CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat FAQ
Go Back   CGPersia Forums > Graveyard > Dead Threads
Reload this Page (Demo-Don't Work!!!): Photosculpt Textures v2.x Key by BC-Crew
Dead Threads Herein lie topics containing dead links. If a link becomes alive again, please contact a moderator to retrieve it to the original section.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-05-2012, 09:52:36 PM   #1
b30wulf's Avatar
Original Poster
Join Date: Mar 2012
Posts: 275
Thanks (Given): 171
Thanks (Received): 886
Smile (Demo-Don't Work!!!): Photosculpt Textures v2.x Key by BC-Crew

Photosculpt Textures v2.x
Key by BC-Crew

Link(s):
 
Link(s):
 
Create photorealistic 3D models and hi-res seamless tileable 3D textures easily from two photos

Software Description

PhotoSculpt Textures is a software that creates 3D models and 3D textures from just two photos of the same subject.
Link(s):
 


Top Features :
  • Very high quality of depth detail
  • Very high resolution results
  • Very fast : 1 second only for the first 3d model to be displayed on screen
  • 3d model export as obj, stl or ply
  • texture map export: displacement, normal, ambient occlusion, specular, diffuse (also called color) and 2 bump maps
  • Image support for jpg, png, tiff (8bit and 16bit), bmp
  • Tileable texture option
  • click here for all features...
Software limitations:
  • Not metric : you cannot make exact measurements.
  • Can't work on shiny or reflective subjects like cars
  • Can't work on very complex depth structures likes tree branches
  • Can't work well on flat areas of objects with no detail, like modern buildings
  • Doesn't work well on big repetitive patterns
Download app:
Link(s):
 
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Name: BeoWulf
Serial: 56D9-6155-CE6C-4A8C
Key Valid until 2050
+++++++++++++++++++++++++++++++++
In order to enter key, right mouse click on desktop shortcut and from drop-down menu choose "Properties", then in the next window choose "Shortcut", in the "Target:" add REGISTER at the end of line (.exe" REGISTER) like in the picture:
Link(s):
 
Then click Apply and OK.
Start the Program from changed shortcut and you will get the Enter Key Window:
Link(s):
 
Enter the key and repeat the process but this time delete REGISTER parameter in order to have a working
shortcut

PS.
I didn't test it on X64 system so if it works write a comment plz


Greetings by
BeoWulf


Last edited by b30wulf; 01-14-2013 at 12:10:05 AM.
is Offline  
Reply With Quote
31 Thanks, 0 Dislike - justinNero, LemonGrass, Z-marte, ZeroWaiT, zjgschenc, sajad71, dyhvn2, Elli, iceangel, Raven7389, richard3, cynepcmap, sanjusasal, DarkEq, friggson, Sampol, SectorGZ, john89, Deluge, rasamaya, s2sasi, kalesija, qwe, akiro, a_cad29, PurePowerPlant, Cadmium77, 3DEXILE, moldava, amores, michsaporito thanked for this post
Old 04-06-2012, 12:18:17 AM   #2
b30wulf
b30wulf's Avatar
Original Poster
Join Date: Mar 2012
Posts: 275
Thanks (Given): 171
Thanks (Received): 886
Link(s):
 
hmmm, maby compresion uncompatibility. tomorow i will upload uncompresed.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 12:20:38 AM   #3
pipper
Join Date: Jul 2009
Posts: 46
Thanks (Given): 60
Thanks (Received): 77
Same here....doesn't open,just crashes on Win7 x64
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 12:25:54 AM   #4
moldava
Join Date: Nov 2009
Posts: 293
Thanks (Given): 3216
Thanks (Received): 125
crash in win 7 x64...
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 04:44:49 AM   #5
devilboy
devilboy's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 223
Thanks (Given): 113
Thanks (Received): 85
great job....
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - b30wulf thanked for this post
Old 04-06-2012, 01:25:23 PM   #6
b30wulf
b30wulf's Avatar
Original Poster
Join Date: Mar 2012
Posts: 275
Thanks (Given): 171
Thanks (Received): 886
ok guys, this shoud work on 64bit platform...
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - alex1974 thanked for this post
Old 04-06-2012, 01:49:22 PM   #7
b30wulf
b30wulf's Avatar
Original Poster
Join Date: Mar 2012
Posts: 275
Thanks (Given): 171
Thanks (Received): 886
Link(s):
 
can you tell me yours system spec?
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 01:55:25 PM   #8
b30wulf
b30wulf's Avatar
Original Poster
Join Date: Mar 2012
Posts: 275
Thanks (Given): 171
Thanks (Received): 886
can you send me picture of the error msg
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 02:00:36 PM   #9
b30wulf
b30wulf's Avatar
Original Poster
Join Date: Mar 2012
Posts: 275
Thanks (Given): 171
Thanks (Received): 886
Ok. this app was little harder to crack, unpack... its Armadilo 8 with nanomites and as i know i have fixed it all. So if anyone else have problems plz post your system os version and i will try to fix it
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 02:06:02 PM   #10
Murosel
Murosel's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 5,607
Thanks (Given): 458
Thanks (Received): 3589
Installed PST Demo
Extract Crack to Dir and run
Error message "This program has stopped working"

Win 7 x64
__________________
- The mouse police never sleeps.
- Programmers make things work. Artists make things pretty.
- Google is an antidote to stupidity. I suggest that you self-medicate.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 02:27:00 PM   #11
photosam
photosam's Avatar
Join Date: Jan 2011
Posts: 859
Thanks (Given): 1968
Thanks (Received): 493
DON'T WORK on Win 7 x64 !
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 03:05:16 PM   #12
mat536
Join Date: Mar 2010
Posts: 200
Thanks (Given): 264
Thanks (Received): 49
Yes, thanks for efforts... demo works very well, supplied exe not so much...perhaps we do something wrong? Thank you.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 03:45:18 PM   #13
fferro
Join Date: Aug 2009
Posts: 23
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 4
Windows XP 64 bits
AVG Internet Security 9.0.929
PhotoSculpt Textures 2.04.exe detected as virus
Added to Advanced AVG Settings > Resident Shield > Excluded Files

But: Crash at start up
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 06:30:52 PM   #14
Sampol
Sampol's Avatar
Join Date: Feb 2011
Posts: 59
Thanks (Given): 409
Thanks (Received): 26
New fixed for Win64bit... crack don`t work (windows7 sp1 64bit)
is Online  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 06:44:24 PM   #15
rasamaya
rasamaya's Avatar
Join Date: Jul 2009
Posts: 430
Thanks (Given): 450
Thanks (Received): 182
Problem signature:
Problem Event Name: BEX
Application Name: PhotoSculpt Textures 2.04.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4eac3e98
Fault Module Name: StackHash_0a9e
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 00000000
Exception Offset: 506c6175
Exception Code: c0000005
Exception Data: 00000008
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Locale ID: 4105
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789



Not Working for me win7 x64 -Used updated link
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 08:52:24 PM   #16
Deluge
Deluge's Avatar
Join Date: Apr 2011
Posts: 719
Thanks (Given): 940
Thanks (Received): 907
Nothing wrong with app or CRACK! Working great on Win XP SP3 32bit...tried function & export, no problem. Problem is with retarded 64bit systems...too many problems with crack integration & other numerous shit & they don't run 32bit apps properly either. I'll only buy into that shit when it finally works right!! Partition ur systems to use separate 32 & 64 bit systems if using cracked soft or go home & kick rocks.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 08:58:51 PM   #17
b30wulf
b30wulf's Avatar
Original Poster
Join Date: Mar 2012
Posts: 275
Thanks (Given): 171
Thanks (Received): 886
Link(s):
 
yep ur right. I have analized it little and figure out where is the problem, fucking uncompatibilit on windows os'es
esspecialy on 64bit sistem, because it have on normal people language "double register space" then 32bit. I don't have time now to fix it, but in a few days i will... for now it works great on WinXP that's all i know.
is Offline  
Reply With Quote
5 Thanks, 0 Dislike - friggson, flondon, moldava, Binn, Lurch1o thanked for this post
Old 04-06-2012, 09:16:42 PM   #18
Lurch1o
Join Date: Jul 2010
Posts: 79
Thanks (Given): 64
Thanks (Received): 21
Oh well, time to run it under Vmware then!!

Thanks anyway!

is Offline  
Reply With Quote
Old 04-06-2012, 09:22:08 PM   #19
Deluge
Deluge's Avatar
Join Date: Apr 2011
Posts: 719
Thanks (Given): 940
Thanks (Received): 907
Yeah b30wulf but no big deal...Typical how 64bit doesn't integrate 32bit properly. 64bit should've never been released until it would run ALL 32bit apps properly. In my mind 64bit is still in 'alpha' release. Anyway forgot to say THANKS FOR THIS AWESOME RELEASE...THANK YOU BUTTON PUNCHED!!
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - b30wulf thanked for this post
Old 04-06-2012, 10:39:14 PM   #20
SectorGZ
SectorGZ's Avatar
Join Date: Dec 2010
Posts: 75
Thanks (Given): 146
Thanks (Received): 8
Thank You ... running XP SP3 32bit ..... seems to work just fine.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-08-2012, 08:39:12 PM   #21
CuriousOBS
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,376
Thanks (Given): 252
Thanks (Received): 379
I tried to run it in XP SP2 in VirtualBox. No luck.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-11-2012, 05:18:45 PM   #22
123justin321
Join Date: Apr 2011
Posts: 6
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Many, MANY thanks. I was looking for a crack for ages, finally found one. You're the best

EDIT: Didn't work out quite as well as I expected, won't start. Looking at the Taskmanager, it just starts, then immediately closes again.

Last edited by 123justin321; 04-11-2012 at 05:31:48 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-11-2012, 06:16:51 PM   #23
Zera
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,296
Thanks (Given): 327
Thanks (Received): 798
Link(s):
 
Lesson learned:
Read the comments next time before getting too excited!
is Online  
Reply With Quote
Old 04-13-2012, 04:02:44 PM   #24
b30wulf
b30wulf's Avatar
Original Poster
Join Date: Mar 2012
Posts: 275
Thanks (Given): 171
Thanks (Received): 886
Test this pathes and write review:
Link(s):
 
or
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 Dislike - ozzy2004, 3DEXILE thanked for this post
Old 04-13-2012, 08:31:13 PM   #25
Sampol
Sampol's Avatar
Join Date: Feb 2011
Posts: 59
Thanks (Given): 409
Thanks (Received): 26
Unfortunately on win7 sp1 64bit don`t work (both fixed 1,2)
is Online  
Reply With Quote
Old 04-13-2012, 09:34:35 PM   #26
CuriousOBS
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,376
Thanks (Given): 252
Thanks (Received): 379
Maybe it requires specific version of DirectX. Doesn't work
for me either in Win7 ultimate 64bit.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-14-2012, 07:43:16 AM   #27
shinobi1
shinobi1's Avatar
Join Date: Sep 2010
Posts: 1,718
Thanks (Given): 1918
Thanks (Received): 412
You know what they say, if it sounds too good to be true than it probably is :P
"Make high end 3d models with just 2 photographs!" :P
is Online  
Reply With Quote
Old 04-14-2012, 08:23:56 AM   #28
123justin321
Join Date: Apr 2011
Posts: 6
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Link(s):
 
Well, yeah. It's true. It works for very flat, basic models like ornaments on doors or something like that, but more complex models are not possible.

Still, the displacement maps created from this software are stunningly good. That is basicly why I want to have it

Here are some examples I made in 3d Studio Max, those displacements maps were created with Photosculpt from a single texture.

Link(s):
 
[/URL]
Link(s):
 
[/URL]
Link(s):
 
[/URL]

Last edited by 123justin321; 04-14-2012 at 09:44:55 AM.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - ZeroWaiT thanked for this post
Old 04-14-2012, 12:16:35 PM   #29
aday63
Join Date: Mar 2009
Posts: 57
Thanks (Given): 78
Thanks (Received): 3
DON'T WORK on Win 7 x64 !
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-14-2012, 12:31:18 PM   #30
moldava
Join Date: Nov 2009
Posts: 293
Thanks (Given): 3216
Thanks (Received): 125
does not work here seven 64, thanks anyway for your effort!
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2012, 06:52:04 PM   #31
123justin321
Join Date: Apr 2011
Posts: 6
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Any news on the crack?
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-01-2012, 09:46:17 PM   #32
raoul100
Join Date: May 2012
Posts: 18
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Salut.

snif, don't work with seven X64.
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-01-2012, 11:01:28 PM   #33
hergal3d
hergal3d's Avatar
Join Date: Jul 2010
Posts: 35
Thanks (Given): 48
Thanks (Received): 2
b30wulf, please make a crack for Win7 x64.
Thank you in advance.
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-02-2012, 08:03:58 AM   #34
raoul100
Join Date: May 2012
Posts: 18
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
hello.

what are the limitation of the demo ?
i haven't see nothing in the about and the exportation.
i think winice don't work on XP64, but if b30wulf give what it does, perhaps i can help him to the prog work on seven X64 ?
why it crash ? , perhaps b30wulf work (debug) on X32 machine.
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-02-2012, 11:23:34 AM   #35
b30wulf
b30wulf's Avatar
Original Poster
Join Date: Mar 2012
Posts: 275
Thanks (Given): 171
Thanks (Received): 886
Link(s):
 
yep, im using x32bit os, as my team. so there is no way i can be fully shure on how will application work on x64bit os. The problem is armadillo api protection, if you know how to make it work on x64 you are wellcome to do that, anyway if you need any help be free to PM me
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-03-2012, 11:50:47 PM   #36
mcolumnas
Join Date: Nov 2009
Posts: 10
Thanks (Given): 26
Thanks (Received): 0
In xp, 32 bits, DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) its ok;works well.
I had the Photosculpt Textures v2 demo; and it say: name and key.
Replace the exe, and it works well.
The limitation of the demo is 30 days.
Thanks.
(Edited) But in Win Vista, 32 bit. Error:
Photosculpt.exe stopped working properly due to a problem.
I try compatibility mode, Winxp(sp2) ; and the others modes but error.

In other computer, xp, 32 bits, go good.

Last edited by mcolumnas; 05-11-2012 at 11:04:30 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-20-2012, 11:46:12 AM   #37
hergal3d
hergal3d's Avatar
Join Date: Jul 2010
Posts: 35
Thanks (Given): 48
Thanks (Received): 2
Hello b30wulf, news for the Win7 x64 bit crack?
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-10-2012, 04:40:04 PM   #38
raoul100
Join Date: May 2012
Posts: 18
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
windows xp pro SP3 DirectX 9.0c
ok, work well.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - b30wulf thanked for this post
Old 06-10-2012, 09:10:27 PM   #39
DonCapputini
Join Date: Jan 2012
Posts: 189
Thanks (Given): 166
Thanks (Received): 17
So, this software really needs 2 photos? Will not work with just 1? I mean, where the hell u can find 2 required photos of same object on the internet

sry for my english
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-10-2012, 11:33:36 PM   #40
NoPlaceToHide83
Join Date: Jun 2012
Posts: 73
Thanks (Given): 19
Thanks (Received): 4
Win7 64bit, crash at start-up
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-20-2012, 02:13:55 PM   #41
raoul100
Join Date: May 2012
Posts: 18
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
mmmm, i have trying this.
boooaaaf, no good result from users on the net.
bizarre, only good result with their photos !
dont lose your time to crack that.
perhaps photomodeler scanner SMARTMATCH is better.
all other, facegen, facial studio, faceshop,....., too bad, little more time to do in 3DSmax ( for FACE ) but PERFECT.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-23-2012, 11:39:59 AM   #42
hergal3d
hergal3d's Avatar
Join Date: Jul 2010
Posts: 35
Thanks (Given): 48
Thanks (Received): 2
Unhappy

b30wulf, no news for a WIN7 x64 crack or loader?
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-02-2012, 09:27:33 PM   #43
mohadusto
mohadusto's Avatar
Join Date: Nov 2009
Posts: 155
Thanks (Given): 114
Thanks (Received): 25
any news..?
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-21-2012, 03:34:11 AM   #44
honghong82
Join Date: Jan 2011
Posts: 81
Thanks (Given): 114
Thanks (Received): 28
the demos are good , but the photoes used by me are too bad . thx for crk.
is Online  
Reply With Quote
Old 09-21-2012, 04:28:06 AM   #45
MaritzSmit
Join Date: Sep 2012
Posts: 7
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
this shoud work on 64bit platform
__________________
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-28-2012, 09:16:39 AM   #46
hergal3d
hergal3d's Avatar
Join Date: Jul 2010
Posts: 35
Thanks (Given): 48
Thanks (Received): 2
b30wulf
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-29-2012, 09:15:47 AM   #47
NathG
Join Date: Sep 2012
Posts: 13
Thanks (Given): 29
Thanks (Received): 2
yOu probably need some help.. what can I do..

coffee.. what else ?

thanks for your efforts.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-13-2013, 06:13:55 PM   #48
b30wulf
b30wulf's Avatar
Original Poster
Join Date: Mar 2012
Posts: 275
Thanks (Given): 171
Thanks (Received): 886
Updated:
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Name: BeoWulf
Serial: 56D9-6155-CE6C-4A8C
Key Valid until 2050
+++++++++++++++++++++++++++++++++
In order to enter key start program with parameter REGISTER "EXP. PhotoSculpt Textures 2.04 Demo.exe REGISTER"
__________________

Link(s):
 

Last edited by b30wulf; 01-13-2013 at 08:16:04 PM.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - Z-marte thanked for this post
Old 01-13-2013, 07:19:56 PM   #49
larrys
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,912
Thanks (Given): 683
Thanks (Received): 489
How about editing the thread title to say that it doesn't work on x64? It might save some time for the 95% of the people using computers.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-13-2013, 07:33:48 PM   #50
b30wulf
b30wulf's Avatar
Original Poster
Join Date: Mar 2012
Posts: 275
Thanks (Given): 171
Thanks (Received): 886
Updated with more detailed registration process
__________________

Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - LemonGrass thanked for this post