CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat FAQ
Go Back   CGPersia Forums > Graveyard > Trash Can
Reload this Page Photolemur 2.1.0 WIN
Trash Can Posts considered Spam or meaningless are moved into here. (Contact a mod if one of your posts were improperly moved here)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-04-2017, 06:56:44 PM   #1
Original Poster
Join Date: Jan 2014
Posts: 1,881
Thanks (Given): 579
Thanks (Received): 9665
Default Photolemur 2.1.0 WIN

Replaced by newer version

Last edited by snowden; 09-16-2017 at 11:59:49 PM.
is Offline  
Reply With Quote
22 Thanks, 0 Dislike - boooooood, alosepuluh, lastcameleon, buloginox, gspere, bledarhasimi, her, zaini47, Amit8a, ArtNord, sehrich, 1rv, viktorspasov, danlanman, gerian, marty194995, Kisser, Max Baloo, tibike, ManHary, xsmma, photosam thanked for this post
Old 09-05-2017, 05:46:50 PM   #2
spewgo
Join Date: Mar 2010
Posts: 113
Thanks (Given): 67
Thanks (Received): 31
Hi Snowden

RE "Latest version as of today. WIN 8.1 OR HIGHER ONLY. Dumb or what ? "

Tried it on Win7 x64 and runs OK

Thanks
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-05-2017, 06:03:44 PM   #3
snowden
Original Poster
Join Date: Jan 2014
Posts: 1,881
Thanks (Given): 579
Thanks (Received): 9665
@ spewgo. When I tried to install it I got a message saying "available for Win 8.1 or higher only". Then the installer quit.
Website says Win 8 on one page, and Win 8.1 on another. So far, all this agrees with my words and the evidence.
How did you install it on Win 7 ? You can of course extract the exe to see if there's another setup.exe inside. The one inside would probably work on the OS its not mean't to work with. A trick first seen with Vegas Pro when Sony tried to make you upgrade from XP. When I see your answer, then I'll consider removing my words.
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-06-2017, 06:25:33 PM   #4
spewgo
Join Date: Mar 2010
Posts: 113
Thanks (Given): 67
Thanks (Received): 31
Hi Snowden

You are right (When I tried to install it I got a message saying "available for Win 8.1 or higher only"), forgot to mention I used a portable version which gets passed this limitation, Sorry for the confusion
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - snowden thanked for this post
Old 09-06-2017, 07:06:02 PM   #5
snowden
Original Poster
Join Date: Jan 2014
Posts: 1,881
Thanks (Given): 579
Thanks (Received): 9665
@ spewgo. That makes more sense. Its only a trick they use with installers to make you trash Win 7 or XP whatever. Normally easy to get round. Many of my portable uploads are normally to get round some trick they use.
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-06-2017, 09:23:43 PM   #6
banditnich
Join Date: Jun 2011
Posts: 14
Thanks (Given): 16
Thanks (Received): 0
hi where can i get the portable version since i'm too using win 7
is Online  
Reply With Quote
Old 09-06-2017, 09:40:38 PM   #7
snowden
Original Poster
Join Date: Jan 2014
Posts: 1,881
Thanks (Given): 579
Thanks (Received): 9665
@ banditnich I'll be uploading the portable of this in about half an hour, for WIN 7 users. And me too. Just got to do a couple of tests first to make sure all iis ok. Won't take long.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - banditnich thanked for this post
Old 09-06-2017, 10:05:00 PM   #8
banditnich
Join Date: Jun 2011
Posts: 14
Thanks (Given): 16
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
thanks snowden... no hurry will grab tomorrow then since i'm going to bed now.
is Online  
Reply With Quote
Old 09-11-2017, 04:45:28 PM   #9
tinshield
Banned
Join Date: Apr 2014
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Thanks for sharing but how do I get the file?

---------- Post added at 11:45:28 AM ---------- Previous post was at 11:29:18 AM ----------

Thanks, I was able to figure it out.
is Offline  
Reply With Quote