CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat Register FAQ
Go Back   CGPersia Forums > CG Releases > Plugins - Releases > Plugins - 3DsMax
Reload this Page Cebas psd-manager 3.2 for 3DSMAX (x86/x64)
Plugins - 3DsMax 3DsMax Plugin Releases - Sub Section

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-23-2012   #51
Deleted for Jesus
Join Date: Dec 2009
Posts: 829
Thanks (Given): 67
Thanks (Received): 537
There is nothing wrong with the cebas xforce keygen, never has. This problem is within PSD manager 3.2 and this issue have been reported to cebas and a update is out that fixes this.
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - dyehfl, berdinatilli thanked for this post
Old 09-23-2012   #52
pawn
Join Date: Oct 2009
Posts: 191
Thanks (Given): 78
Thanks (Received): 50
I Checked it and it works , Thx !!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-23-2012   #53
Bubar
Join Date: Mar 2009
Posts: 276
Thanks (Given): 20
Thanks (Received): 328
crazyman81 you are the best!!!!
__________________
is Online  
Reply With Quote
Old 09-23-2012   #54
FrostGuru
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 1
thanks man
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-23-2012   #55
Bubar
Join Date: Mar 2009
Posts: 276
Thanks (Given): 20
Thanks (Received): 328
And you can be asked to do more for the 2009 and 2010 version of 3DS max?
__________________
is Online  
Reply With Quote
Old 09-23-2012   #56
berdinatilli
berdinatilli's Avatar
Join Date: Mar 2010
Posts: 650
Thanks (Given): 437
Thanks (Received): 1363
Link(s):
 
i wonder what is happening generally with those software developers and their quality control, they seem to be getting more and more retarded year after year.
__________________
dont be shy, press the thx button
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-24-2012   #57
CadLeacher
CadLeacher's Avatar
Join Date: Feb 2011
Posts: 514
Thanks (Given): 66
Thanks (Received): 185
Link(s):
 
Works perfectly fine in Max 2010 64 for me
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-04-2012   #58
STUPID.SHANE
Join Date: Feb 2012
Posts: 106
Thanks (Given): 12
Thanks (Received): 29
Any way of gettin it to work on 32bit?
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-08-2012   #59
luisildor
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 0
i have a problem with 3ds max 2011 x64, i install the "psd-manager_3.2_trial(x64).exe"
copy and paste the file "psdmanager.dlv" in the right folder and when i go to use the
plugin, this send to my a message:

License Server Error

A licence server could not be found, please check
network//cable//hostname//ip//port

somebody has the same problem???

i need to install other files or program?? i read about ipclamp but i dont have it.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-23-2012   #60
breeze1
breeze1's Avatar
Join Date: Apr 2011
Posts: 941
Thanks (Given): 196
Thanks (Received): 247
yup im having the same problem, can anyone shed some light on this?

edit; oh wait, probably the xforce crack should be applied first, and then the fix.

edit2; yup, that was stupid lol. Working great, thanks crazyman81!

Last edited by breeze1; 10-23-2012 at 03:30 PM.
is Online  
Reply With Quote
Old 11-03-2012   #61
tsy_ba58
Join Date: Nov 2009
Posts: 32
Thanks (Given): 18
Thanks (Received): 2
it is work but all max open new shutdown and stop ip clamp and start to ip clamp







Hi guys!
I have a small solution how to get psd manager to work. It's tricky but for me it works.
1. When you apply the cebas psd effect, you need to shut down the ip clamp server
2. run the effect and you will see all settings
3. start the ipclamp server again and the psd file will be created

that's it

the only thing is you need to do this every time you run 3ds max and psd manager effect, but it works

Copypasta from:
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-18-2013   #62
bydesinger
Join Date: Jun 2011
Posts: 34
Thanks (Given): 12
Thanks (Received): 1
Hi Everyone;

İf You have a problem about IP_CLAMP Crack This links can help you
Link(s):
 
Best Regards.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-03-2013   #63
adlas
Join Date: Jan 2010
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
PSD Manager can run in 3dsmax 2014 but just one problem.
In the effects there, i cant found psd manager to add in.
Any solution
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-14-2013   #64
danb4026
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
I am having the same problem with max 2014...no psd manager in effects
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-11-2013   #65
CadLeacher
CadLeacher's Avatar
Join Date: Feb 2011
Posts: 514
Thanks (Given): 66
Thanks (Received): 185
Fuck, same here...so much for ArseDesks promise of plugin compatibility.
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-03-2013   #66
Gr1N
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 2
Solution for 3ds max 2014. If you cant find PSD manager in effects you should create render preset in earlier version of 3ds max with added Psd manager. Then load it in 3ds Max 2014 (environment rollout is enough). Enjoy!
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - frai, damien11235 thanked for this post
Old 06-05-2013   #67
Speed
Join Date: Mar 2010
Posts: 44
Thanks (Given): 8
Thanks (Received): 6
Link(s):
 
I am not sure I understand that... can you explain more?
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-05-2013   #68
damien11235
Join Date: Apr 2009
Posts: 30
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 76
save a renderpreset with psdmanager in the effects tab from say max 2012 or max 2013.
now load that preset into 3dsmax 2014 in any new scene and you will have psd manager in the effects panel .
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-16-2013   #69
saintchelo
Join Date: Jun 2010
Posts: 16
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 7
Link(s):
 
PERFECT !
Thanks so much !
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-16-2013   #70
iLegendX
Join Date: Jul 2013
Posts: 12
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
It' very good. Thank you.
is Offline  
Reply With Quote
Old 08-04-2013   #71
iphonoid
Join Date: Jan 2013
Posts: 7
Thanks (Given): 8
Thanks (Received): 1
Could someone post or upload their presets as I've not come from a previous version of 3ds Max, would really appreciate it.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-23-2013   #72
3500
Join Date: May 2013
Posts: 40
Thanks (Given): 74
Thanks (Received): 9
new PSD maganer 3.2.1 with support to max 2014
Link(s):
 
please any crack for this
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-24-2013   #73
newmomo
newmomo's Avatar
Join Date: Feb 2009
Posts: 204
Thanks (Given): 106
Thanks (Received): 26
Link(s):
 
Yes Please crack
is Online  
Reply With Quote
Old 10-30-2013   #74
Bubar
Join Date: Mar 2009
Posts: 276
Thanks (Given): 20
Thanks (Received): 328
Exclamation

Link(s):
 
The following link can not be downloaded. Requires username and password. Download somebody and put it on the available filesharing!
__________________
is Online  
Reply With Quote
Old 10-30-2013   #75
Bullshitdozer
Bullshitdozer's Avatar
Join Date: Oct 2013
Posts: 56
Thanks (Given): 100
Thanks (Received): 620
Great work friends thanks!
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-17-2013   #76
UBECMACHINE
Join Date: Nov 2012
Posts: 75
Thanks (Given): 75
Thanks (Received): 7
3500, please upload it again, so they can start cracking thanks!
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-18-2013   #77
newmomo
newmomo's Avatar
Join Date: Feb 2009
Posts: 204
Thanks (Given): 106
Thanks (Received): 26
If he really have the installer he would release it but i think not !!!
is Online  
Reply With Quote