CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat Register FAQ
Go Back   CGPersia Forums > CG Requests > Full Applications - Requests
Reload this Page EDIUS 6.5
Full Applications - Requests Post Your Full Applications Requests Here

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-21-2012   #251
clasificados3x
Join Date: Jul 2012
Posts: 94
Thanks (Given): 142
Thanks (Received): 37
Link(s):
 
does not fit? : O
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - mcyorian thanked for this post
Old 10-22-2012   #252
czechmate
czechmate's Avatar
Join Date: Jan 2012
Posts: 81
Thanks (Given): 24
Thanks (Received): 36
Link(s):
 

Of course it is a fake posted by some scum-sucking foreigner.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-22-2012   #253
Giuseppe Canzanella
Join Date: Feb 2012
Posts: 52
Thanks (Given): 19
Thanks (Received): 4
Link(s):
 
confirm fake link.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-22-2012   #254
mmusmec
Join Date: Mar 2011
Posts: 5
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
No need to install Edius 6.52 again with Trial Reset4 Final, just follow this procedure:
1) Uninstall from Control Panel GV License Manager.
2) Launch Trial reset 4, and delete all the keys you have found.
3) Reboot the PC, reinstall GV License Manager.
4) Reboot the PC, launch Edius:you will have 31 days of use!

ATTENTION: this procedure only works with the Trial of Edius 6.5XX , does not work with the complete installation from the ISO file!

It would be necessary that somebody did a test to know if it works with all systems.


is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - onlineman thanked for this post
Old 10-22-2012   #255
clasificados3x
Join Date: Jul 2012
Posts: 94
Thanks (Given): 142
Thanks (Received): 37
install version 6.52, thanks run..run...run...
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-22-2012   #256
mashcowitch
Join Date: Jul 2012
Posts: 22
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 6
There is most easy way.
1. Close GV License manager (right click at the tray icon and clic Exit)
2. Run "Trial Reset", delete all flexnet keys including sector
3. Run edius again. Enjoy 31 days

Tested on 6.5, 6.51, 6.52
do not reboot!
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - narik22, onlineman thanked for this post
Old 10-23-2012   #257
kojialcoor
Join Date: Oct 2012
Posts: 13
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Hi, I'm kojialcoor, a salute to all of the forum.
Kindly help, I can not find disk: 0 sector 32, the last on the list of trial reset 4.0, also waiting for 15 minutes, is not found. When you start edius 6:51 I get Error 15.0.0.
My operating system is Windows 7 64 bit. Always run as administrator.
What could be the problem?

Thanks for any replies.


Annulla modifiche
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-23-2012   #258
Pilade
Join Date: Sep 2012
Posts: 14
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Is my same problem and no solution: to retrieve the trial need to format the system.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-23-2012   #259
kojialcoor
Join Date: Oct 2012
Posts: 13
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
Why go to some and not others?

Rather than formatting the PC, try to understand the crack of 6.08, is in Cyrillic.

Thanks for the reply.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-23-2012   #260
Pilade
Join Date: Sep 2012
Posts: 14
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Why do some work and some do not (myself included) do not know. The crack Edius 6.08 (although in Cyrillic) does not work. It should be understood, rather, because no one has studied the crack: Edius is not a niche program. For me it is very strange.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-23-2012   #261
kojialcoor
Join Date: Oct 2012
Posts: 13
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
Too bad the crack edius 6.8 does not work, I'm still standing in edius 6.02.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-23-2012   #262
mashcowitch
Join Date: Jul 2012
Posts: 22
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 6
Crack for edius 6.08 is a dumped safenet key, and if you have win7x64, then windows in a test mode (ability to load unsigned drivers)
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-24-2012   #263
kikoajax
Join Date: Oct 2011
Posts: 13
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 3
Trial reset 4 , work for me , win 7 x64
1. Close GV License manager (right click at the tray icon and clic Exit)
2. stop on Task menager FNP licensing servise very important!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.Run "Trial Reset", delete all flexnet keys including sector
4. Run edius again. Enjoy 31 days
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-25-2012   #264
kojialcoor
Join Date: Oct 2012
Posts: 13
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
What is FNP licensing service, which is in task manager ----> services?
I have not found it.
I found only FlexNet Licensing Service, but it is already broken.

Thank you.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-25-2012   #265
mashcowitch
Join Date: Jul 2012
Posts: 22
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 6
Not neccessary to stop licensing service in task manager, it works w/o stopping it. All you gonna do is to close gv license manager in tray.
Checked 4 times on a different computers on win7x64
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - czechmate thanked for this post
Old 10-25-2012   #266
kojialcoor
Join Date: Oct 2012
Posts: 13
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
So for me there is nothing to do, because it does not work, reset the trial did not find the sector 0.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-25-2012   #267
jogymac
Join Date: Jul 2012
Posts: 38
Thanks (Given): 99
Thanks (Received): 30
Trial 6.51 crashes on my win7/64 - 6.52 runs well

Quote:
Originally Posted by kikoajax
Link(s):
 
[/URL]
Trial reset 4 , work for me , win 7 x64
1. Close GV License manager (right click at the tray icon and clic Exit)
2. stop on Task menager FNP licensing servise very important!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.Run "Trial Reset", delete all flexnet keys including sector
4. Run edius again. Enjoy 31 days


For me it works without killing tasks.
"trial-reset.exe /FlexNet /clear /silent" is running here as weekly task...

by the way: itīs not necessary to run GV License manager in tray - just deactivate >GV LicenseManager.Ink< in autoruns

Last edited by jogymac; 10-26-2012 at 09:18 AM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-26-2012   #268
kojialcoor
Join Date: Oct 2012
Posts: 13
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Enough, I give up, unfortunately for me does not work.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-27-2012   #269
kojialcoor
Join Date: Oct 2012
Posts: 13
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
Sorry, you can explain it better, how to remove the HASP driver, I followed all the steps, but it does not work, it gives me error installing driver.

Thank you.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-27-2012   #270
sonoman
Join Date: Dec 2010
Posts: 80
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 122
Link(s):
 
Link(s):
 

Are totally wrong, this is what you should consider:

1. For starters, they have to have Windows 7 64-bit.

2. Disable the antivirus and completely disconnect internet (because it search HASP driver in red and unconfigures dongle emulator).

3. No need to delete the folder Edius Hasp installer, I never do and installs correctly until the last Edius 6.08

4. Make the steps of the installation of the dongle emulator, when properly installed you turned out like this:

Link(s):
 

Ready
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-27-2012   #271
mike0130
Join Date: Sep 2010
Posts: 31
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 4
Hey, this topic is named as "EDIUS 6.5", not 6.08! Let's do the proper thimg- wait for proper solution for the current version.
Thanks!


By the way... is this for real? KEYGEN? Any confirmation?
http://www.gfxtra.com/software/soft-win/254629-grass-valley-canopus-edius-652-x86x64.html

Last edited by mike0130; 10-28-2012 at 03:01 AM.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - czechmate thanked for this post
Old 10-28-2012   #272
czechmate
czechmate's Avatar
Join Date: Jan 2012
Posts: 81
Thanks (Given): 24
Thanks (Received): 36
Default EDIUS 6.5.x, TRIAL RESET4 & Disc Sector 0 Flexnet

The deletion of Disc Sector 0 Flexnet is essential to reset the Edius 6.5.2 trial, so if you have this problem of not being able to find Disc Sector 0 Flexnet entry in Trial Reset 4, then boot into Safe Mode and then run Trial Reset 4. It should find the Disc Sector 0 Flexnet which you can then delete. Then reboot, and the 30 day trial should be refreshed.

If this helps you, please say Thanks!

...and YES! This is a 6.5.x string... please take all the 6.0.x postings elsewhere!

---------- Post added at 03:58 AM ---------- Previous post was at 03:50 AM ----------

Link(s):
 
Mike, the http://www.gfxtra.com/software/soft-win/254629-grass-valley-canopus-edius-652-x86x64.html post is only the Trial. It has no crack or keygen.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - xaraxon thanked for this post
Old 10-28-2012   #273
xaraxon
xaraxon's Avatar
Join Date: Jan 2012
Posts: 20
Thanks (Given): 27
Thanks (Received): 19
Link(s):
 
Yes! The only way mentioned here that helped me. Thank you a lot, mademoiselle.

Last edited by xaraxon; 10-28-2012 at 09:37 AM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-28-2012   #274
l33twannabe
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Found this couple of minutes ago and thought I would share with you guys - http://jiwang.org/software-share/309...2-x86-x64.html ...

Not sure if it's the real deal tho. I'm downloading it, but I don't have an account on Extabit, so the transfer is really slow (30KB/s). Interesting thing is that the cover has "cgpersia" text on it for some reason. Perhaps it doesn't have a proper crack, but the Trial Reset might be included. I believe that idea came from here and hence the cgpersia text on the cover.

If anyone has an account on Extabit and could download it faster just to check if it's legit - that would be nice. If not, I'll let you know in 2 days once the download is completed.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-28-2012   #275
mike0130
Join Date: Sep 2010
Posts: 31
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 4
It maybe real or not- who cares- you can get the software from GV WEB site or/and their FTP. What is important is a medicine. Trial Reset is a step forward, but a small one and, defenately not the best solution. We need a crack or keygen and it will be a small file... Well, if it will be one...
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-28-2012   #276
l33twannabe
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
By "real" I meant the crack is included. If not - there's no reason in uploading such release. Anyway, we'll find out soon, I guess.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-29-2012   #277
czechmate
czechmate's Avatar
Join Date: Jan 2012
Posts: 81
Thanks (Given): 24
Thanks (Received): 36
Link(s):
 
Look, people, these links have NO CRACKS. They are just the trial versions. If there were a 6.5x crack or keygen available, then CGPersia would be among the first to find it available, and everyone would be going nuts about it.

Don't waste your time with this Extabit release. It's only the trial version.

And you don't need to download this big deal from Extabit for Trial Reset 4. Just download Trial Reset 4 from Filecrop, Filestube, or a torrent from a torrent site.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - onlineman thanked for this post
Old 10-29-2012   #278
kojialcoor
Join Date: Oct 2012
Posts: 13
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
You're right, excuse me.

Anyway thanks I solved sonoman.
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2012   #279
IngoS2
Join Date: Mar 2012
Posts: 46
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 10
Hello,

a little new information for the crackers:
In EDIUS 6.52 there exists a new function named "crash report".
It's getting written when EDIUS crashes.
The crash can be forced when a sata/esata harddisc containing footage data used in a project gets in standby.

---> EDIUS then creates a crash-report file containing license data.



Happy cracking.
Ingo
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-01-2012   #280
kojialcoor
Join Date: Oct 2012
Posts: 13
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
I did not understand, can you kindly explain the procedure?
Thanks.
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-02-2012   #281
ilhancelik
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 0
Trial reset 4 , work for me , win 7 x64

Edius 6.52

1. Start Windows in safe mode
2. Run Trial Reset 4 - > left side FlexNet Choose
3. Wait for the bottom disk 0 sector 32
4. Select All and Delete
5. Restart Windows in normal...


My english bad sorry

Last edited by ilhancelik; 11-02-2012 at 08:08 AM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-02-2012   #282
kojialcoor
Join Date: Oct 2012
Posts: 13
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
Unfortunately, for me, not even in safe mode find sector 0.
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-02-2012   #283
czechmate
czechmate's Avatar
Join Date: Jan 2012
Posts: 81
Thanks (Given): 24
Thanks (Received): 36
Default Edius 6.5 "Crash Reporting"

If anyone is concerned about Edius "Crash Reporting" phoning home, simply block EdiusCrashReporter.exe and EdiusSystemReporter.exe from the Edius 6.5 folder in your firewall. If you're using a firewall that doesn't allow manual blocking, then get one that does. AVG IS is good for this. And when it comes to AVG IS, I still use 2012. Their 2013 version has removed some user configurability features that were present in previous versions. I don't use it.



Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-05-2012   #284
cuongtranfilm
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
no crack.
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-08-2012   #285
kojialcoor
Join Date: Oct 2012
Posts: 13
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Is there not other way to find sector 0? The trial reset does not find it even in safe mode.

OS windows 7 64 bit.
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-08-2012   #286
rubberskin
Join Date: Nov 2010
Posts: 74
Thanks (Given): 18
Thanks (Received): 36
Link(s):
 
It can take up to 5 mins for it to show up! just wait! there is a progress info at the very bottom of the window if u look carefully!
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-08-2012   #287
kojialcoor
Join Date: Oct 2012
Posts: 13
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
When the trial reset is running, in the lower left corner tells you the various parts scanned in all takes about 30 seconds, even longer waiting time does not find the sector 0.
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-10-2012   #288
onlineman
onlineman's Avatar
Join Date: May 2011
Posts: 63
Thanks (Given): 85
Thanks (Received): 174
Crack It "Edius 6.52" ... Please! (
__________________
Always have your stuff when you need it with @DropBox. 2GB account is free (DirectLink):

Invitation: http://db.tt/HJ6AzoNw

Enjoy!
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-10-2012   #289
Arexa
Join Date: Sep 2012
Posts: 7
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 0
Hello to everybody ,
I just installed Edius 6.52 trial , I placed an AVI 720x576 4:3 format in the time line .
I have sound but not image on the preview window.
What happens , can you help please ?
Thanks
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-10-2012   #290
bardos
Join Date: Jan 2011
Posts: 265
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 63
go to an Edius GV forum...ALL the answers are there
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-11-2012   #291
shablul
Join Date: Feb 2011
Posts: 41
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 4
hi i had th same problem - it's time to replace your grafix card.
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-11-2012   #292
Arexa
Join Date: Sep 2012
Posts: 7
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 0
Hi Shablul ,
I have the problem only with Edius 6.5
Everything was OK with previous version (ex.6.07)
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-11-2012   #293
jimi
Join Date: Jun 2010
Posts: 689
Thanks (Given): 130
Thanks (Received): 155
go back with edius 6.08 MORE better of edius 6.52 ...(more SLOW, incompatible with thesame plugins of edius 6.0x , more bugged, more slow in export too) the 2-3 "new" options...are not ENOUGHT for changeit , beliveme...
when the GRASS VALLEY , pay really good programmers and made a REALLY NEW version with many more NEW options, 64 bit really, and compatible with the best plugins around (OFX too) , meaby YOU can change (meaby)....but not for thw candy's what give GV in ethis "NEW" release.... forgeit.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Arexa thanked for this post
Old 11-12-2012   #294
shablul
Join Date: Feb 2011
Posts: 41
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 4
yes i know the new update requayers a better grafiz card
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-12-2012   #295
onlineman
onlineman's Avatar
Join Date: May 2011
Posts: 63
Thanks (Given): 85
Thanks (Received): 174
I use Edius 6.52 & Edius 6.08 ....

Edius 6.52
is Better than Edius 6.08 (speed up ~60%) !
all plugins updated and now work with Edius 6.52 !
just Edius 6.52 trial Yet but i use trial reset and work since now .


and ...


my PC:
i7 2700K @ 4.4
32G ram 1600
p8z68-v pro gen3
asus 560Ti DC
Windows 8 Enterprise x64
Edius 6.52
Edius 5.5
NewBlueFX 3
Vitascene 2 193
__________________
Always have your stuff when you need it with @DropBox. 2GB account is free (DirectLink):

Invitation: http://db.tt/HJ6AzoNw

Enjoy!
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-12-2012   #296
Pitch
Join Date: Aug 2011
Posts: 5
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 0
Hi ,
is it possible to install the 6.52 version beside the 6.07 version.
Greetz
Pitch
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-13-2012   #297
mihane
Join Date: Feb 2011
Posts: 28
Thanks (Given): 36
Thanks (Received): 7
Yes, its work, but first instal Edius 6.52 !

---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

Yes is working but first install the 6.52 version and 6.07, 6.08
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-13-2012   #298
jimi
Join Date: Jun 2010
Posts: 689
Thanks (Given): 130
Thanks (Received): 155
[QUOTE=onlineman;594049]I use Edius 6.52 & Edius 6.08 ....

Edius 6.52 is Better than Edius 6.08 (speed up ~60%) !



for WHAT is better ??! please....have only 2-3 little things ...!!!

and 60% speed up ???? eh,eh,eh,eh... 60%!! not 6 , that just was something!!...60!!! good friend...nice this one!!!

GV can't made a good new release (64 bit really) and you say 60% more fast of edius 6.0.8..only because have change protection and 2 new features on options ?!? I belive also in BABBONATALE...
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-14-2012   #299
rubberskin
Join Date: Nov 2010
Posts: 74
Thanks (Given): 18
Thanks (Received): 36
OK so I got the sector 32 not showing up on my laptop but a work around is simply to add the instruction yourself

Right click > ADD CUSTOM KEY

System FLEXNET
SECTOR
Address Disk: 0 Sector: 32

You can then manually delete the sector! you can add this line to the auto clean list so you dont have to keep typing it in.

If when u try and delete the sector the staus says error - this means ANOTHER program has locked that sector - you must find what that is and close it.

once sector is deleted simply clean the FLEXNET list in the usual way
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-15-2012   #300
Larena61
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
rubberskin, did the manual deletion work for you ?
is Offline  
Reply With Quote