CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat FAQ
Go Back   CGPersia Forums > Other OSes > Linux - Releases
Reload this Page Autodesk 2018.0.0 - LiNUX

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-16-2017, 09:32:42 AM   #1
Original Poster
Join Date: Oct 2014
Posts: 804
Thanks (Given): 205
Thanks (Received): 2928
Default Autodesk 2018.0.0 - LiNUX

Link(s):
 
Link(s):
 
Link(s):
 
__________________
The software once said "Error: Install Windows 2000 or better."
...so i installed Linux...
is Offline  
Reply With Quote
20 Thanks, 0 Dislike - Drovosek, Moriss2q, xts, namrbius, snapag, n0b0dy, Ajax, los poLLos, lastcameleon, fly, array, Patch Echo, cenobite, kadalterbang, hirothropologie, larrybrit, OZGAN, muto, rendernode, habernir thanked for this post
Old 07-16-2017, 08:08:04 PM   #2
larrybrit
Join Date: Jul 2011
Posts: 85
Thanks (Given): 117
Thanks (Received): 12
hey o0o0o0o0o.

I'm running the 2017 float crack you provided. It had the libs, a lic.dat, and the adkflex binary.

This new crack... all we need is to swap the libs and register as described? no more need for any of the above? Could 2017 and 2018 coexist?

L.
is Online  
Reply With Quote
Old 07-16-2017, 08:29:59 PM   #3
OZGAN
OZGAN's Avatar
Join Date: Feb 2010
Posts: 77
Thanks (Given): 111
Thanks (Received): 15
Yes with this new 2018 crack you only need to replace files and register. I think It is also possible that Maya 2017 and 2018 can coexist. I have such a configuration.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - larrybrit thanked for this post
Old 07-16-2017, 08:39:11 PM   #4
larrybrit
Join Date: Jul 2011
Posts: 85
Thanks (Given): 117
Thanks (Received): 12
yes, it does! cool!

Thanks Ozgan, o0o0o0o0o.
is Online  
Reply With Quote
Old 07-16-2017, 11:24:07 PM   #5
los poLLos
Join Date: Jun 2013
Posts: 7
Thanks (Given): 21
Thanks (Received): 0
Hey guys,

Getting an error for the Maya installer here

Link(s):
 
Anyone have a mirror or willing to up?

edit: seems all of the up.autodesk.com links aren't working.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-17-2017, 01:00:32 PM   #6
OZGAN
OZGAN's Avatar
Join Date: Feb 2010
Posts: 77
Thanks (Given): 111
Thanks (Received): 15
Hi,

I am very sorry about earlier message. Those links which I provided were for Maya 2017.

Now here is a fix:



These should work:

Link(s):
 


I was really, really tired when I made my mistake. I have had serious insomnia, you know. That is why I am not
working at all, I am a hobbyist with Maya 2018.

Last edited by ツ; 07-17-2017 at 06:39:27 PM. Reason: whats so difficult about filetags?
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - los poLLos thanked for this post
Old 07-17-2017, 03:23:39 PM   #7
larrybrit
Join Date: Jul 2011
Posts: 85
Thanks (Given): 117
Thanks (Received): 12
and it's essentially the same version...
is Online  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - OZGAN thanked for this post
Old 07-17-2017, 05:39:40 PM   #8
OZGAN
OZGAN's Avatar
Join Date: Feb 2010
Posts: 77
Thanks (Given): 111
Thanks (Received): 15
Wink

Link(s):
 
Now my mistake is fixed.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-21-2017, 08:48:57 AM   #9
larrybrit
Join Date: Jul 2011
Posts: 85
Thanks (Given): 117
Thanks (Received): 12
haha, I wasn't giving you a hard time for the 2017 link. It's really almost the same version.
is Online  
Reply With Quote
Old 07-28-2017, 11:36:37 AM   #10
snapag
Join Date: Feb 2012
Posts: 337
Thanks (Given): 510
Thanks (Received): 150
Thanks You o0o0o0o0o...Amazing
__________________

01000110110...

is Offline  
Reply With Quote
Old 07-28-2017, 09:46:28 PM   #11
rockus_123
Join Date: Apr 2010
Posts: 143
Thanks (Given): 37
Thanks (Received): 58
Link(s):
 
A new splashscreen.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-28-2017, 11:22:20 PM   #12
larrybrit
Join Date: Jul 2011
Posts: 85
Thanks (Given): 117
Thanks (Received): 12
After playing a bit with it, it does shit the bed less than before...
is Online  
Reply With Quote
Old 08-13-2017, 07:04:37 PM   #13
kaivai
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Where did you guys find the linux tarfile from? Autodesk no longer seems to be doing free-trials for the linux version of Maya2018.

oh god, sorry nevermind. I copied the links and was using curl instead of clicking on them. Thanks very much for the release!

Last edited by kaivai; 08-13-2017 at 07:13:46 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-18-2017, 03:44:59 PM   #14
karaslee
karaslee's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 25
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 1
I've installed maya2018 only under fedora 26,I've replaced the file follow read me file ,but still active fail ,anything I missed?
I install maya as network not standalone, right?
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-18-2017, 05:51:20 PM   #15
snapag
Join Date: Feb 2012
Posts: 337
Thanks (Given): 510
Thanks (Received): 150
Link(s):
 

So If Maya 2018 Not Runing As Network,Tried Install Standalone.

LD_LIBRARY_PATH=/opt/Autodesk/Adlm/R14/lib64 /usr/autodesk/maya2018/bin/adlmreg -i N 657J1 657J1 2018.0.0.F 666-69696969 /var/opt/Autodesk/Adlm/Maya2018/MayaConfig.pit

To

LD_LIBRARY_PATH=/opt/Autodesk/Adlm/R14/lib64 /usr/autodesk/maya2018/bin/adlmreg -i S 657J1 657J1 2018.0.0.F 666-69696969 /var/opt/Autodesk/Adlm/Maya2018/MayaConfig.pit
__________________

01000110110...

is Offline  
Reply With Quote
Old 09-18-2017, 06:33:36 PM   #16
Drovosek
Drovosek's Avatar
Join Date: Jun 2015
Posts: 2,693
Thanks (Given): 1233
Thanks (Received): 5217
Mirror links:
Link(s):
 
__________________
I'm sorry, but I very badly know English language, therefore I use the translator.
If you want something to tell me - write me a PM.
I am mirror maker !
is Online  
Reply With Quote
Old 09-19-2017, 01:01:12 AM   #17
karaslee
karaslee's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 25
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 1
Link(s):
 
Finally, it works now, install as standalone, thanks snapag!
is Offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search