CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat Register FAQ
Go Back   CGPersia Forums > CGPersia Home > General CG Help & Support
Reload this Page HQ Plants installation (Forest Pack)
General CG Help & Support Baffled by something? Ask for support here! NOT FOR SITE ISSUES OR REQUESTS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-20-2013   #1
PirateMaster's Avatar
Original Poster
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,098
Thanks (Given): 404
Thanks (Received): 1211
Default HQ Plants installation (Forest Pack)

Hi everyone

Anyone know how to install HQ plants in forest packs library.

I downloaded the models (mentor plants collection - which I believe is the same). How can I setup the forest pack
__________________
=========================================
Dear Google,Please stop behaving like WOMEN..will u please allow me to complete the whole sentence before u start guessing & suggesting!!!....

Knowledge is knowing a tomato is a fruit. Wisdom is not putting it in the fruit salad
is Online  
Reply With Quote
Old 03-12-2013   #2
kpl
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
I got the same problem...does somebody know how to do it properly? I used the HQ-Plants trees as custom objects but that's not the best way...

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

Actually I have another problem with Forest Pack Pro...when I create an scene with this awesome plug-in everything works right, BUT, once I save the scene close 3dsmax and try to open it again everything dissapear, I mean, I can select Forest_001 object but when I go trough the modifier pannel nothing happens and there are no trees anymore...some help please??
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-12-2013   #3
April68
April68's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 663
Thanks (Given): 806
Thanks (Received): 229
Kpl. if you download the forest pack pro from here --->
Link(s):
 
you will know the answer by reading the pages :-)
__________________

--> spare me with your BAD attitude<--
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-22-2013   #4
Mac.Gyver79
Join Date: Jul 2010
Posts: 12
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Same Problem and the link from April68 ist not working.

I also tried to install the HQ Plants Catalog 1.2.4..

But there is alwas a warning "Forest Pack Lite or Pro is required to install this catalog. Click OK to visit the Forest PAck download page"

But the l allready installed Forest Pack.......

Any ideas?
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-22-2013   #5
April68
April68's Avatar
Join Date: Dec 2011
Posts: 663
Thanks (Given): 806
Thanks (Received): 229
sorry i am refering to KPL's question
Link(s):
 
and about how to install the Mentor plants .. that i want to know also.
-BTW forest 4.0.2 is release here:-)
__________________

--> spare me with your BAD attitude<--
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-20-2014   #6
imp23
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Hi guys, i need hq plants catalog 1.2.4. Could some one help me?
is Offline  
Reply With Quote