CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat Register FAQ
Go Back   CGPersia Forums > CG Releases > Plugins - Releases
Reload this Page APlus v.11.113 for AutoCAD 2012
Plugins - Releases Latest Plugin Releases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-06-2011   #1
Original Poster
Join Date: Nov 2009
Posts: 55
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 30
Default APlus v.11.113 for AutoCAD 2012

Aplus for AutoCAD 2012 v.11.113

Link(s):
 
How to install:
1. install program.
2. copy file from crack directory to installed dir -normally is "c:\APUS" -replace the original file.
(it's good to install with typical directory)
3. run AutoCAD.
that's all.

Link:
Link(s):
 
tested and worked.
If any problem ..tell me.

Last edited by koranot; 12-08-2011 at 06:11 AM.
is Offline  
Reply With Quote
8 Thanks, 0 . - nerozak, AndVal, boooooood, dxf9001, baad, amores, mustafa mamdouh, Stolendream thanked for this post
Old 12-06-2011   #2
Stolendream
Stolendream's Avatar
Join Date: Nov 2009
Posts: 774
Thanks (Given): 312
Thanks (Received): 322
Nice - thanks. Testing...
__________________
SOFTWARE: 3DS MAX 2012 | REVIT 2009 | AUTOCAD 2009 | VRAY 2 / RT | OCTANE | PHOTOSHOP CS4 |
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - riyadhinho thanked for this post
Old 12-08-2011   #3
koranot
Original Poster
Join Date: Nov 2009
Posts: 55
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 30
This is the update from "cadaplus.com" to version 11.121
size = 2.5 mb.
(no need to close Autocad while update)

Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-19-2011   #4
pifitas
Join Date: Mar 2010
Posts: 355
Thanks (Given): 35
Thanks (Received): 72
Link(s):
 
thanks for sharing man

but it's impossible to download from this server
can you please provide mirrors for setup and update?

thanks!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-05-2012   #5
designsetup
Join Date: Feb 2010
Posts: 198
Thanks (Given): 217
Thanks (Received): 189
Link For APlus v.11.113 + 11.121

http://www.mediafire.com/?46gf95vaakedvdq


pl.....share link

Current v. version: 11.125

date: 30/12/2011
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - dxf9001 thanked for this post
Old 01-07-2012   #6
kotlmg
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
autocad 2012 is giving problem with this plugin. i am attaching the error popup windows. can anyone please help me?
it is not at all working with autocad 2012.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-30-2012   #7
ankitd
Join Date: Mar 2009
Posts: 34
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 9
thanks for sharing this plugin





---------- Post added at 08:55 AM ---------- Previous post was at 08:54 AM ----------

I was about to post request in CGPERSIA
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-20-2012   #8
acrop20
Join Date: Feb 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
thanks full
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-15-2012   #9
omar.189
Join Date: Mar 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Thx dude =]
is Offline  
Reply With Quote
Old 08-03-2012   #10
mmuslih84
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
thanks. for info
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-04-2012   #11
dxf9001
Join Date: May 2011
Posts: 4
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 2
Links are not working anymore, can anyone please re upload them? Thanks...
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-05-2012   #12
zappatore2
Join Date: Dec 2009
Posts: 6
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Default new version

APlus 12.113
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-17-2012   #13
rafixwpt
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
//-// Refresh, anyone have crack for AutoCad 2012? :>
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-25-2012   #14
khongcochi243
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
To koranot: Can you reupload the download link for APlus v.11.113 for AutoCAD 2012 and crack? Thanks in advance.
To everybody: Anybody can help me?
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-29-2012   #15
mustafa mamdouh
mustafa mamdouh's Avatar
Join Date: Sep 2009
Posts: 22
Thanks (Given): 39
Thanks (Received): 9
here
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
4 Thanks, 0 . - idristinwala, nerozak, AndVal, airbrush thanked for this post
Old 12-29-2012   #16
sabryarch
Join Date: Sep 2010
Posts: 84
Thanks (Given): 9
Thanks (Received): 4
thank you
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-25-2013   #17
shinryuken
Join Date: Jan 2012
Posts: 136
Thanks (Given): 73
Thanks (Received): 77
thank you so much
__________________
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
LONG LIVE CGPERSIA!
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-14-2013   #18
dmss
Join Date: Jun 2012
Posts: 11
Thanks (Given): 55
Thanks (Received): 2
bump! for a new version
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2013   #19
gtcvertical
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
thanks a lot guys viva cg persia

---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------

thank you mustapha mamdouh
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2013   #20
mustafa mamdouh
mustafa mamdouh's Avatar
Join Date: Sep 2009
Posts: 22
Thanks (Given): 39
Thanks (Received): 9
It's working with all AutoCAD versions even 2014 (tested by me).
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-10-2013   #21
Monia
Join Date: Sep 2013
Posts: 2
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
thanks guys, its working AutoCAD 2014
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-10-2013   #22
Mecos
Mecos's Avatar
Join Date: Oct 2012
Posts: 471
Thanks (Given): 208
Thanks (Received): 299
I downloaded and installed APlus Setup and Update v13.105 which is the current version...I checked registration in AutoCAD 2014 menu and it verified that it was in "TRIAL" mode..."REGISTER and BUY" buttons were available...

I replaced the current v13.105 aplus.vfx file with the v11.113 aplus.vfx and the "REGISTER and BUY" buttons were/are now greyed out and no longer available...

I open the "ALPUSUPDATE" and it tells me whom it's registered to...I'm testing every command and it appears to be working...Somebody else try this and let me know if I'm correct in saying it registered...

EDIT: I guess I'll find out in 30 days...

Last edited by Mecos; 11-10-2013 at 08:37 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-20-2013   #23
Innersense
Join Date: Mar 2011
Posts: 30
Thanks (Given): 14
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
You forgot to mention that you read APLUS version 11.113 in APLUS INFO

I mean probably some new features of (current version) 13.113 are disabled
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-23-2014   #24
bently
Join Date: Sep 2011
Posts: 3
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Does anyone have any updates to Aplus plugin for current version 14.021? Does replacing aplus.vfx file work with the crack posted above still or not?
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-06-2014   #25
rahul81
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
the link is not working please send me the aplus tools for acad along with serial
is Offline  
Reply With Quote
Old 08-15-2014   #26
josepepe
Join Date: Mar 2012
Posts: 2
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
thanks downloading, can this work in autocad 2015
is Offline  
Reply With Quote
Old 08-15-2014   #27
MC1987
Join Date: Dec 2011
Posts: 343
Thanks (Given): 95
Thanks (Received): 56
I had it working in 2014 so I can't see why it wouldn't. I forgot where I put it to make it work though and now I have upgraded to 2015 also
is Offline  
Reply With Quote
Old 08-15-2014   #28
jguhitia
jguhitia's Avatar
Join Date: Apr 2012
Posts: 328
Thumbs up Crack still working in AutoCAD 2015

APLUS SETUP
version: 14.074
date: 22/07/2014
size: 36.8 MB
Requirements: AutoCAD 2000 - 2015 FULL
Link(s):
 

APLUS UPDATE
version: 14.074
date: 22/07/2014
size: 2.1 MB
Requirements: AutoCAD 2000 - 2015 FULL, APLUS
Link(s):
 

CRACK ( mirror from 1st posts ) thanks to " koranot "
Link(s):
 

Installation steps.
  • Install APLUS SETUP
  • Install APLUS UPDATE
  • Replace aplus.vlx from C:\APLUS\APLUS with CRACK
  • Open AutoCAD. Done!


Link(s):
 
Link(s):
 
__________________
the more you know the more you got nothing!!
is Offline  
Reply With Quote
4 Thanks, 0 . - mudino, shiro115, meres, nerozak thanked for this post