CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat FAQ
Go Back   CGPersia Forums > CG Releases > Plugins - Releases > Plugins - 3DsMax
Reload this Page Latest VRay & Phoenix FD for 3ds Max All Version by 1rv4n
Plugins - 3DsMax 3DsMax Plugin Releases - Sub Section

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-29-2017, 02:43:06 PM   #1
Original Poster
Join Date: Jan 2015
Posts: 364
Thanks (Given): 25
Thanks (Received): 2637
Default Latest VRay & Phoenix FD for 3ds Max All Version by 1rv4n

V-Ray v3.60.03 (official) (25 July 2017)



Modified features :
Link(s):
 



Bug fixes :
Link(s):
 



V-Ray installer :

Trial
Link(s):
 
2018
Link(s):
 
2017
Link(s):
 
2016
Link(s):
 
2015
Link(s):
 
2014
Link(s):
 
2013
Link(s):
 



Phoenix FD installer :

Trial
Link(s):
 
2018
Link(s):
 
2017
Link(s):
 
2016
Link(s):
 
2015
Link(s):
 
2014
Link(s):
 
2013
Link(s):
 



Medicine :
Link(s):
 



Big Thanks to anana for helping me providing the V-Ray files

Last edited by 1rv4n; 08-05-2017 at 05:29:24 PM. Reason: Medicine is Finished
is Offline  
Reply With Quote
250 Thanks, 0 Dislike - al91, ivanhoe, Acidhead, Riciery, Topz, kieart, omariana, jiv21, trungchuong, andrei008, nomlahma, robes247, humanarch, manxex, Indio, mustikos, loulzed, polycoo, hashu, Amd7, djubre7, bischoff, fr0tey, Nespel, poru, edefalam, MagicAlien, css, drikklfraque, polliforme, Ybbgal, Grover3d2, Deco3d, kalesija, osaro, klutzophobia, raphaelmistery, tony1974, torero, agent7, WizXP, ledba, cgaec, 3dsd, ajmarenco, LuigiX564, cierrabytes, superpornostar, gassboard, Charly2012, jomanjee, fenix71, Wall-e, darkside68, fodder, modellER, coin, tigger, fakharsinbox, lskonbar, ConB, swaoamit, fulgin, Tec7, migros, szion, Wilson666, meg, tianye0769, dg3duy, digitalrage, phasor, banrek, huntsman44, mxmbhby, lupin 3rd, malthous, chrishau76, charles200000, nirvana23, mesca, Supsupsupa10, ruz, ThePhage, mamastyle, s1dK, cgsaeid, Saao91, woshilvba, toninovolpino, Uzul, edenist, obaida, DdMan, seikny, repa, dunton, Marsus, evanesac, choocha, EmpathicGab, bronson, fanslp, igorj7, stim, spetk73, gplayer, metro1, thierrygard, Twoapple, vlachin, traumahat, gyzmo666, darkarmy, erus, tender, renderman_vray, noldo, peuderavelo, Damaskinos, mustafa mamdouh, 3dgopnik, saxon3d, falik666, Fancy_HJ, DKV, rodrigomanske, 451549728, actarus, 35866, Nerfarious837, Bladeclaw, trenz, unsuns06, giulxcom, Andrew30, ciccillo2005, erick3d, Bobr83, hunterb21, rozleh, Orai, bmk, laputa2k, cirrus, flutch, absorptionv, wakz156, tazerangel, Lily48, basspimp, nchelazzi, consul, citizenx, froggy, upslon, ForLogin, fivez93, damonayo, magpie, sentinel1977, matrismatris, prince taylor, felix.niaou, StasKoen, odoss, init0, manubrio, night lord, Hogo Fogo, Wecool, mirandaIII, Raptor10, tyboon, surfen281, stickys, caiozck, slowhand818, whynots, danimal83, bukaladaus, Blaf, magallanes, PROPHETTA, Force Shielder, YodasWhiskers, kid9999911111, rusA, mugambi, PRr, phearak, Bubar, kalenkari, tizziano, panya, zeropluszero, dreamof3d, dubdope, ankhnext, zgz, 3DGuru, jlsz, Lully, pandalay, shanopod, Mr.Trololo, bormmN, aslanygh, salim, deMEV, tsar, pipinek, alex.nozadze, ada42, Del69, Rhandz, ddtonline, benitoben, renderman, tf-ghost, nishihaidi, 1rv, berdinatilli, king, zer0man, goccis, jazzcat81, phanbao, lv4kmedia, chronocross, hausword, Kamikaze_88, willen, orcanas, trespasser2, grindkorr, Zera, iblisi, anana, Sfadlabi, barbados, bsolar, wr00p, Wigga, sansei, jennymc, nerozak, 3DEXPERT, tamzid14, shroomy303 thanked for this post
Old 07-29-2017, 02:56:30 PM   #2
nerozak
nerozak's Avatar
Join Date: Apr 2011
Posts: 635
Thanks (Given): 7331
Thanks (Received): 346
Thank you so much for your time and effort, and thanks for all friends of our community CGP! Big thanks again to you and to All friends here
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 Dislike - night lord, 1rv4n thanked for this post
Old 07-29-2017, 03:08:43 PM   #3
iblisi
Join Date: Dec 2009
Posts: 278
Thanks (Given): 135
Thanks (Received): 94
hm, distributed rendering is important and useful.
Hope you will have time to do DR.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 03:16:16 PM   #4
1rv4n
Original Poster
Join Date: Jan 2015
Posts: 364
Thanks (Given): 25
Thanks (Received): 2637
Distributed Rendering and Latest Phoenix FD for Max will coming soon...
is Offline  
Reply With Quote
15 Thanks, 0 Dislike - kalesija, wakz156, sentinel1977, zov, 3DGuru, bormmN, 1rv, zer0man, jazzcat81, Kamikaze_88, willen, anana, jennymc, bsolar, nerozak thanked for this post
Old 07-29-2017, 03:24:51 PM   #5
jennymc
jennymc's Avatar
Join Date: Oct 2009
Posts: 416
Thanks (Given): 301
Thanks (Received): 790
got this error while trying to load presets and tiny watermarks also visible (max 2017)

back to 3.50.04, till the time some expert beta testers will confirm the final crack without bugs

Link(s):
 
__________________
______________________________
To Err Is Human..... To Arrr Is Pirate


Last edited by jennymc; 07-29-2017 at 03:34:00 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 03:32:38 PM   #6
anana
Join Date: Sep 2012
Posts: 361
Thanks (Given): 1177
Thanks (Received): 670
Link(s):
 
btw, msi already release the latest working version for vray max all version and scanline max 2018 here:
Link(s):
 
__________________
Sorry for my bad English
It's not my native language...
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - woshilvba thanked for this post
Old 07-29-2017, 03:34:12 PM   #7
1rv4n
Original Poster
Join Date: Jan 2015
Posts: 364
Thanks (Given): 25
Thanks (Received): 2637
Link(s):
 
it's a quick work, still not final. just report any problem and don't forget including Max Version do you use. i will fix later.
is Offline  
Reply With Quote
5 Thanks, 0 Dislike - YodasWhiskers, kid9999911111, 3DGuru, iblisi, Kamikaze_88 thanked for this post
Old 07-29-2017, 03:36:31 PM   #8
Kamikaze_88
Join Date: Jul 2010
Posts: 376
Thanks (Given): 249
Thanks (Received): 255
You are a legend ! Thanks for all the hard work and sharing with us here
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 03:37:09 PM   #9
jennymc
jennymc's Avatar
Join Date: Oct 2009
Posts: 416
Thanks (Given): 301
Thanks (Received): 790
Link(s):
 
I agree and really appreciate your contribution. That's why I mentioned about it and left it for the "expert beta testers"
__________________
______________________________
To Err Is Human..... To Arrr Is Pirate

is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 03:41:55 PM   #10
1rv4n
Original Poster
Join Date: Jan 2015
Posts: 364
Thanks (Given): 25
Thanks (Received): 2637
Link(s):
 
Ok anana, but i like to have my own

Link(s):
 
yes, i even don't know how to use 3ds Max haha xD

---------- Post added at 03:40:30 PM ---------- Previous post was at 03:38:09 PM ----------

Link(s):
 
Link(s):
 
you are all welcome. it's still not finished.

---------- Post added at 03:41:55 PM ---------- Previous post was at 03:40:30 PM ----------

for all just report your problem here, i'm reading and will fix it soon.. off now.. see yaa..
is Offline  
Reply With Quote
10 Thanks, 0 Dislike - jose555, Orai, nishihaidi, zer0man, jazzcat81, willen, Kamikaze_88, nerozak, anana, jennymc thanked for this post
Old 07-29-2017, 03:49:54 PM   #11
wr00p
Join Date: Mar 2013
Posts: 28
Thanks (Given): 14
Thanks (Received): 10
3DS Max 2017 watermark:

Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 04:06:05 PM   #12
barbados
barbados's Avatar
Join Date: Nov 2010
Posts: 335
Thanks (Given): 434
Thanks (Received): 92
There is a watermark in 3ds Max 2017 in rendering. VRSCANS are ok but if you try to change a parameter a message says you that you can not save the changes because it is a demo.

Thank you for your efforts !
is Online  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 04:29:33 PM   #13
moh777
Join Date: Jun 2010
Posts: 28
Thanks (Given): 15
Thanks (Received): 6
Link(s):
 
We are talking the main Vray 3.6 for Max specially 2018 not Phoenix particle system by Chaos Group ver 3.xx for vray 3DsMax
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 04:31:21 PM   #14
bazuka
Join Date: Sep 2009
Posts: 556
Thanks (Given): 31
Thanks (Received): 1040
Im dl now and gonna do a testing in 2014

p.s

i have a watermark
Link(s):
 
not working at all

camera resets, logo watermark, string watermarks, demo save warning...

Link(s):
 

Last edited by bazuka; 07-29-2017 at 05:01:11 PM.
is Online  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 04:51:08 PM   #15
UnrealMan
UnrealMan's Avatar
Join Date: Jan 2012
Posts: 380
Thanks (Given): 82
Thanks (Received): 88
I'm not using Vray but , just for fun of hybrid render decided to try it
2018 watermarks and RT CUDA is black screen
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - chronocross thanked for this post
Old 07-29-2017, 05:23:49 PM   #16
jekomac
Join Date: Jul 2014
Posts: 8
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
3ds Max 2017

Vray Advance:
working but with watermark top left of the screen
with phisical camera the screen is either black or white, no image show

Vray RT (cpu):
regular working
if i stop and start the interactive, the process block at "waiting for image data" but if i stop again and push interactive a second time, it seems to work fine
In iteractive mode "set focus distance" is not working

Last edited by jekomac; 07-29-2017 at 05:50:02 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 05:43:46 PM   #17
zer0man
Join Date: Feb 2011
Posts: 37
Thanks (Given): 13
Thanks (Received): 91
Exclamation

THANKS TO ALL EFFORTS
3ds max 2014

vrscans ok but

Link(s):
 
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 05:45:54 PM   #18
grindkorr
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,003
Thanks (Given): 256
Thanks (Received): 147
I have both Max 2016 and 2017 installed ... for some reason , only the 2016 version seems to work ... 2017 version just crash as soon as I start a render ...
__________________
to all flamers , from all sides ...

" war not makes one great " - Yoda , dagobah -
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 06:17:19 PM   #19
berdinatilli
berdinatilli's Avatar
Join Date: Mar 2010
Posts: 817
Thanks (Given): 693
Thanks (Received): 1645
max2018 feels very sluggish and crashes trying to render the old good VRay_Test_neoVISUAL_v5.max cene

btw, max did NOT offer me to submit a bug report
__________________
dont be shy, press the thx button
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 06:17:40 PM   #20
simanski
Join Date: Jan 2010
Posts: 10
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 1
In Max 2016 when transform,rotate,scale or copy object.... Vray render only one object and not transformed.
is Online  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 06:34:30 PM   #21
rlyt123456
Join Date: Jun 2013
Posts: 18
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 14
amazing!
i will test 2018...

---------- Post added at 01:31:10 AM ---------- Previous post was at 01:30:11 AM ----------

3ds max 2018

1. vray adv
save file:
Link(s):
 
render top left watermark
Link(s):
 
tiny vray text
Link(s):
 
2. vray RT
cpu, render no top left watermark.
but some object disappear...
Link(s):
 
Link(s):
 
but cuda and opencl , final image is black.
Link(s):
 

---------- Post added at 01:34:30 AM ---------- Previous post was at 01:31:10 AM ----------

vray adv
move object and rerender.
object still old position.
Link(s):
 

Last edited by rlyt123456; 07-29-2017 at 06:54:06 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 06:41:12 PM   #22
ada42
Join Date: Jul 2014
Posts: 4
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
i will test 3ds max design 2015
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 06:41:56 PM   #23
UnrealMan
UnrealMan's Avatar
Join Date: Jan 2012
Posts: 380
Thanks (Given): 82
Thanks (Received): 88
as 1rv4n said "tested only on Max 2016"
it seems that only 2016 will work somehow "properly"
if one is changing vray version from older to newer, why just don't use 2018 everyone , there is no restrictions in file compatibility and UI is almost same + additional cool features .
if cracking scheme for 2016 is different from other versions it will be nightmare to make all 3d max versions separately .
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 06:46:06 PM   #24
ada42
Join Date: Jul 2014
Posts: 4
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
vray advance

not working with phisical camera final image black with watermark


Link(s):
 
[/url][/IMG]

Link(s):
 
[/url]

Last edited by ada42; 07-29-2017 at 06:53:03 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 07:02:27 PM   #25
grindkorr
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,003
Thanks (Given): 256
Thanks (Received): 147
vray hybrid rendering is actually a lot slower than eiter CPU or GPU rendering ( CUDA user here )
__________________
to all flamers , from all sides ...

" war not makes one great " - Yoda , dagobah -
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 07:22:07 PM   #26
tamzid14
tamzid14's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 166
Thanks (Given): 19
Thanks (Received): 41
i told u hybrid rendering is con (opencl user with 4608 shader)

Last edited by tamzid14; 07-30-2017 at 05:28:09 AM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 07:33:42 PM   #27
tsar
tsar's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,885
Thanks (Given): 341
Thanks (Received): 1281
I wonder if someone donate original retail adv (not demo) installer , 1rv4n can do better rather than using demo.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 07:42:48 PM   #28
msi
Join Date: May 2010
Posts: 427
Thanks (Given): 20
Thanks (Received): 5743
Trial is the same as retail. He just patched it in a wrong way, that's why all that various shit happens... But give him some more time )
is Offline  
Reply With Quote
8 Thanks, 0 Dislike - MagicAlien, iblisi, anana, chronocross, 3DGuru, jennymc, bsolar, Alsan thanked for this post
Old 07-29-2017, 07:48:00 PM   #29
sintel
sintel's Avatar
Join Date: Jul 2015
Posts: 92
Thanks (Given): 110
Thanks (Received): 361
There's no longer V-Ray demo. Chaosgroup has used new license system since version 3.5 released. V-Ray now has only 1 installer and it's trial as well as full feature version
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 07:52:01 PM   #30
bsolar
bsolar's Avatar
Join Date: Mar 2013
Posts: 831
Thanks (Given): 2549
Thanks (Received): 235
2018:
1) Vray logo upper left.
2) Render throu Pysical Camera = black render
3) "Vray Demo will not save settings changes" alert info popup

tnx for efforts
__________________
MAYA 2017 SP1 - 3DS MAX 2017 SP2 - WIN 10 X64
is Online  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 08:08:12 PM   #31
shroomy303
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,175
Thanks (Given): 449
Thanks (Received): 738
because there are loads of useful patched plugins for older versions of max...

Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 09:29:10 PM   #32
tamzid14
tamzid14's Avatar
Join Date: Sep 2011
Posts: 166
Thanks (Given): 19
Thanks (Received): 41
Link(s):
 
ya every things need time to ripe, otherwise it will taste sour
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 09:53:49 PM   #33
sanwa
Join Date: Jan 2010
Posts: 55
Thanks (Given): 9
Thanks (Received): 245
Link(s):
 

@ 1rv4n, the file to be patched is vray2018.dll for advanced and vray.dll for RT, and both of these have to be patched at runtime else you get all these errors... This I had mentioned in my earlier posts, I dont know how to patch at runtime.
I am learning how to write a plugin for this and thats gotta take some time..

If someone can guide me on this, I can release the crack quickly
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 11:01:42 PM   #34
1rv4n
Original Poster
Join Date: Jan 2015
Posts: 364
Thanks (Given): 25
Thanks (Received): 2637
Link(s):
 
i patched not just vray.dll and vray20xx.dll at runtime.
i also patched vrender20xx and vrayscannedmtl20xx.
you must patched these 4 files if you want to full unlock all of its features.
and i did it, it just not corrected in version other than 2016.
vray adv and vray rt are working without watermark in 2016.
vrscanned also working without watermark, but have watermark in vray rt.
save setting seems not fixed. i will fix it later, but not this day. i got homework.
is Offline  
Reply With Quote
11 Thanks, 0 Dislike - sentinel1977, Azazelo, Oscar3Dr2, bsolar, anana, kevs1003, willen, tf-ghost, zer0man, locb, jennymc thanked for this post
Old 07-29-2017, 11:02:48 PM   #35
jennymc
jennymc's Avatar
Join Date: Oct 2009
Posts: 416
Thanks (Given): 301
Thanks (Received): 790
@1rv4n please have the previous vray crack files, maybe it will help to study which files need to be cracked for 3dsmax. Rest you know much better how to crack it in best way including the vrscan feature.

3.50.04 -
Link(s):
 
3.40.03 -
Link(s):
 
__________________
______________________________
To Err Is Human..... To Arrr Is Pirate

is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 11:24:51 PM   #36
MSReferee
Join Date: Jun 2013
Posts: 620
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 300
Well, man "1rv4n" , still don't forget the 'cgauth.dll' file. This file was cracked in series version of Vray whatever 3dsmax or maya even Vray for Nuke, and it's a 'Bridge' called by me, and it solved more things, like got Vray RT working need to crack it.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-29-2017, 11:29:59 PM   #37
1rv4n
Original Poster
Join Date: Jan 2015
Posts: 364
Thanks (Given): 25
Thanks (Received): 2637
i know what to do next, i just need a time. i also look at cgauth.dll,but i think it's not necessary to patch it at all.
i'm doing it in simple way, its Kurapica method, not mine. i just need one file to patch everything...
is Offline  
Reply With Quote
15 Thanks, 0 Dislike - MagicAlien, seikny, YodasWhiskers, kid9999911111, rusA, Oscar3Dr2, bsolar, ddtonline, anana, 3DGuru, willen, kevs1003, Del69, nerozak, wr00p thanked for this post
Old 07-30-2017, 12:59:37 AM   #38
tsar
tsar's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,885
Thanks (Given): 341
Thanks (Received): 1281
well go at it with your way man.....good luck
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-30-2017, 01:28:59 AM   #39
nerozak
nerozak's Avatar
Join Date: Apr 2011
Posts: 635
Thanks (Given): 7331
Thanks (Received): 346
Thumbs up

Link(s):
 
and the last release by BlackStorm doesn't base on 'cgauth.dll' file to crack Vray! so everyone has his way to access and crack the soft!
so we have any doubt that everything will be ok, because we trust "1rv4n" and some friends her also , and it's just question of time!
"1rv4n" it's release Vray quickly & for ALL VERSION also, that's means maybe find some part not cracked yet! for this reason @1rv4n sad i need beta tester before release it in Max Plugins section. i didn't tested all of its version, tested only on Max 2016.
so just a question of time no more! and the bugs will be fixed next time to be sure)) have a nice time everybody! and take your time @1rv4n, perfect job, because it's the first time for you to crack this thing!
is Offline  
Reply With Quote
5 Thanks, 0 Dislike - Maya_Guy, anana, willen, 3DGuru, renderings thanked for this post
Old 07-30-2017, 07:21:07 AM   #40
tsar
tsar's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,885
Thanks (Given): 341
Thanks (Received): 1281
I hope theres no noob here that say "when the final version of the crack finished?"
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-30-2017, 08:16:21 AM   #41
shroomy303
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,175
Thanks (Given): 449
Thanks (Received): 738
Link(s):
 
just be patient mate...jeez
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-30-2017, 08:46:28 AM   #42
jekomac
Join Date: Jul 2014
Posts: 8
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Just a noob/maybe stupid question:
is really hard to crack the local vray license server? It should be working on all version and on probably all programs at once...
It means to crack down what packets are exchanging between the local ports so you can give back the right answer. In my not programmer way, i tought that listening to enough packets, you should be able to break the key, stop the local server to contact chaos site and left untouched the actual program.
But i know also that long keys take forefever to brake... also if you have limitless packets sniffing?
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-30-2017, 10:40:03 AM   #43
shroomy303
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,175
Thanks (Given): 449
Thanks (Received): 738
on the "other" forum, kurapica claims to have made his own license server that works for all vray products without having to patch them
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-30-2017, 11:27:59 AM   #44
bazuka
Join Date: Sep 2009
Posts: 556
Thanks (Given): 31
Thanks (Received): 1040
Link(s):
 
yep, but he is like roocoon, talks too much and doesnt do anything for community, i mean good for him to have lic server and keep it in the garage... u know i have also latest porche model in my garage, but i dont have time to drive it, fuel is expensive...
is Online  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 Dislike - Glaude, chronocross thanked for this post
Old 07-30-2017, 11:31:11 AM   #45
tsar
tsar's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,885
Thanks (Given): 341
Thanks (Received): 1281
don't talk like that bazuka , more or less you already enjoy his work tho.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-30-2017, 11:32:22 AM   #46
bazuka
Join Date: Sep 2009
Posts: 556
Thanks (Given): 31
Thanks (Received): 1040
Link(s):
 
how come? i dont use any of his shit he made...
is Online  
Reply With Quote
Old 07-30-2017, 11:52:47 AM   #47
zeropluszero
Join Date: Jul 2009
Posts: 172
Thanks (Given): 99
Thanks (Received): 47
Link(s):
 
Is this something close to the dongle emulator ?
I Wonder why this crack wasen't cracked already
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-30-2017, 11:55:00 AM   #48
chronocross
Join Date: Dec 2009
Posts: 584
Thanks (Given): 1458
Thanks (Received): 275
Link(s):
 
I've some doubts, it might be true, as it is not.
Even though he isn't obliged to do so, why he don't share it?
Chaosgroup made moneys enough of it until now, they are not like the Corona team, which was born recently.
Any case a their license it costs much less than VRay. (in my country about 920!!)
...and the crack sellers will close their business

PS
Of course i write this because we are in a warez forum, so no moralism.
I'm sorry for my poor English.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - Oscar3Dr2 thanked for this post
Old 07-30-2017, 12:15:32 PM   #49
phearak
Join Date: Nov 2009
Posts: 177
Thanks (Given): 90
Thanks (Received): 51
I think if they are late to release a crack on time then they will be a loser, Arnold become popular day to day, other word thanks you 1rv4n for your hard work to save dev!
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - rlyt123456 thanked for this post
Old 07-30-2017, 12:31:42 PM   #50
Mayale
Mayale's Avatar
Join Date: Jul 2014
Posts: 162
Thanks (Given): 56
Thanks (Received): 28
Link(s):
 
Usually, Kurapica release cracks, a version behind, because he thinks that doing so, It will hurt the developer less.
If you check, he released Maya 3.40.5 , Just before Chaos released 3.52. And same for Max.

It is his choice, and since he is the one doing the crack, either you respect it, or you buy it or get it somewhere else. If he made a working Chaos server, he will never release it to the masses, because that would hurt the developer too much, and ultimately, will force them to change protection, thus making life more difficult for crackers.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 Dislike - Glaude thanked for this post
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search