CGPersia Forums
Release Blog CGPeers Register FAQ IRC Chat
Go Back   CGPersia Forums > CGPersia Home > General CG Help & Support
Reload this Page [Help] Probelm with 3ds max 2013 keygen
General CG Help & Support Baffled by something? Ask for support here! NOT FOR SITE ISSUES OR REQUESTS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-18-2012   #1
Original Poster
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 1
Default [Help] Probelm with 3ds max 2013 keygen

I got this problem when run file xf-3dsmax_x64 to generate keygen for 3Ds Max 2013 ... Anyone can help me how to fix it ? Thanks so muchhhh !

Last edited by nhocheolk; 04-20-2012 at 08:35 AM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2012   #2
BeafSalad
Join Date: Jan 2012
Posts: 193
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 32
If your running it from the mouted image or DVD it will not work. Copy it to your desktop and run as administrator.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2012   #3
nhocheolk
Original Poster
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 1
Link(s):
 
yeah i had try it but it's not work .... this fist time i got this kind of problem
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2012   #4
SoniKalien
SoniKalien's Avatar
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,561
Thanks (Given): 565
Thanks (Received): 797
Make sure your anti-virus aint cock-blocking it
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2012   #5
IN10Se
IN10Se's Avatar
Join Date: Aug 2009
Posts: 821
Thanks (Given): 108
Thanks (Received): 856
Do you run 3ds max on a Mac via Bootcamp - and did you run it with Desktop Paralells before you got this Message?
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-19-2012   #6
nhocheolk
Original Poster
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 1
Link(s):
 
I haven't install any AV program in my computer ....

Link(s):
 
nope bro ... i use windows 7 64bit .....
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-19-2012   #7
dooog
Join Date: Feb 2012
Posts: 5
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 6
Link(s):
 

This is caused by DEP - Data Execution Prevention

simple fix, go to 'Control Panel', click 'System' then click 'Advanced system settings'.

select 'Advanced' tab, click 'Settings' button in Performance

Click the Data Execution Prevention tab, and then click 'Turn on DEP for all programs and services except those I select'
click 'Add...' and add in the keygen exe.
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - skoville, nhocheolk thanked for this post
Old 04-20-2012   #8
nhocheolk
Original Poster
Join Date: Apr 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 1
Link(s):
 
yeah i got it .... thank bro ... I just turned off the f*cking DEP )
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - skoville thanked for this post
Old 04-21-2012   #9
dooog
Join Date: Feb 2012
Posts: 5
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 6
Link(s):
 
best to keep DEP on (for for malware etc) and add the progs you know/trust
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-21-2012   #10
Panoramic Crisis
Banned
Join Date: Feb 2011
Posts: 287
Thanks (Given): 26
Thanks (Received): 238
@nhocheolk

Link(s):
 
Wot no AV ?

You're smart aren't you ?

Last edited by Panoramic Crisis; 04-23-2012 at 08:23 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-23-2012   #11
evermore
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Where can i get this torrent and crack? thx
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-24-2012   #12
rhon_paul
rhon_paul's Avatar
Join Date: Dec 2009
Posts: 212
Thanks (Given): 93
Thanks (Received): 47
Link(s):
 
go to cgpeers.com and find it there

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

Link(s):
 
here's the link
Link(s):
 
__________________
Grace is undeserved favor...
PILIPINO po ako!
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - panlok, djevermore thanked for this post
Old 04-24-2012   #13
johnlee
Join Date: Nov 2010
Posts: 166
Thanks (Given): 90
Thanks (Received): 79
I have similar problem when running xforce 2013 keygen. It shows error: xf-3dsmax_x32.exe stop working.
I tried turn off DEP and restart, still same error.
I tried add DEP exception and restart, same error.
I tried "bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff" comand to complete disable DEP, same error.
I tried all other xforce 2013 keygens, all same error.

But when I reboot windows in safe mode, the keygen starts fine. But I cant activate 3dsmax in safe mode since the license manger seems to rely some services which wont start in safe mode.

Anyone has a solution would be much appreciated!
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-24-2012   #14
djevermore
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Rhon_paul

Thank you
is Offline  
Reply With Quote
Old 08-01-2012   #15
Harbi
Join Date: Jun 2012
Posts: 12
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 5
Just a quick note to say that I did get the keygen working after doing the DEP exception and disabling Kaspersky (which would delete the keygen).
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-24-2013   #16
fishe
Join Date: Jul 2011
Posts: 7
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 0
johnlee do you get the solution? i haave the exactly same problems than you|
is Offline  
Reply With Quote