CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat Register FAQ
Go Back   CGPersia Forums > Other OSes > Mac - Requests
Reload this Page Bimx addon for archicad 16 MAC
Mac - Requests Mac Software Requests

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-15-2013   #1
Original Poster
Join Date: Apr 2011
Posts: 7
Thanks (Given): 8
Thanks (Received): 2
Default Bimx addon for archicad 16 MAC

hi!
does anyone know where i can find the Archicad 16 bimx plug crack? my trial just expired
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-15-2013   #2
leglo
Join Date: Sep 2011
Posts: 12
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 7
and MEP
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-23-2013   #3
koolhaas_1
Join Date: Jul 2010
Posts: 17
Thanks (Given): 16
Thanks (Received): 7
Than would be GREAT! Tnx in advance!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-02-2013   #4
jelmet
Join Date: Nov 2011
Posts: 10
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
yeah me too, i needit please
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-02-2013   #5
pixelate
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Im waiting for this also if someone knows where to get it..
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-21-2013   #6
macolinos
Join Date: Mar 2013
Posts: 6
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Default MEP MODELER AC16 MAC version

i try for months to find ....nothing, at the moment i build models in AC16 k and complete this models on AC16 student edition with MEP modeler, finally exporting all in Acrobat pro erasing all watermarks!!!
frustrating!!!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-22-2013   #7
qdbp
Join Date: Oct 2011
Posts: 33
Thanks (Given): 60
Thanks (Received): 20
Just wait a few days for AC 17, BimX is now included
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-16-2013   #8
KilgoreTrout
Join Date: Sep 2011
Posts: 26
Thanks (Given): 15
Thanks (Received): 20
included YES, but NOT cracked like ENGINE's for PC - seems the BLADE just can't crack BimX on OS X as he has never cracked it yet on previous versions ....
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - arsars41 thanked for this post
Old 08-08-2013   #9
jelmet
Join Date: Nov 2011
Posts: 10
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
if you have archicad16 for mac and you want use bimx just change the date teh system
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-20-2014   #10
kost
Join Date: Dec 2011
Posts: 38
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 6
also for windows 64
is Offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search