CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat Register FAQ
Go Back   CGPersia Forums > CG Requests > Plugins - Requests
Reload this Page RE:Vision Effects - ReelSmart Motion Blur 4.1
Plugins - Requests Post Your Plugins Requests Here

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-05-2012   #1
Original Poster
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 10
Default RE:Vision Effects - ReelSmart Motion Blur 4.1

ReelSmart Motion Blur
RE:Vision Effects
Version 4.1

Necessary to work in Adobe CS6 applications

Automatically add more natural-looking motion blur to a sequence using ReelSmart Motion Blur. Our tracking technology is at the heart of ReelSmart Motion Blur, so there is no handwork involved. Of course you can add as little or as much blurring as you need and even remove motion blur! Finally, you can create very interesting effects by blurring one sequence by using the motion from another.
  • Computer Arts Magazine gives ReelSmart Motion Blur a 5-star review and calls it "a brilliant plugin which should be in every user's toolbox."
  • CreativeMac.com says ReelSmart Motion Blur "lives up to and surpasses expectations, so we're giving it a Best Buy recommendation." (read the review).


-------------------------------------------------------


Basically need serial number since the full version can be downloaded (but not used) from their official download page:
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
10 Thanks, 0 . - Waltherius22, mildstarr, kevju, dotJack, djstevanovic, kakaks, netshadow, crawlerz, cahta, moverend thanked for this post
Old 07-06-2012   #2
luongvo
luongvo's Avatar
Join Date: Jan 2010
Posts: 729
Thanks (Given): 1508
Thanks (Received): 1266
Name: TEAM X-F
Serial: L1hQaPfW59TI9aCw
is Online  
Reply With Quote
10 Thanks, 0 . - nolomaru, Craftmine, duyvain, Konundrum, MagicalToasterz, SSamaeLL, djstevanovic, S3MA, bladefinor, moverend thanked for this post
Old 07-06-2012   #3
bladefinor
Original Poster
Join Date: Sep 2010
Posts: 3
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 10
Thank you so much! Works great
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-10-2012   #4
andresivan
Join Date: Oct 2009
Posts: 38
Thanks (Given): 21
Thanks (Received): 7
And this is for Mac

Registration name: The Blad
Registration key: DFNiTRJcVHZJI9lc
is Offline  
Reply With Quote
6 Thanks, 0 . - NinjaSnipez, IGotUrNova, gfx123, Okion, artone76, cba23 thanked for this post
Old 07-12-2012   #5
kevinyou
Join Date: Nov 2011
Posts: 4
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 0
Can someone supply another SN?

this SN can not work, Thank you.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-14-2012   #6
crawlerz
Join Date: Feb 2012
Posts: 17
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 0
I... I think it works! holy $^&#! ty mate
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-14-2012   #7
Arkmark
Join Date: Feb 2009
Posts: 13
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 13
Serial for Eyeon Fusion ?
Thanks
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-14-2012   #8
Amit8a
Amit8a's Avatar
Join Date: Nov 2010
Posts: 448
Thanks (Given): 137
Thanks (Received): 246
i got one for ya from google try man try
Link(s):
 
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - angrybot, dginz010 thanked for this post
Old 07-29-2012   #9
kortefa
Join Date: Apr 2010
Posts: 39
Thanks (Given): 130
Thanks (Received): 31
Exclamation

Link(s):
 
With this serial can use the non PRO filters only ...
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2012   #10
netshadow
netshadow's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 68
Thanks (Given): 23
Thanks (Received): 16
Then google for another one.
But I think all serials u can find on internet are invalid/blacklisted. I've tried several SN's
is Offline  
Reply With Quote
Old 08-15-2012   #11
artone76
Join Date: Mar 2011
Posts: 18
Thanks (Given): 87
Thanks (Received): 1
Link(s):
 

Both RSMB and RSMB Pro working perfect with the downloaded 4.1 from the site and render with no watermarks.
AE CS6, OSX 10.6.8.

A must have plug-in, thanks andresivan for the serial.
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-08-2012   #12
furious_angel
Join Date: Feb 2011
Posts: 5
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
RSMB Pro Vectors doesn't work. Only simple RSMB plugin under Win 7 x64 & AE CS6. (((
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-09-2012   #13
furious_angel
Join Date: Feb 2011
Posts: 5
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Is anyone have Key for Pro version? Or how it possible to use?
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-14-2012   #14
liger
Join Date: Jan 2010
Posts: 19
Thanks (Given): 5
Thanks (Received): 4
Link(s):
 
Registration name should be : The Blade

"e" was missing, so the serial actually works but even after installing professional gui, it does put watermarks between frames..
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-08-2012   #15
Piwit
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
I used the The Blad and DFNiTRJcVHZJI9lc , but I have the "red X" between my frames. Does anyone have a solution to that "red X" ?
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Laser23 thanked for this post
Old 11-09-2012   #16
delikasap
Join Date: Dec 2009
Posts: 27
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 2
Need this one for Fusion 6.4
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-17-2012   #17
harnn
Join Date: Mar 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 5
ues this SN

User Name: team SCO

Serial: ONAjUIrl0OZ6vY7v

this work
is Offline  
Reply With Quote
4 Thanks, 0 . - sandpaper144, kortefa, dotJack, flavio_bc thanked for this post
Old 11-17-2012   #18
flavio_bc
Join Date: Feb 2011
Posts: 5
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 1
Link(s):
 

work for me, thanks
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - kortefa thanked for this post
Old 11-21-2012   #19
lezef
Join Date: Jul 2010
Posts: 22
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 5
Nothing works properly.
Still installing RSMB 4.1, on mac os X.7.5 and CS6, neither The Blade (or The Blad) nor the other ones works : the installer make its stuff, but in AE CS6, there's sometimes red X-marks on the screen (and even on renders). So, any advices ?

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:25 AM ----------

Nothing works properly.
Still installing RSMB 4.1, on mac os X.7.5 and CS6, neither The Blade (or The Blad) nor the other ones works : the installer make its stuff, but in AE CS6, there's sometimes red X-marks on the screen (and even on renders). So, any advices ?
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-07-2013   #20
jrbraz2010
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 0
Anyone have a solution for the red-X that appear on some frames? The serial seams to work, but when we render, some frames in me midle of movie have that red-x .. so the entire sequence had beem lost .. Any ideas?
Thanks guys
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-08-2013   #21
walterlasslo
Join Date: May 2009
Posts: 5
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 12
i had the same problem.

dont use the latest version 4.1.2 use 4.1 this works also in cs6 with the old number.

if you ned to dl the 4.1 tell me.

for me it worked in osx mountain lion
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-26-2013   #22
rudinski
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
Which old number? I used

The Blad
DFNiTRJcVHZJI9lc

in 4.1 osx and it clears, but sees it as an upgrade or something, asks for "previous base or upgrade product registration info"
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-19-2013   #23
enigmaenigma
enigmaenigma's Avatar
Join Date: Oct 2011
Posts: 11
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 8
For me: Mac OS mountain lion + Adobe CS6

version 4.1.2: name: The Blad serial: DFNiTRJcVHZJI9lc = Mark X between frames
version 4.1: name: The Blad serial: DFNiTRJcVHZJI9lc = Works

I don't check the version for windows... sorry

and i upload the two versions:

Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
7 Thanks, 0 . - c02d02q02, root5555, bobobenton, thormighty69, Yukito, ninobennett, flapcream thanked for this post
Old 04-30-2013   #24
massaoasaga
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Default The best.

Fine work, pretty good.
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-26-2013   #25
IGotUrNova
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
I am on MAC OSX 10.7.5. Using Adobe CS5.

Username : The Blad
Serial : DFNiTRJcVHZJI9lc

worked for me. It did not work with i put "The Blade" pay attention to that. Hope this helps someone.

*Other than that, you guys are awesome! Thanks for the help.
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-27-2013   #26
MagicalToasterz
Join Date: May 2013
Posts: 8
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 1
Link(s):
 
Thank you!!!!!!!
__________________
AWESOME DICT
IONARY OF MUSIKZ

Techno - Be be be
Dubstep - Wub wub wub
Electro - Dew Dew Dew
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-02-2013   #27
blukazs
Join Date: Aug 2010
Posts: 47
Thanks (Given): 31
Thanks (Received): 11
Link(s):
 
version 4.1: name: The Blad serial: DFNiTRJcVHZJI9lc = Works I confirm it, 10.8.3 here!
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - flapcream, Moni thanked for this post
Old 06-12-2013   #28
MulahArts
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Anyone could send me the 4.1 version? I have 4.1.2 but it doesnt work! thanks if u can answer
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-04-2013   #29
FixMiller
Join Date: Aug 2011
Posts: 9
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 1
yes me too, or a serial that works on CC (mac)
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-14-2013   #30
garf12
Join Date: Aug 2011
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 2
Link(s):
 
I just installed 4.1 with the following on mac 10.8.4 using CC and works fine.

Username : The Blad
Serial : DFNiTRJcVHZJI

4.1 download link posted above
Link(s):
 

Last edited by garf12; 07-14-2013 at 06:09 PM.
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - zizo01, the dodger thanked for this post
Old 07-17-2013   #31
vaadhi
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Thanks guys you Rock...
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-26-2013   #32
Yukito
Join Date: Apr 2010
Posts: 2
Thanks (Given): 5
Thanks (Received): 1
Yes thanks guys!
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-30-2013   #33
rizal
Join Date: Oct 2011
Posts: 9
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Thanks a lot guys
is Offline  
Reply With Quote
Old 08-29-2013   #34
pompomrain
Join Date: Jun 2013
Posts: 6
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Works on Adobe CC using
version 4.1: name: The Blad serial: DFNiTRJcVHZJI9lc
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - taringaman thanked for this post
Old 09-05-2013   #35
jefff3000
Join Date: Apr 2010
Posts: 19
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 1
I have version 4.01 working in CS6 MAC (not working on CC). Is the only one that works with the serial "The Blad" for MAC. 4.1 or 4.1.2 have the orange cross.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-10-2013   #36
CaptainMojo
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 11
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
This worked for me too! Thanks a lot!
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-26-2014   #37
Celotom
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
But how can I install 4.1 in CC? (on mac).
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-02-2014   #38
hitomi
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 1
Just install it as CS6 (or anything else) and then copy the "ReelSmart Motion Blur 4" Folder from:

Link(s):
 
to
Link(s):
 
worked for me
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - wreyes thanked for this post
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search