CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat FAQ
Go Back   CGPersia Forums > Graveyard > Trash Can
Reload this Page Zbrush 4 R2b
Trash Can Posts considered Spam or meaningless are moved into here. (Contact a mod if one of your posts were improperly moved here)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-26-2012   #151
pirateman
pirateman's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 568
Thanks (Given): 399
Thanks (Received): 109
Link(s):
 
You officially beat the famous crackers!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #152
dBoy7
Join Date: Jul 2011
Posts: 7
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
It's works !!! Try it many times if not at first. I tried it twice, worked the second time ! You the man Elric !!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #153
12sunflowers
Join Date: Nov 2009
Posts: 93
Thanks (Given): 43
Thanks (Received): 13
Link(s):
 
working update 4r2b and cure
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #154
darknesz
Banned
Join Date: Sep 2009
Posts: 422
Thanks (Given): 65
Thanks (Received): 346
great it works!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #155
Elric1964
Join Date: Sep 2009
Posts: 5
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 55
Another Try on another PC:

Much Simpler

1 Install ZBrush 4 R2a

2 Use Classical Keygen / Phone Activate etc

3 Backup Files: ZData\ZResc4.2.ZRS

4 Install ZBrush 4 R2B upgrader

5 Rename Backup ZResc4.2.ZRS to ZResc4.3.ZRS

6 Copy ZResc4.3.ZRS to ZData (Overwrite New File)

7 Launch ZBRUSH as Admin

8 Use Classical Keygen / Phone Activate etc

It Works
is Offline  
Reply With Quote
18 Thanks, 0 . - lizardz, CyberHOG, Z-marte, Pongo, bx107, 3DEXILE, VulcanNir, drunkie, stuguy, abdou3d, cheapsnitch, Urich, ConB, m4t30, chegivarus, illuminutty, Baudolino, csneo thanked for this post
Old 01-26-2012   #156
pirateman
pirateman's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 568
Thanks (Given): 399
Thanks (Received): 109
Working on OS X Lion

not sure if this is just user error or software error. I try to comb the hair I grew on a sphere and it only modifies the sphere not the hair?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #157
InDoe
InDoe's Avatar
Join Date: Nov 2009
Posts: 24
Thanks (Given): 16
Thanks (Received): 5
OMG Elric1964 I THINK I LOVE U! I JUST WET MY UNDERWEAR
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #158
poep
Join Date: Sep 2009
Posts: 136
Thanks (Given): 128
Thanks (Received): 33
@pirateman it's a subtool select it and groom away
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - pirateman thanked for this post
Old 01-26-2012   #159
Prezton
Prezton's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 184
Thanks (Given): 213
Thanks (Received): 73
@Elric1964 Sweet Cheers dude, simple yet affective and works like a charm... No issues or problems to report, the complete instructional process only took about 2minutes without no hassles at all running under 10.7.2
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #160
poep
Join Date: Sep 2009
Posts: 136
Thanks (Given): 128
Thanks (Received): 33
o o, Sorry, Zbrush is unable to properly complete this function due to a faulty or incomplete installation. Please contact...etc.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #161
desmond
Join Date: Mar 2009
Posts: 54
Thanks (Given): 75
Thanks (Received): 15
Can anyone upload 4r2b installer please? For some reason I cant download from pixologic site?

Edit: Ok,doesn't matter ,some opera problems,downloaded with different browser

Last edited by desmond; 01-26-2012 at 03:16 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #162
lancelotguenievre2
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Link(s):
 

Hi, just newbee to ZBrush 4R2, just find it awesome!!!I wanna learn so much, just hope to...can you give me, Oh Lord, please, the way to watch this vimeo? need a password...i've got R2b upgrade but x-force keygen (used for R2) doesn't work for this one! Can you help?
thanx
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #163
Goldie1471
Goldie1471's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 468
Thanks (Given): 267
Thanks (Received): 394
Yeah i realise that you probably need an activation code before you can get a serial number.
probably NEED A KEYGEN.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #164
Elric1964
Join Date: Sep 2009
Posts: 5
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 55
http://www.pixologic.com/zbrush/down...structions.php

http://s3.amazonaws.com/ZBrush4R2b/Z...grader_WIN.zip

http://s3.amazonaws.com/ZBrush4R2b/Z...grader_OSX.zip
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - lizardz, Z-marte thanked for this post
Old 01-26-2012   #165
SNOT
SNOT's Avatar
Join Date: Jan 2012
Posts: 72
Thanks (Given): 11
Thanks (Received): 15
Default Well Done

Great crack and easy well done bro.Made my day.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #166
pirateman
pirateman's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 568
Thanks (Given): 399
Thanks (Received): 109
works with GoZ just rendered a hairy sphere in cinema4d vray
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #167
minouminou
Join Date: Feb 2010
Posts: 176
Thanks (Given): 147
Thanks (Received): 74
Link(s):
 
[/IMG]

When I try to export scene with fibersmesh this pops out.
After that zbrush crashes.... So, something not quite right.

Though, I'm confused, why. Crack seems very clever...

---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------

Maybe I need clean install of r2a?
is Online  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #168
roginafalengi
Join Date: Apr 2011
Posts: 19
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 4
lol it works
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #169
pirateman
pirateman's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 568
Thanks (Given): 399
Thanks (Received): 109
Link(s):
 
I am able to export obj as well as GoZ. Just delete everything and start over. Use the 1st version of instructions. I had a serial complication with the 2nd version
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #170
koonk33
koonk33's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 89
Thanks (Given): 15
Thanks (Received): 46
Follow Elric1964 instruction and use back the old keygen(ZBrush4R2)

It's works amazing

BTW thanks Elric1964
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #171
minouminou
Join Date: Feb 2010
Posts: 176
Thanks (Given): 147
Thanks (Received): 74
Yup, I just try again with a sphere and fibermesh, one of my old sculpts, and it worked.
It seems like a random thing...
I'll try the clean install now...

---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------

By the way, is this working keygen?
Link(s):
 
is Online  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #172
msmbrush
Join Date: Feb 2011
Posts: 6
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Awww man thank you its works waoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #173
sakarap
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Best Gift TY
Working!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #174
katanec
katanec's Avatar
Join Date: Jan 2010
Posts: 126
Thanks (Given): 13
Thanks (Received): 77
here
Link(s):
 

Install ZBrush 4 R2a

Use Classical Keygen / Phone Activate etc

After

Backup Files:
ZData\ZResc4.2.ZRS
ZDeactivation.zsc
ZRequestActivation.zsc

Install ZBrush 4 R2B upgrader

After

Overwrite New Files
ZDeactivation.zsc
ZRequestActivation.zsc
By Olders/Backup

Rename Backup ZResc4.2.ZRS to ZResc4.3.ZRS
Copy to ZData (Overwrite New File)

Launch ZBRUSH as Admin

Use Classical Keygen / Phone Activate etc

It Seem to Works

Enjoy






Much Simpler

1 Install ZBrush 4 R2a

2 Use Classical Keygen / Phone Activate etc

3 Backup Files: ZData\ZResc4.2.ZRS

4 Install ZBrush 4 R2B upgrader

5 Rename Backup ZResc4.2.ZRS to ZResc4.3.ZRS

6 Copy ZResc4.3.ZRS to ZData (Overwrite New File)

7 Launch ZBRUSH as Admin

8 Use Classical Keygen / Phone Activate etc

It Works
is Offline  
Reply With Quote
9 Thanks, 0 . - gi3dk, ChemBR0, dido1972, luongvo, Namor_Votilav, nogard1, uhmtaisoo, 3DEXILE, Goldie1471 thanked for this post
Old 01-26-2012   #175
illuminutty
illuminutty's Avatar
Join Date: May 2010
Posts: 1,303
Thanks (Given): 525
Thanks (Received): 637
@ Elric

YOU TOTALLY ROCK man... The abridged 8 step method you posted worked PERFECTLY.
Runs great, no crashes, no errors.
__________________
"There're other organizations out there. And in time, they're going to spoon-feed you their own patented form of bullshit. Ignore the verbiage and look at what they're doing. What they're asking you to do and what sort of world they'd have you build and how they're going to pay for it."
~ Deacon, Fallout 4
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - lizardz thanked for this post
Old 01-26-2012   #176
csneo
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,323
Thanks (Given): 985
Thanks (Received): 408
so, this is the time...
works great, thank you to Elric1964 for this "Much Simpler" patch

@minouminou: export function with fibermesh works perfectly, I did tested it now.
export = great
import = great
save = great
fiber mesh = great
rendering = great

Cool, we have it...
is Online  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - lizardz thanked for this post
Old 01-26-2012   #177
jone
Join Date: Sep 2009
Posts: 145
Thanks (Given): 61
Thanks (Received): 84
Thanks Erick!
Now it's working!
__________________
My name is not Jone
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #178
breeze1
breeze1's Avatar
Join Date: Apr 2011
Posts: 956
Thanks (Given): 198
Thanks (Received): 247
Hmmm the amazonaws link seems to be down for windows..
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #179
pirateman
pirateman's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 568
Thanks (Given): 399
Thanks (Received): 109
Link(s):
 
Thanks for the info mate. Looks like I will hold out until v.5 if I do purchase
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #180
pilega
Join Date: Sep 2009
Posts: 3
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Works well on mac OSX snow leopard too
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #181
syphon3d
Join Date: Jun 2011
Posts: 7
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 0
Could anyone re-up a working link of the upgrade for win?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #182
Danto
Join Date: Mar 2010
Posts: 146
Thanks (Given): 24
Thanks (Received): 161
Link(s):
 
Here you go:

Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - gi3dk thanked for this post
Old 01-26-2012   #183
3xtigy
Join Date: Oct 2010
Posts: 33
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 5
cant wait till i get home to try this out. lovely jubley
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #184
sakarap
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
crashing 2 times
with simple actions
load tool @ export image.
remember to save a lot^^
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - 3DEXILE thanked for this post
Old 01-26-2012   #185
medafor
Join Date: Apr 2010
Posts: 556
Thanks (Given): 45
Thanks (Received): 145
Link(s):
 
Listening to Wayne just for an hour is torture, his accent is annoying, always rambling too. no thanks.

THANKS FOR THE ZBRUSH CRACK!!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #186
csneo
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,323
Thanks (Given): 985
Thanks (Received): 408
@sakarap

hm, I don't know what you have for a scene,...
but for me this things work great.
is Online  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #187
Goldie1471
Goldie1471's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 468
Thanks (Given): 267
Thanks (Received): 394
Everything is cool for me - Hit that thankyou button for Eric1964
Link(s):
 
Yeah i got the "Due to incomplete installation" message then it closed after about 30 mins
Win7 64-bit Intel i7-2600k - 16 gig ram etc, etc

Last edited by Goldie1471; 01-26-2012 at 09:53 PM. Reason: Update on the crash status
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - lizardz, 3DEXILE thanked for this post
Old 01-26-2012   #188
mimi72
Join Date: Sep 2009
Posts: 301
Thanks (Given): 8
Thanks (Received): 97
what the good keygen for this trick?
is Online  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #189
narcissos
narcissos's Avatar
Join Date: Jan 2011
Posts: 56
Thanks (Given): 15
Thanks (Received): 36
Link(s):
 
LoL I agree. when he breath near his microphone I feel losing a part of my life energy .. [succubus ability : ]
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #190
Goldie1471
Goldie1471's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 468
Thanks (Given): 267
Thanks (Received): 394
download update from pixology - links for this and the old keygen torrent are on one or both R42b posts
use old 4.0 keygen using the instructions on
http://forum.cgpersia.com/f78/zbrush...35/#post407023
I couldn't download the zip file with instructions for some scripting reason - probabably malwarebytes issue
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #191
Pendragon58
Join Date: Jul 2010
Posts: 55
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 12
I have a quick question, I have Zbrush R2, that's all it says in the title bar, now is that 2A or do I need to upgrade to 2A before doing the whole 2A to 2B thing?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #192
sakarap
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
@csneo
I had a head less than 1m poly
I just played a lot with fiber , no problems.. then export image and crash...
..and no recovered files..!!
I hope yours remain stable forever^^
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #193
spybg
Join Date: Nov 2009
Posts: 7
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
this not working , try to work 1-2 hours and try to save many times , you will get message that the Zbrush is not installed correctly and will crash ,

it's good for testing the program but not for work , we will wait a true keygen
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #194
dosamantes
dosamantes's Avatar
Join Date: Mar 2010
Posts: 305
Thanks (Given): 1342
Thanks (Received): 327
@ Pendragon58
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #195
crashdummyglory
Join Date: Sep 2009
Posts: 12
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 1
What was this ZBrush R2a please ? i am just a hobbyist and I lost track of the version numbers. the last install i did had was from Xforce and it is called Zbrush 4 R2, so what is this a?!?! And where do i get it?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #196
csneo
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,323
Thanks (Given): 985
Thanks (Received): 408
@sakarap

you mean less than one million poly head?
and you had on that head fiber mesh hair?

is that right?
is Online  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #197
sakarap
Join Date: Jan 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
yes right.!
fibermeshing around 30 min.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #198
chaminda
Join Date: Sep 2009
Posts: 8
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
try to download Mac os patch through pixologic site. It is extremely slow. Please somebody upload it
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #199
mongo1337
Join Date: Mar 2011
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 2
yeah, same thing happened to me, won't save after about 30 mins and will crash
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2012   #200
nobby2373
Banned
Join Date: Nov 2011
Posts: 1,825
Thanks (Given): 1184
Thanks (Received): 6848
woooooooooooow superduper :-O=)
is Offline  
Reply With Quote