect, exept with keyfilemaker is important to block prog with firewall....
patch from khg "alb", working perfect too, and you not have to block the prog with firewall....
is Offline  
Reply With Quote
3 Thanks, 0 . - bsolar, ronninet, rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-23-2012   #11
joea2
Join Date: Feb 2012
Posts: 9
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 2
Thanks a lot.
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - rvarquerasteve, Petshopper thanked for this post
Old 11-23-2012   #12
juaskip
Join Date: Nov 2012
Posts: 7
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 2
thankss
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - Petshopper, rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-24-2012   #13
laramjoj
Join Date: Feb 2012
Posts: 34
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 2
Link(s):
 
Where I can download the path khg "alb"?
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-25-2012   #14
davidbeck259
Join Date: Aug 2012
Posts: 24
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 9
Link(s):
 
#7
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-25-2012   #15
wonderid
Join Date: Nov 2012
Posts: 8
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Link(s):
 
The Link is not working ( Das Link zur verlangten Datei ist nicht gültig ).
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-25-2012   #16
riverside
Join Date: Nov 2012
Posts: 8
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 2
For the Keyfilemaker-RNDD to work you must delete the license data of previous version from the registry.
Open regedit and look for "HKEY_CURRENT_USER\Software\Photodex". If exists, delete it before using the keyfilemaker.
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - bsolar, rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-25-2012   #17
melor
Join Date: Jan 2010
Posts: 480
Thanks (Given): 2297
Thanks (Received): 540
Here is the patch for Producer only:
Link(s):
 

Last edited by melor; 01-23-2013 at 10:25 AM.
is Offline  
Reply With Quote
8 Thanks, 0 . - Petshopper, gametheory1984, gspere, zverko, enyi, Sharpshooter007, artaliance, rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-26-2012   #18
hochmi
Join Date: Feb 2012
Posts: 35
Thanks (Given): 25
Thanks (Received): 8
Thank you very much
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - Petshopper, rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-26-2012   #19
speedi25
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 9
removed old version, cleaned registry ,disconnected the Internet, installed new version 5.0.3297 as test version.

cleaned reg again and executed patch as admin. Internet is still disconnected

Result: PGM works BUT the final show is not rendered ILLEGALLY

So I'm sorry to say: The patch DOES NOT WORK.

beside s.o. tells me that I'm doing something wrong.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-28-2012   #20
speedi25
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 9
thanks a lot !!!!!!!!!!!!!

Rendering is still not possible.

And now ??
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-28-2012   #21
ncristinel
Join Date: Sep 2010
Posts: 92
Thanks (Given): 55
Thanks (Received): 79
It's rendering without nag screen; uninstall old version, delete the Photodex key(folder) in HKEY_CURRENT_USER/Software/Photodex. Install the software and apply the patch.
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - Petshopper, rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-28-2012   #22
speedi25
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 9
It's nice to see that people are willing to help me.

big T H A N K S

If you don't mind -----------:
to keep you inform I will report my installation steps and will see when s. o.
detects a mistake of me.

So:

Uninstalled old version via Windows control
As admin, the Photodex folder was deletet by regedit

reboot

---------- Post added at 04:04 AM ---------- Previous post was at 03:27 AM ----------

My further steps:

verfied that reg contains no photodex folder
verified that pgm folder Photodex under pgm(x86) is empty

Followed the procedure by Petshopper and
copied the kexmakerfile to Pgm(x86) Photodex folder
execute keymakerfile as admin -> OK

Installed psp 5.0.3297 and got the following screen:

----------------------------------------------
UPGRADE PSP will be installed
Evaluation Copy a trial version

----------------------------------------------


Even if it is a trial version I proceed with creating a show and tried to render it


ILLEGALLY



thats all.


Help I need some help !!!!!!!

---------- Post added at 05:03 AM ---------- Previous post was at 04:04 AM ----------

I forgot to disconnect the Internet

Now I get a screen with

FREE Update installed as a registert version

But my show is not be rendered ->>>> ILLEGALLY

Sorry for that detour

How can I get rid of this Illegally render screen ?
is Offline  
Reply With Quote
3 Thanks, 0 . - Petshopper, noni64, rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-28-2012   #23
ncristinel
Join Date: Sep 2010
Posts: 92
Thanks (Given): 55
Thanks (Received): 79
Use the patch from alb, it worked for me. I've had the same problem as you and, now, everything it's ok.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-28-2012   #24
speedi25
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 9
are you working with WINDOWS 7 too ?

---------- Post added at 06:13 AM ---------- Previous post was at 06:10 AM ----------

"alb-patch" does not change anything of the pgm behaviour
There is still that ILLIGALLY
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - noni64, rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-29-2012   #25
ncristinel
Join Date: Sep 2010
Posts: 92
Thanks (Given): 55
Thanks (Received): 79
Yes, I'm working on Win 7, 32 bit.
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - rvarquerasteve, speedi25 thanked for this post
Old 11-29-2012   #26
malakalhallak
malakalhallak's Avatar
Join Date: Feb 2012
Posts: 233
Thanks (Given): 45
Thanks (Received): 922
Link(s):
 

go ( C:\Program Files (x86)\Photodex\ProShow Producer )

delet this two file

( proshow.cfg and proshow.phd )...then pach it directary , will be fine......
is Offline  
Reply With Quote
4 Thanks, 0 . - bsolar, Petshopper, rvarquerasteve, speedi25 thanked for this post
Old 11-30-2012   #27
vampirete
Join Date: Jan 2012
Posts: 841
Thanks (Given): 356
Thanks (Received): 83
Thanks a lot!!!
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - Petshopper, rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-30-2012   #28
steinjeremo
Join Date: Nov 2012
Posts: 10
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Keyfilemaker not working
__________________
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-30-2012   #29
speedi25
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 9
@malakalhalla

I use windows 7 (64)
The cfg file was found in folder programs(x86)/photodex/proshow producer

But were the heck (sorry) can I find proshow.phd

windows seach function doesn't show this file on my pc , although hidden folders option is active
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-30-2012   #30
malakalhallak
malakalhallak's Avatar
Join Date: Feb 2012
Posts: 233
Thanks (Given): 45
Thanks (Received): 922
Link(s):
 
you will find it in same place.....

Link(s):
 
[/url]

after Place the pach in same folder directly and run it..it,s will be the end...

thank you.
is Offline  
Reply With Quote
3 Thanks, 0 . - Petshopper, speedi25, rvarquerasteve thanked for this post
Old 11-30-2012   #31
chips34
Join Date: Nov 2012
Posts: 14
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
I guess the link to Gold is dead >>>> The file link that you requested is not valid.
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-01-2012   #32
speedi25
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 9
I promiss you : With me there is no such a file in that folder you show me

Will go on with searching and inform you

Nevertheless big T H A N K

Speedi25
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-01-2012   #33
zeusik123
Join Date: Aug 2010
Posts: 10
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 0
speedi25... you must run trial first. and close. then .phd file show in folder. sory for my english.
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-01-2012   #34
malakalhallak
malakalhallak's Avatar
Join Date: Feb 2012
Posts: 233
Thanks (Given): 45
Thanks (Received): 922
Link(s):
 

as zeusik123 say.. you will find it after one trial run ...

thank you...
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Petshopper thanked for this post
Old 12-01-2012   #35
Sharpshooter007
Join Date: Jan 2012
Posts: 24
Thanks (Given): 9
Thanks (Received): 3
Link(s):
 
Thanks for all the help in getting everyone up and running, but I can't seem to access the above link.

SS
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-01-2012   #36
speedi25
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 9
So I deleted everything on my PC, what could do something with proshow. No style no transition nothing can be find on my PC registry also cleaned.
download proshow producer 5 from photodex directly. Installed it as trial . No proshow.phd to be found.
executed the trial version --> rendering shows ILLEGALLY.
It' really a pain
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-01-2012   #37
alb
alb's Avatar
Join Date: Dec 2010
Posts: 478
Thanks (Given): 11
Thanks (Received): 3048
Link(s):
 
what window version you have & patch you must run from software directory & run "as admin"
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - noni64 thanked for this post
Old 12-01-2012   #38
Petshopper
Petshopper's Avatar
Original Poster
Join Date: Jul 2012
Posts: 11,099
Thanks (Given): 4836
Thanks (Received): 35577
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - noni64 thanked for this post
Old 12-01-2012   #39
speedi25
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 9
@alb

I run Windows 7 (64Bit) with Sp1
Patch is your patch from #6 the 64bit patch


But even if I use no patch ,just the clean trial from photodex I get taht ILLEGALLY


Will try now Petshoppers hint.
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-01-2012   #40
Sharpshooter007
Join Date: Jan 2012
Posts: 24
Thanks (Given): 9
Thanks (Received): 3
@alb

Do I need the patch you linked to in post 7?

Thanks,

SS
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-01-2012   #41
speedi25
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 9
@petshopper

no success
doesn't allow me to select PUBLISH
PGM hang
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-01-2012   #42
Petshopper
Petshopper's Avatar
Original Poster
Join Date: Jul 2012
Posts: 11,099
Thanks (Given): 4836
Thanks (Received): 35577
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-01-2012   #43
Sharpshooter007
Join Date: Jan 2012
Posts: 24
Thanks (Given): 9
Thanks (Received): 3
Up and running now!! Uninstalled old version, went through registry and deleted everything to do with proshow, installed latest version from photodex, placed patch from Melor's link (post 18) in directory, ran as admin - works great and no error on encoding

Thanks to all,
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-03-2012   #44
speedi25
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 9
@petshopper

today I continue with my crack-tour.

I wonder why I can not run the default evaluation copy directly downloaded from photodex
without that Illegally screen during rendering.

As i have no running version, I think, it makes not much sense to update like you do.

But right now during deletion of the photodex pgm folder I was told that the folder
can not be deleted as it is busy by an other pgm

Will investigate which pgm that is.

---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:02 AM ----------

It was my old friens scsiaccess.exe

I stop this service and deleted the photodex folder
then I deleted via regedit all entries for proshow in the registry

Can you please tell me now step bystep how I should proceed

Right now I count on you as I have no further ideas

Thanks
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-03-2012   #45
Petshopper
Petshopper's Avatar
Original Poster
Join Date: Jul 2012
Posts: 11,099
Thanks (Given): 4836
Thanks (Received): 35577
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-19-2012   #46
tndr
Join Date: Dec 2012
Posts: 7
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Please, I also have problem. First I tried with disconnecting the net, then using the keyfilemarker, got this:
Link(s):
 
and the yellow line, after this I tried the patch here again nothing, after I uninstalled the software then the reg file deleted and then fresh install and I get again the same screen, so what do I do now? Windows 7.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - ciccillo thanked for this post
Old 12-21-2012   #47
malakalhallak
malakalhallak's Avatar
Join Date: Feb 2012
Posts: 233
Thanks (Given): 45
Thanks (Received): 922
Link(s):
 


look up you will find th Answer in image i share it ...do like what i Explain an its working fin....
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Petshopper thanked for this post
Old 12-22-2012   #48
Abyssis
Abyssis's Avatar
Join Date: Jun 2011
Posts: 1,651
Thanks (Given): 1809
Thanks (Received): 930
Link(s):
 
patched version working perfect on win7 64bit
__________________
if you think everything is over, remember: that's true...
here and here my web "abyssinianİ graphic studio 2012"
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Petshopper thanked for this post
Old 12-23-2012   #49
akspe22mam
akspe22mam's Avatar
Join Date: Apr 2012
Posts: 18
Thanks (Given): 21
Thanks (Received): 75
Link(s):
 
Is it working for 64 bits system?
__________________
"Read all posts on the thread before posting"
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-23-2012   #50
ghfghgfhgfhf
Join Date: Feb 2012
Posts: 11
Thanks (Given): 75
Thanks (Received): 1
Photodex ProShow Producer 5.0.3297.Keyfilemaker-RNDD running without problems for me!

No problem in preview and output rendering!
Running on win xp32 sp3.
Be sure to be offline!!!
First delete "ALL" ProShow files and directorys (important:search on the installed drive)
Next start regedit and search for all PHOTODEX enterys and delete all.
Restart windows.
Start keyfilemaker and use it.
Install Producer.
PERFECT!
Don`t run Producer if you`r online!!!
This works for me good!!!
*Sorry for my bad english,I`m from germany*

EDIT:

Running on Win7 64Bit SP1 perfect too!

Last edited by ghfghgfhgfhf; 12-30-2012 at 07:33 PM.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - ardentpessimist02 thanked for this post