CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat FAQ
Go Back   CGPersia Forums > Graveyard > Trash Can
Reload this Page Zbrush 4 R2b
Trash Can Posts considered Spam or meaningless are moved into here. (Contact a mod if one of your posts were improperly moved here)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-26-2012, 02:27:29 PM   #151
pirateman
pirateman's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 579
Thanks (Given): 408
Thanks (Received): 110
Link(s):
 
You officially beat the famous crackers!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 02:27:33 PM   #152
dBoy7
Join Date: Jul 2011
Posts: 7
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
It's works !!! Try it many times if not at first. I tried it twice, worked the second time ! You the man Elric !!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 02:28:26 PM   #153
12sunflowers
Join Date: Nov 2009
Posts: 101
Thanks (Given): 55
Thanks (Received): 16
Link(s):
 
working update 4r2b and cure
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 02:29:35 PM   #154
darknesz
darknesz's Avatar
Join Date: Sep 2009
Posts: 465
Thanks (Given): 75
Thanks (Received): 390
great it works!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 02:29:46 PM   #155
Elric1964
Join Date: Sep 2009
Posts: 5
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 55
Another Try on another PC:

Much Simpler

1 Install ZBrush 4 R2a

2 Use Classical Keygen / Phone Activate etc

3 Backup Files: ZData\ZResc4.2.ZRS

4 Install ZBrush 4 R2B upgrader

5 Rename Backup ZResc4.2.ZRS to ZResc4.3.ZRS

6 Copy ZResc4.3.ZRS to ZData (Overwrite New File)

7 Launch ZBRUSH as Admin

8 Use Classical Keygen / Phone Activate etc

It Works
is Offline  
Reply With Quote
18 Thanks, 0 Dislike - lizardz, CyberHOG, Z-marte, Pongo, bx107, 3DEXILE, VulcanNir, drunkie, stuguy, abdou3d, cheapsnitch, Urich, ConB, m4t30, chegivarus, illuminutty, Baudolino, csneo thanked for this post
Old 01-26-2012, 02:39:39 PM   #156
pirateman
pirateman's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 579
Thanks (Given): 408
Thanks (Received): 110
Working on OS X Lion

not sure if this is just user error or software error. I try to comb the hair I grew on a sphere and it only modifies the sphere not the hair?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 02:40:41 PM   #157
InDoe
InDoe's Avatar
Join Date: Nov 2009
Posts: 25
Thanks (Given): 16
Thanks (Received): 5
OMG Elric1964 I THINK I LOVE U! I JUST WET MY UNDERWEAR
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 02:42:02 PM   #158
poep
Join Date: Sep 2009
Posts: 137
Thanks (Given): 128
Thanks (Received): 33
@pirateman it's a subtool select it and groom away
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - pirateman thanked for this post
Old 01-26-2012, 02:51:18 PM   #159
Prezton
Prezton's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 199
Thanks (Given): 252
Thanks (Received): 79
@Elric1964 Sweet Cheers dude, simple yet affective and works like a charm... No issues or problems to report, the complete instructional process only took about 2minutes without no hassles at all running under 10.7.2
is Online  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 02:51:49 PM   #160
poep
Join Date: Sep 2009
Posts: 137
Thanks (Given): 128
Thanks (Received): 33
o o, Sorry, Zbrush is unable to properly complete this function due to a faulty or incomplete installation. Please contact...etc.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 02:53:02 PM   #161
desmond
Join Date: Mar 2009
Posts: 54
Thanks (Given): 75
Thanks (Received): 15
Can anyone upload 4r2b installer please? For some reason I cant download from pixologic site?

Edit: Ok,doesn't matter ,some opera problems,downloaded with different browser

Last edited by desmond; 01-26-2012 at 03:16:42 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 02:53:50 PM   #162
lancelotguenievre2
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Link(s):
 

Hi, just newbee to ZBrush 4R2, just find it awesome!!!I wanna learn so much, just hope to...can you give me, Oh Lord, please, the way to watch this vimeo? need a password...i've got R2b upgrade but x-force keygen (used for R2) doesn't work for this one! Can you help?
thanx
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 02:56:10 PM   #163
Goldie1471
Goldie1471's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 471
Thanks (Given): 272
Thanks (Received): 397
Yeah i realise that you probably need an activation code before you can get a serial number.
probably NEED A KEYGEN.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 03:05:07 PM   #164
Elric1964
Join Date: Sep 2009
Posts: 5
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 55
http://www.pixologic.com/zbrush/down...structions.php

http://s3.amazonaws.com/ZBrush4R2b/Z...grader_WIN.zip

http://s3.amazonaws.com/ZBrush4R2b/Z...grader_OSX.zip
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 Dislike - lizardz, Z-marte thanked for this post
Old 01-26-2012, 03:06:54 PM   #165
SNOT
SNOT's Avatar
Join Date: Jan 2012
Posts: 81
Thanks (Given): 24
Thanks (Received): 16
Default Well Done

Great crack and easy well done bro.Made my day.
is Online  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 03:08:22 PM   #166
pirateman
pirateman's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 579
Thanks (Given): 408
Thanks (Received): 110
works with GoZ just rendered a hairy sphere in cinema4d vray
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 03:09:42 PM   #167
minouminou
Join Date: Feb 2010
Posts: 222
Thanks (Given): 244
Thanks (Received): 85
Link(s):
 
[/IMG]

When I try to export scene with fibersmesh this pops out.
After that zbrush crashes.... So, something not quite right.

Though, I'm confused, why. Crack seems very clever...

---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------

Maybe I need clean install of r2a?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 03:10:30 PM   #168
roginafalengi
Join Date: Apr 2011
Posts: 19
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 4
lol it works
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 03:11:58 PM   #169
pirateman
pirateman's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 579
Thanks (Given): 408
Thanks (Received): 110
Link(s):
 
I am able to export obj as well as GoZ. Just delete everything and start over. Use the 1st version of instructions. I had a serial complication with the 2nd version
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 03:14:43 PM   #170
koonk33
koonk33's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 94
Thanks (Given): 15
Thanks (Received): 46
Follow Elric1964 instruction and use back the old keygen(ZBrush4R2)

It's works amazing

BTW thanks Elric1964
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 03:16:54 PM   #171
minouminou
Join Date: Feb 2010
Posts: 222
Thanks (Given): 244
Thanks (Received): 85
Yup, I just try again with a sphere and fibermesh, one of my old sculpts, and it worked.
It seems like a random thing...
I'll try the clean install now...

---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------

By the way, is this working keygen?
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 03:18:09 PM   #172
msmbrush
Join Date: Feb 2011
Posts: 6
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Awww man thank you its works waoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 03:21:19 PM   #173
sakarap
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Best Gift TY
Working!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 03:27:11 PM   #174
katanec
katanec's Avatar
Join Date: Jan 2010
Posts: 128
Thanks (Given): 15
Thanks (Received): 77
here
Link(s):
 

Install ZBrush 4 R2a

Use Classical Keygen / Phone Activate etc

After

Backup Files:
ZData\ZResc4.2.ZRS
ZDeactivation.zsc
ZRequestActivation.zsc

Install ZBrush 4 R2B upgrader

After

Overwrite New Files
ZDeactivation.zsc
ZRequestActivation.zsc
By Olders/Backup

Rename Backup ZResc4.2.ZRS to ZResc4.3.ZRS
Copy to ZData (Overwrite New File)

Launch ZBRUSH as Admin

Use Classical Keygen / Phone Activate etc

It Seem to Works

Enjoy






Much Simpler

1 Install ZBrush 4 R2a

2 Use Classical Keygen / Phone Activate etc

3 Backup Files: ZData\ZResc4.2.ZRS

4 Install ZBrush 4 R2B upgrader

5 Rename Backup ZResc4.2.ZRS to ZResc4.3.ZRS

6 Copy ZResc4.3.ZRS to ZData (Overwrite New File)

7 Launch ZBRUSH as Admin

8 Use Classical Keygen / Phone Activate etc

It Works
is Offline  
Reply With Quote
9 Thanks, 0 Dislike - gi3dk, ChemBR0, dido1972, luongvo, Namor_Votilav, nogard1, uhmtaisoo, 3DEXILE, Goldie1471 thanked for this post
Old 01-26-2012, 03:29:09 PM   #175
illuminutty
Banned
Join Date: May 2010
Posts: 1,306
Thanks (Given): 525
Thanks (Received): 645
@ Elric

YOU TOTALLY ROCK man... The abridged 8 step method you posted worked PERFECTLY.
Runs great, no crashes, no errors.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - lizardz thanked for this post
Old 01-26-2012, 03:32:38 PM   #176
csneo
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,359
Thanks (Given): 1099
Thanks (Received): 430
so, this is the time...
works great, thank you to Elric1964 for this "Much Simpler" patch

@minouminou: export function with fibermesh works perfectly, I did tested it now.
export = great
import = great
save = great
fiber mesh = great
rendering = great

Cool, we have it...
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - lizardz thanked for this post
Old 01-26-2012, 03:35:34 PM   #177
jone
Join Date: Sep 2009
Posts: 148
Thanks (Given): 62
Thanks (Received): 84
Thanks Erick!
Now it's working!
__________________
My name is not Jone
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 03:40:13 PM   #178
breeze1
breeze1's Avatar
Join Date: Apr 2011
Posts: 957
Thanks (Given): 198
Thanks (Received): 247
Hmmm the amazonaws link seems to be down for windows..
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 03:47:16 PM   #179
pirateman
pirateman's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 579
Thanks (Given): 408
Thanks (Received): 110
Link(s):
 
Thanks for the info mate. Looks like I will hold out until v.5 if I do purchase
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 03:52:05 PM   #180
pilega
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Works well on mac OSX snow leopard too
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 04:09:59 PM   #181
syphon3d
Join Date: Jun 2011
Posts: 7
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 0
Could anyone re-up a working link of the upgrade for win?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 04:11:41 PM   #182
Danto
Join Date: Mar 2010
Posts: 159
Thanks (Given): 26
Thanks (Received): 165
Link(s):
 
Here you go:

Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - gi3dk thanked for this post
Old 01-26-2012, 04:17:02 PM   #183
3xtigy
Join Date: Oct 2010
Posts: 33
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 5
cant wait till i get home to try this out. lovely jubley
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 04:31:44 PM   #184
sakarap
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
crashing 2 times
with simple actions
load tool @ export image.
remember to save a lot^^
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - 3DEXILE thanked for this post
Old 01-26-2012, 04:33:52 PM   #185
medafor
Join Date: Apr 2010
Posts: 557
Thanks (Given): 45
Thanks (Received): 144
Link(s):
 
Listening to Wayne just for an hour is torture, his accent is annoying, always rambling too. no thanks.

THANKS FOR THE ZBRUSH CRACK!!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 04:37:45 PM   #186
csneo
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,359
Thanks (Given): 1099
Thanks (Received): 430
@sakarap

hm, I don't know what you have for a scene,...
but for me this things work great.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 04:38:28 PM   #187
Goldie1471
Goldie1471's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 471
Thanks (Given): 272
Thanks (Received): 397
Everything is cool for me - Hit that thankyou button for Eric1964
Link(s):
 
Yeah i got the "Due to incomplete installation" message then it closed after about 30 mins
Win7 64-bit Intel i7-2600k - 16 gig ram etc, etc

Last edited by Goldie1471; 01-26-2012 at 09:53:32 PM. Reason: Update on the crash status
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 Dislike - lizardz, 3DEXILE thanked for this post
Old 01-26-2012, 04:39:11 PM   #188
mimi72
Join Date: Sep 2009
Posts: 338
Thanks (Given): 9
Thanks (Received): 97
what the good keygen for this trick?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 04:41:13 PM   #189
narcissos
narcissos's Avatar
Join Date: Jan 2011
Posts: 59
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 37
Link(s):
 
LoL I agree. when he breath near his microphone I feel losing a part of my life energy .. [succubus ability : ]
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 04:44:56 PM   #190
Goldie1471
Goldie1471's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 471
Thanks (Given): 272
Thanks (Received): 397
download update from pixology - links for this and the old keygen torrent are on one or both R42b posts
use old 4.0 keygen using the instructions on
http://forum.cgpersia.com/f78/zbrush...35/#post407023
I couldn't download the zip file with instructions for some scripting reason - probabably malwarebytes issue
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 04:53:48 PM   #191
Pendragon58
Join Date: Jul 2010
Posts: 58
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 12
I have a quick question, I have Zbrush R2, that's all it says in the title bar, now is that 2A or do I need to upgrade to 2A before doing the whole 2A to 2B thing?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 05:01:33 PM   #192
sakarap
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
@csneo
I had a head less than 1m poly
I just played a lot with fiber , no problems.. then export image and crash...
..and no recovered files..!!
I hope yours remain stable forever^^
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 05:03:19 PM   #193
spybg
Join Date: Nov 2009
Posts: 7
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
this not working , try to work 1-2 hours and try to save many times , you will get message that the Zbrush is not installed correctly and will crash ,

it's good for testing the program but not for work , we will wait a true keygen
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 05:06:54 PM   #194
dosamantes
dosamantes's Avatar
Join Date: Mar 2010
Posts: 309
Thanks (Given): 1473
Thanks (Received): 332
@ Pendragon58
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 05:08:30 PM   #195
crashdummyglory
Join Date: Sep 2009
Posts: 12
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 1
What was this ZBrush R2a please ? i am just a hobbyist and I lost track of the version numbers. the last install i did had was from Xforce and it is called Zbrush 4 R2, so what is this a?!?! And where do i get it?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 05:09:28 PM   #196
csneo
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,359
Thanks (Given): 1099
Thanks (Received): 430
@sakarap

you mean less than one million poly head?
and you had on that head fiber mesh hair?

is that right?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 05:14:41 PM   #197
sakarap
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
yes right.!
fibermeshing around 30 min.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 05:19:44 PM   #198
chaminda
Join Date: Sep 2009
Posts: 8
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
try to download Mac os patch through pixologic site. It is extremely slow. Please somebody upload it
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 05:26:15 PM   #199
mongo1337
Join Date: Mar 2011
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 2
yeah, same thing happened to me, won't save after about 30 mins and will crash
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012, 05:28:41 PM   #200
nobby2373
Banned
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,825
Thanks (Given): 1184
Thanks (Received): 6889
woooooooooooow superduper :-O=)
is Offline  
Reply With Quote