CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat Register FAQ
Go Back   CGPersia Forums > Graveyard > Trash Can
Reload this Page Nuke 6 3v4 Windows
Trash Can Posts considered Spam or meaningless are moved into here. (Contact a mod if one of your posts were improperly moved here)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-24-2011   #2
Samuka3000
Samuka3000's Avatar
Join Date: Feb 2011
Posts: 17
Thanks (Given): 34
Thanks (Received): 0
v4 already??? really???
LOL
__________________
___________________________________
Vodka, the best alternative fuel ever!!!!!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-24-2011   #3
NTVFX
NTVFX's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 134
Thanks (Given): 66
Thanks (Received): 196
64 bit ?
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-24-2011   #4
BunkyRay
BunkyRay's Avatar
Join Date: Mar 2011
Posts: 405
Thanks (Given): 168
Thanks (Received): 533
Hi.

The new versions will be only 64bits by now.
__________________
Совместное уроки мастерства!


Last edited by BunkyRay; 12-26-2011 at 06:05 PM.
is Online  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - tomtao01, dreatica thanked for this post
Old 09-24-2011   #5
dice666
Join Date: Sep 2011
Posts: 3
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
oh, I have just installed 6.3v3
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-25-2011   #6
vatsayana69
Join Date: Dec 2009
Posts: 81
Thanks (Given): 13
Thanks (Received): 131
Link(s):
 
link for nuke 6.3 v4 for 64bit
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - zakimon777, tomtao01 thanked for this post
Old 09-25-2011   #7
gonad
Join Date: Jul 2011
Posts: 39
Thanks (Given): 95
Thanks (Received): 10
Has anyone got the Nuke<>Mari Bridge to work? I'm having a problem getting Nuke to read the Mari init.py file.
Nuke 6.3v4 to Mari 1.3v2. Don't know if it's just me or a problem with the python script. All files have been put in the right directories.
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-25-2011   #8
hellobyejerk
hellobyejerk's Avatar
Join Date: Jul 2011
Posts: 1,193
Thanks (Given): 20
Thanks (Received): 165
Link(s):
 
dude that's alots of ads bouncing why not give out the real link?
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - larrys thanked for this post
Old 09-26-2011   #9
black
Join Date: Sep 2009
Posts: 78
Thanks (Given): 150
Thanks (Received): 22
Link(s):
 
It works fine on my end, don't forget that you need to go in MARI > Edit > Preferences, then navigate to the "Scripts" menu where you must have "Enabled" ticked..... hope this helps
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-27-2011   #10
daker
Join Date: Apr 2011
Posts: 50
Thanks (Given): 35
Thanks (Received): 27
Wow.. already 4! ty ty What a hive of activity at TF ! those guys deserve a quid a mile. Too bad I'm broke but my heart is in it.
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-27-2011   #11
Cacoman
Cacoman's Avatar
Join Date: Oct 2009
Posts: 305
Thanks (Given): 72
Thanks (Received): 75
THX Malkovich. Once I have it from cgpeers I will put it in fileserve if it is ok.

---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------

Fileserve too slow...

HF there you go. Big THX to Malkovich for this.

Link(s):
 
__________________
All those moments will be lost in time, like tears in the rain...

Last edited by Cacoman; 09-27-2011 at 02:36 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-27-2011   #12
dirblesh
Join Date: Sep 2010
Posts: 5
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 0
Hello I debute in nuke is it possible d to have NUKEX 6.3v4 and how parceque there are things which does not walk(work) as to planar traker for example thank you for desole advance for my English
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-27-2011   #13
BunkyRay
BunkyRay's Avatar
Join Date: Mar 2011
Posts: 405
Thanks (Given): 168
Thanks (Received): 533
This a mirror at "Filesonic" but including the generic license keygen+patch, so it will works with all future release products from TF.

Nuke6.3v4 + generic license patch:
Link(s):
 
__________________
Совместное уроки мастерства!

is Online  
Reply With Quote
Old 10-04-2011   #14
get8p
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Oh I LUV this siet so damn much =3
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-04-2011   #15
Patreze
Join Date: Feb 2009
Posts: 31
Thanks (Given): 24
Thanks (Received): 8
Any one care to explaine how to create a "proper license file" to get lets say a furnace plugin run?
THX
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-09-2011   #16
GKS
Join Date: Sep 2009
Posts: 72
Thanks (Given): 442
Thanks (Received): 6
nuke 6.3 v5 pls
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-06-2011   #17
zezima
Join Date: Dec 2011
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Thanks a lot!
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-07-2011   #18
uzzy2
Join Date: Apr 2011
Posts: 15
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 73
V5
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-21-2011   #19
Nanoziros
Join Date: May 2011
Posts: 62
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 14
Could someone please explain me what is this software for? I'm looking for a software which let me render a heavy scene in 3Ds max in separate parts (so my pc doesnt explode), will this work for that?
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Unknownheavens thanked for this post
Old 12-21-2011   #20
diezelsi
Join Date: Feb 2009
Posts: 173
Thanks (Given): 116
Thanks (Received): 26
Link(s):
 
witch crack?
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-23-2011   #21
guerillia gorilla
guerillia gorilla's Avatar
Join Date: Feb 2011
Posts: 218
Thanks (Given): 96
Thanks (Received): 170
Link(s):
 
if you don't know what nuke is being used for i suggest you shouldn't be using 3ds max either, i recommend switching of your pc, find a new job and stay away from the gfx industry
is Offline  
Reply With Quote
4 Thanks, 0 . - muritaka, nanasba13, moldava, larrys thanked for this post
Old 12-23-2011   #22
xseson23
xseson23's Avatar
Join Date: Dec 2009
Posts: 374
Thanks (Given): 14
Thanks (Received): 47
Link(s):
 
hahaha LOL
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - holywater thanked for this post
Old 01-10-2012   #23
Saggo
Join Date: Jun 2010
Posts: 14
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
After applying the patch 'entry point' error appears when you try to create old Bezier node (press 'x' and type in Bezier) - doesn't happen in PLE. Any chances to correct that? Maybe there's another patch for 634 to try this out?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-10-2012   #24
8bitkid
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 8
wooow nice was waiting for that one!!!! thnx
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-11-2012   #25
X-Files
Join Date: Apr 2010
Posts: 10
Thanks (Given): 32
Thanks (Received): 3
...all waiting the V6 X-Force version release ...LOL~~
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2012   #26
bubblet17
Join Date: Jan 2012
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Does any of these come with Keylight 2.2v4??? or any version of Keylight??

Thanks.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2012   #27
CuriousOBS
CuriousOBS's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,061
Thanks (Given): 170
Thanks (Received): 288
Link(s):
 
Yes Nuke includes now Keylight, Primatte and Ultimatte.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-15-2012   #28
larrys
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,598
Thanks (Given): 638
Thanks (Received): 404
Is this the latest version? They were releasing a new one ever five minutes in summer 2011
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-15-2012   #29
r.arsin
Join Date: Nov 2010
Posts: 100
Thanks (Given): 13
Thanks (Received): 2
V5 Torrent plz!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-19-2012   #30
duguming
Join Date: Mar 2011
Posts: 22
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 5
How to crack guys, plese tell me 6.3v6
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-22-2012   #31
SketchyManDan
Join Date: May 2011
Posts: 94
Thanks (Given): 20
Thanks (Received): 3
any chance someone can re up this, al links are dead
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-23-2012   #32
siksonya
Join Date: Jan 2010
Posts: 36
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
yes that would be great indeed
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-26-2012   #33
CuriousOBS
CuriousOBS's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,061
Thanks (Given): 170
Thanks (Received): 288
Ok guys, hurry up
Link(s):
 
All credit still goes to Malkovich
is Offline  
Reply With Quote
7 Thanks, 0 . - Ov3rTheTop, BreastSampler, niewinter, kevinalex, minouminou, Malkovich, rarukufan thanked for this post
Old 02-26-2012   #34
sanshou3333
Join Date: Jan 2010
Posts: 71
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 5
pass plz</pre>
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-26-2012   #35
Malkovich
Malkovich's Avatar
Original Poster
Join Date: Jun 2011
Posts: 137
Thanks (Given): 646
Thanks (Received): 682
Link(s):
 
All credit goes to X-Force
is Offline  
Reply With Quote
4 Thanks, 0 . - Maximus_FD, Draken, Something, minouminou thanked for this post
Old 02-26-2012   #36
CuriousOBS
CuriousOBS's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,061
Thanks (Given): 170
Thanks (Received): 288
Of course our thanks to X-Force and it's
the same rar-same password with OP's link.
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-27-2012   #37
geoyil
Join Date: Sep 2011
Posts: 15
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Can anyone please tell how to get the plugins to work like furnace? i dont mean the one that comes with nukex but the othero ones. I get a license error when i want to use them :/..
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-28-2012   #38
CuriousOBS
CuriousOBS's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,061
Thanks (Given): 170
Thanks (Received): 288
Nuke is searching for licenses in Program files\The Foundry\FLEXlm,
the name of the license does not matter. I suppose you already have
run a patch in Program files\common files\OFX.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - dondiavolo thanked for this post
Old 02-28-2012   #39
BernLangl
Join Date: Jul 2009
Posts: 17
Thanks (Given): 50
Thanks (Received): 110
Thanks !!!

Last edited by BernLangl; 02-28-2012 at 12:37 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-28-2012   #40
geoyil
Join Date: Sep 2011
Posts: 15
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
the nuk.lic file is in flexlm map, and nuke is wokring but i justed patched the common files/ofx and then opened nuke but i still get the license error?
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-29-2012   #41
CuriousOBS
CuriousOBS's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,061
Thanks (Given): 170
Thanks (Received): 288
Furnace for OFX comes with it's own foundry.lic which should be also
put in FLEXlm. As i said it's OK to rename it i.e. to foundryB.lic.(to
avoid overwriting other licenses you may have).
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-29-2012   #42
geoyil
Join Date: Sep 2011
Posts: 15
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
oh thanks!, Anyone know where i can download that ? version 4.2
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-01-2012   #43
CuriousOBS
CuriousOBS's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,061
Thanks (Given): 170
Thanks (Received): 288
@geoyil go to thread
Link(s):
 
the links are still valid.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - hansi789 thanked for this post
Old 03-01-2012   #44
prashantdwivedi
prashantdwivedi's Avatar
Join Date: Jul 2011
Posts: 79
Thanks (Given): 5
Thanks (Received): 273
thanx Malkovich
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Malkovich thanked for this post
Old 03-01-2012   #45
geoyil
Join Date: Sep 2011
Posts: 15
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
thank you curiousOBS
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-06-2012   #46
niewinter
Join Date: Jan 2011
Posts: 3
Thanks (Given): 8
Thanks (Received): 3
omg works so sweet thanks a lot to anyone who made this possible
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-08-2012   #47
wirosableng
Join Date: Oct 2010
Posts: 102
Thanks (Given): 43
Thanks (Received): 4
Bless U Malkovich
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Malkovich thanked for this post
Old 03-10-2012   #48
AizenSousuke
Join Date: Sep 2011
Posts: 49
Thanks (Given): 24
Thanks (Received): 37
Confirm working 100%?
is Online  
Reply With Quote
Old 03-12-2012   #49
michsaporito
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,019
Thanks (Given): 105
Thanks (Received): 251
Hi! but..is it NukeX with 3D Camera tracking too?
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-13-2012   #50
black
Join Date: Sep 2009
Posts: 78
Thanks (Given): 150
Thanks (Received): 22
yes, it has camera tracker too and it works 100%
is Offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search