CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat FAQ
Go Back   CGPersia Forums > CG Releases > Full Applications - Releases
Reload this Page Lumion Pro 3.0.1 64Bits [by zamueco]
Full Applications - Releases Latest Full Application Releases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-16-2013, 08:00:37 PM   #551
odinperca
odinperca's Avatar
Join Date: Dec 2012
Posts: 474
Thanks (Given): 552
Thanks (Received): 188
Link(s):
 


nothing patch....................
is Online  
Reply With Quote
Old 12-16-2013, 09:57:34 PM   #552
jesuslux
jesuslux's Avatar
Join Date: Dec 2012
Posts: 47
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 4
Please zamueco ! Help us creating a patch!!!!!!!
is Online  
Reply With Quote
Old 12-17-2013, 10:48:28 AM   #553
clvrrr2006
clvrrr2006's Avatar
Join Date: Mar 2011
Posts: 79
Thanks (Given): 212
Thanks (Received): 62
yeeeeeeeh zamueco
you get the LUMION 4.0 NOW
your work will begin now my friend
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-17-2013, 01:22:26 PM   #554
nexim
Join Date: Sep 2010
Posts: 74
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 150
torrent please...
is Online  
Reply With Quote
Old 12-17-2013, 06:57:40 PM   #555
groomlake
groomlake's Avatar
Join Date: Apr 2009
Posts: 867
Thanks (Given): 228
Thanks (Received): 356
Link(s):
 
go to cgpeers and find the torrent its there
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-17-2013, 08:20:54 PM   #556
jesuslux
jesuslux's Avatar
Join Date: Dec 2012
Posts: 47
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 4
Link(s):
 
No, its not there!.. =[
is Online  
Reply With Quote
Old 12-25-2013, 03:33:44 AM   #557
cmontesi
cmontesi's Avatar
Join Date: Jan 2013
Posts: 104
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 88
To everyone who upgraded to Windows 8 or Windows 8.1 and get the General Error window.
When you upgraded to Windows 8 or Windows 8.1, your host files were changed to default.
That means, you'd need to do the following:
1. Go to Windows -> System32 -> Drivers -> etc
2. Find the host file and right click properties. Uncheck the box that says "Read only".
3. Right click on the file and open it with Notepad.
4. Add "127.0.0.1 backup.lumion3d.com" and "127.0.0.1 activate.lumion.com"
5. Save and Do a full restart(not a quick one).
6. Open Lumion and let it load, it will display the window "General Error". But just click on it once and wait for a bit. It should then load Lumion.
__________________
Need something? Don't have a cgpeers account?
Send me a PM and I'll give you a link to my mega folder.

Share and don't resell!
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-01-2014, 06:24:27 PM   #558
ximena12
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
hola quiero crakear el lumion en windows 8 y no me salen los botones del parche me pueden ayudar porfavor
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-07-2015, 04:53:35 PM   #559
J11
Join Date: Jan 2015
Posts: 35
Thanks (Given): 30
Thanks (Received): 3
Wink

Link(s):
 

Thanks buddy........................
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-08-2015, 10:55:18 AM   #560
markocuba
Join Date: Aug 2014
Posts: 29
Thanks (Given): 13
Thanks (Received): 22
Please can someone tell me install steps?
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-08-2015, 10:59:15 AM   #561
Ichio
Join Date: Apr 2010
Posts: 5,292
Thanks (Given): 12716
Thanks (Received): 6052
Link(s):
 
what are your problems, please explain in great detail......
otherwise no help possible !!!
is Online  
Reply With Quote
Old 06-19-2015, 12:10:31 PM   #562
odinperca
odinperca's Avatar
Join Date: Dec 2012
Posts: 474
Thanks (Given): 552
Thanks (Received): 188
file host please
is Online  
Reply With Quote
Old 07-31-2015, 11:43:30 AM   #563
copycat
Join Date: Mar 2011
Posts: 70
Thanks (Given): 14
Thanks (Received): 15
Holy necromancing...!

Lumion 5 has been out for about 8 months now:

is Offline  
Reply With Quote