CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat Register FAQ
Go Back   CGPersia Forums > CG Releases > Full Applications - Releases
Reload this Page SIEMENS PLM NX Version: 8.0.0.25 32bit & 64bit
Full Applications - Releases Latest Full Application Releases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-12-2011   #1
Original Poster
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,219
Thanks (Given): 6160
Thanks (Received): 3919
Default SIEMENS PLM NX Version: 8.0.0.25 32bit & 64bit

SIEMENS PLM NX Version: 8.0.0.25 32bit & 64bit
Version: 8.0.0.25 32bit & 64bit with Documentation
Creator:
Link(s):
 
Interface: multilanguage
OS: Windows XP / Vista / Seven
Size: 3.1 Gb & 3.4 Gb
Special Thanks SSQ

Download torrent from here:
hxxp://www.demonoid.me/files/details/2727610/00556883896/
or :
Link(s):
 
pass : cgp

p.s.: NOT YET TESTED !
is Online  
Reply With Quote
11 Thanks, 0 . - Maximus_FD, sadshadow, Run For Cover, SeventySeven, Jeff2, Cadmium77, mongodrom, BackFlip, phOtOn, melita, zeh thanked for this post
Old 09-13-2011   #2
bukko
Join Date: Aug 2011
Posts: 15
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 4
Installed and working perfectly so far on W7 64bit..... Thanks!
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - SeventySeven, zeh thanked for this post
Old 09-15-2011   #3
Run For Cover
Run For Cover's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 564
Thanks (Given): 184
Thanks (Received): 272
Thanks man.

I'm still using 7.5, but re-installing both my boxes right now. Will check it out in a couple of days.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-07-2011   #4
mongodrom
Join Date: Aug 2010
Posts: 16
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 11
Please, I still have the same problem with nx8, that I already had with nx7.5.
Can please somebody explain how they installed it!
I'm not able to force the server to shut down.
I'm on windows7 64bit.
Thanks
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-08-2011   #5
bukko
Join Date: Aug 2011
Posts: 15
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 4
Link(s):
 

I noticed that during my install as well but ignored the fact that it "appeared" not to shut down and went ahead with the install per the nfo....

It works perfectly at this time.

Best wishes to you.

Bukko.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-08-2011   #6
mongodrom
Join Date: Aug 2010
Posts: 16
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 11
That's what I did as well. But when I try to start NX after the installation it gives me an error. Something like "no valid license found". But thanks anyway.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-12-2011   #7
adensymonds
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Can someone please tell me what to put in the license server box when I try and install NX?
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-17-2011   #8
Cadmium77
Cadmium77's Avatar
Join Date: Oct 2009
Posts: 3,477
Thanks (Given): 2970
Thanks (Received): 1329
Link(s):
 
Anyone..the installation wizard installed nx 8 to the Programs file (that is 64 bit programs) but it wants to install the USGlicensing to the Programs(x86) file

Is that going to work out or should I do what the instructions for the crack says and install the USGLicensing to the Programs file (64 bit)?

I went ahead and installed the USGLicensing to the Programs(x32) with the actual NX8 installation in Programs and ti all worked out perfectly the first time.

A great crack of a great program.

installing documentation right now..
__________________
.

Last edited by Cadmium77; 11-17-2011 at 03:22 AM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-17-2011   #9
Cadmium77
Cadmium77's Avatar
Join Date: Oct 2009
Posts: 3,477
Thanks (Given): 2970
Thanks (Received): 1329
Link(s):
 

Who cares about Catia v5 or v6??

NX 8 FUCKING RULES YAAY


Link(s):
 
__________________
.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Fejes thanked for this post
Old 12-27-2011   #10
antwane
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 1
Hi,

I tried to install NX7,5 and now NX8 but I have always an error message, when I launch NX8.
I followed the steps of readme.txt (in crack folder).

If the first time the installation has failed, Do I need to completely install ? Or just launch LMTOOLS and re-try ?

Thx
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-27-2011   #11
Ichio
Original Poster
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,219
Thanks (Given): 6160
Thanks (Received): 3919
Link(s):
 
How can you expect some help, if you do not even give us the exact error message + some more info about your system specs ?
is Online  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Maximus_FD thanked for this post
Old 12-27-2011   #12
antwane
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 1
When I launch NX8, I have this message (see link)
Link(s):
 
My installation (64bit):
1- Install license server : in Program files (x86)\...
2- I selected NX8.lic (in Crack folder\UGSLicensing)
3- After I installed NX
4- "Typical installation" (Full install) in Program Files\Siemens\NX8
5- My hostname "28000@antwane"
6- I followed instruction in readme.txt

Link(s):
 
After, I don't close windows, and I try to launch NX8, but I have this famous error message
Link(s):
 
Thx for your help

Last edited by antwane; 12-27-2011 at 10:35 PM.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Fejes thanked for this post
Old 12-27-2011   #13
Ichio
Original Poster
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,219
Thanks (Given): 6160
Thanks (Received): 3919
What I suggest:
De-install / remove everything nx related by also using ccleaner+jv16 powertools and possibly revo-uninstaller (remove junke-files) in order to prepare a clean install.
Turn off UAC, de-activate any av-prog.
1. Install the programm
2. Install the license server + when asked, point to the crk-license-file + proceed according to the medical instruction.
3. Restart + enjoy !

Just my 2 cts

You may also check the system variables:
UGII_BASE_DIR
UGII_Lang
UGII_Root_DIR
UGS_LICENSE_SERVER

if they are present and properly installed ?

Last edited by Ichio; 12-27-2011 at 08:31 PM.
is Online  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Maximus_FD thanked for this post
Old 12-28-2011   #14
notx888
Banned
Join Date: Jul 2011
Posts: 53
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 107
Default Siemens NX 8.0 Documentation Multilanguage 32bit & 64bit

Link(s):
 
Siemens NX 8.0 Documentation Multilanguage 32bit & 64bit | 13.9 Gb
Languages: German, French, Italian, Spanish, English

Bringing High Definition PLM to product development, Siemens PLM NX redefines productivity with a powerful suite of integrated CAD, CAE and CAM solutions. Siemens PLM NX takes full advantage of the High Definition PLM Technology Framework to improve decision making throughout the product development process.

About Siemens AG

Siemens AG is a German engineering conglomerate, the largest of its kind in Europe. Siemens has international headquarters located in Berlin, Munich and Erlangen. The company has three main business sectors: Industry, Energy, and Healthcare; with a total of 15 divisions. Worldwide, Siemens and its subsidiaries employ approximately 420,800 people in nearly 190 countries and reported global revenue of 76.651 billion euros for the year of 2009. Siemens AG is listed on the Frankfurt Stock Exchange, and has been listed on the New York Stock Exchange since March 12, 2001.

About SIEMENS PLM NX

NX is a next-generation digital product development system that helps companies transform the product lifecycle. With the industry's broadest suite of integrated, fully associative CAD/CAM/CAE applications, NX touches the full range of development processes in product design, manufacturing and simulation.

NX provides a complete suite of integrated process automation tools to enable companies to capture and reuse product and process knowledge encouraging the use of corporate best practice.

About Siemens NX 8.0 Documentation

The NX online Help is delivered in XML and HTML format. A few modules are delivered in PDF format. On Windows the Open for .NET and SNAP Reference Guides are delivered in compiled help .chm format.

You can view NX Help using a web browser. The web browser must support Java (MS JVM or Sun JVM version 1.5 or higher. The JVM is available in the Java Runtime Environment (JRE) 6.0.) for the search to work.

Name: Siemens NX 8.0
Version: Documentation 32bit & 64bit
Creator:
Link(s):
 
Interface: English, German, French, Italian, Spanish
OS: Windows XP / Vista / Seven

Download Links:
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Fejes thanked for this post
Old 12-28-2011   #15
antwane
Join Date: Jul 2009
Posts: 4
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 1
Link(s):
 
Thank you very much !

I uninstalled with CCleaner (NX+License Server), and I deleted 4 "input registry" concerning NX7.5 with jv16 + remove junk files(in \UGSLicensing + remove folder UGSLicensing)

I rebooted, after I turned off UAC + desactivate Eset Smart Security 5
1- Install NX
2- Install License server + point to the crack license file
3- Restart and I try to launch NX8, I didn't error message but the picture "NX8disappears after a few seconds (program not launched)
4- Retry to launch NX8 "as Admin" and NX8 works !

Thx Ichio !
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-31-2012   #16
dreyfusduke
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Im new to all of this but really need this program. I believe I can follow the directions but I have some simple, yet newbie, style questions.

First, what are the actual system requirements for the software. I do not see them on the Siemens site.

CPU?
How many Cores?
Video Card? Size?
RAM size?


Next question is about the file links. Why so many? Don't ya just get it from 1 bit torrent file or what?
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Cadmium77 thanked for this post
Old 01-31-2012   #17
Cadmium77
Cadmium77's Avatar
Join Date: Oct 2009
Posts: 3,477
Thanks (Given): 2970
Thanks (Received): 1329
Link(s):
 


This board is mainly devoted to file sharing cloud sites like Rapidshare etc. Torrents are on this board;

Link(s):
 
__________________
.
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-16-2012   #18
dreyfusduke
Join Date: Jan 2012
Posts: 3
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Thanks, Cadmium77. I use this program at my workplace from time to time and love it (NX 7.5).
I am currently going to build at computer for just this program so I can hook to my TV via HDMI and practice at home (and draw motorcycle parts )
-If this is truely just a 32bit crack, then 4GB max ram is all that can be used, correct?
-Do I really need at Nvidea Quadro video card to run this properly, or can I drop back to a cheaper (much) Geforce GTX?
I really want to get this running ASAP. Any help will be greatly appreciated. Thanks.
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-26-2012   #19
iyor
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
What about the Mac version?
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-17-2012   #20
Run For Cover
Run For Cover's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 564
Thanks (Given): 184
Thanks (Received): 272
Check your firewall (logs) maybe ?.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2012   #21
Run For Cover
Run For Cover's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 564
Thanks (Given): 184
Thanks (Received): 272
Link(s):
 
Maybe it is better to just open up the necessary ports. It's up to you though.
About NX 8 Tuts : Insert this into Big G's slit :
Link(s):
 
Maybe it is also here, on CGPersia or CGPeers. Good luck.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-18-2012   #22
Ichio
Original Poster
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,219
Thanks (Given): 6160
Thanks (Received): 3919
the nx8 online lib - cast- may be still here, the 64-bit version:
Link(s):
 
is Online  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Maximus_FD thanked for this post
Old 04-18-2012   #23
Ichio
Original Poster
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,219
Thanks (Given): 6160
Thanks (Received): 3919
Link(s):
 
Some impressions:
1. SW is heading towards the "cloud-strategy"
2. SE may be regarded as the NX-light-version
3. NX , well the heavy-weight-champ with vast surfacing capabilities

Just my 2cts
is Online  
Reply With Quote
Old 04-29-2012   #24
gbama
Join Date: Oct 2010
Posts: 9
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Your torrent link helped a lot
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-01-2012   #25
epoxid
Join Date: Apr 2010
Posts: 13
Thanks (Given): 92
Thanks (Received): 3
Hi guys, I have a error massage
Link(s):
 
How can I fix this?
the port its open but the UGS service its shuting down after3 seconds I start
Link(s):
 
Im runing a win 7 64bit home premium over a Pavilion G6 Laptop
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-01-2012   #26
Run For Cover
Run For Cover's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 564
Thanks (Given): 184
Thanks (Received): 272
Start the NX License Server manually from the Windows Services list.
Start >> right-click Computer >> Manage >> Services and Applications >> Services.
Or Start >> Type services.msc in the search box >> Hit ENTER

EDIT1:
Or go to this page
Link(s):
 
and pick up from "If there is a problem in start up or any error line License Server Down or License Server not Started or License file in configured at wrong port etc".

Last edited by Run For Cover; 05-01-2012 at 03:24 PM.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - epoxid thanked for this post
Old 05-13-2012   #27
Run For Cover
Run For Cover's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 564
Thanks (Given): 184
Thanks (Received): 272
No problems here.
Depending on your monitor setup. Your notebook + external monitor maybe? You could try : Open up Windows Task Manager, select the Processes-tab, click the "Show processes from all users" button, and click the CPU-column heading once to sort it descending. Leave it open and go for it with NX. When the freeze happens again, immediately watch which program/process shoots to the top. And how much CPU it uses.
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-13-2012   #28
Run For Cover
Run For Cover's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 564
Thanks (Given): 184
Thanks (Received): 272
I didn't mean that there might be a problem with your monitor setup. But that the open Task Manager window would probably take up too much space to work comfortably in NX. So with a multi-monitor setup you could move the Task manager window to a monitor where it would hinder you less. The only way to find out, is to actually see which process is freezing your box. With Task manager or another tool.

P.S. With me it usually is NOD32 randomly deciding to go on a quest to fight windmills. Or after a .NET update, when lots of stuff needs to be recompiled. The .NET compiler sometimes peeks.
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-13-2012   #29
Run For Cover
Run For Cover's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 564
Thanks (Given): 184
Thanks (Received): 272
No problem. Hope it turns out not to be NX. Wonderful proggy.
And enjoy the TV. Don't break it.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - w00ters thanked for this post
Old 06-16-2012   #30
mcwilli
Join Date: Dec 2010
Posts: 112
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 7
how on mac? server will not work on lion.
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-25-2012   #31
mcwilli
Join Date: Dec 2010
Posts: 112
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 7
push
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-26-2012   #32
Run For Cover
Run For Cover's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 564
Thanks (Given): 184
Thanks (Received): 272
Link(s):
 
Link(s):
 
Your in the wrong forum. This is like walking into a M(a)cDonalds' competitor franchise and asking for a Big Mac.
(I know that McDonalds owns Burger King. But I couldn't quickly find another pic. You'll get the idea.)

Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-26-2012   #33
WallsReid
Join Date: Jun 2012
Posts: 7
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
I tried to install NX7,5 and now NX8 but I have always an error message
__________________
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-26-2012   #34
Ichio
Original Poster
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,219
Thanks (Given): 6160
Thanks (Received): 3919
Your information is absolutely useless, do you know why ???
is Online  
Reply With Quote
Old 06-30-2012   #35
mcwilli
Join Date: Dec 2010
Posts: 112
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 7
so what?
is Offline  
Reply With Quote
Old 06-30-2012   #36
Run For Cover
Run For Cover's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 564
Thanks (Given): 184
Thanks (Received): 272
Link(s):
 
Here's what : Go fill up another thread with stupidity.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Ichio thanked for this post
Old 07-22-2012   #37
amIfromUS
Join Date: Jul 2011
Posts: 69
Thanks (Given): 19
Thanks (Received): 4
hello guys, all the links seem to be down, & I could not find Siemens, nor nx in cgpeers any chance of reposting the links?, and perhaps its tutorials?
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-22-2012   #38
Ichio
Original Poster
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,219
Thanks (Given): 6160
Thanks (Received): 3919
Link(s):
 
go to demonoid, it's there !
+
isohunt
is Online  
Reply With Quote
Old 09-11-2012   #39
eggert
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
any chance to get it again? i am new to this... did i miss something?!
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-11-2012   #40
Ichio
Original Poster
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,219
Thanks (Given): 6160
Thanks (Received): 3919
Link(s):
 
try this link:
hxxp://isohunt.com/torrent_details/374249941/siemens?tab=summary
is Online  
Reply With Quote
Old 12-03-2012   #41
biejste
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
hellow guys
i instald nx 8 and tryed som tings whit the lmtool but i keep getting the same error massages 1 vendor daemon is down [-97] 2 somting about the host [-15] i have tryed to instal it 3 times but keep getting the same.
i'm new to al this so hope for a good explanaition

tanks
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-03-2012   #42
Ichio
Original Poster
Join Date: Apr 2010
Posts: 3,219
Thanks (Given): 6160
Thanks (Received): 3919
Link(s):
 
Read very carefully the relevant threads about version 7 and 8 ! It's all explained !!!
Good luck
is Online  
Reply With Quote
Old 12-10-2012   #43
alosepuluh
Join Date: Mar 2011
Posts: 15
Thanks (Given): 47
Thanks (Received): 4
i installing nx 8 (win7 x64) when finish i have massage like this
Link(s):
 
Link(s):
 
and
Link(s):
 
Link(s):
 
i try to reinstall (turn off uac and av) follow instruktion from crack and result same (error)
maybe the problem in my win not the crack?
anyone can help me..
thank.
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-10-2012   #44
Run For Cover
Run For Cover's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 564
Thanks (Given): 184
Thanks (Received): 272
Have you read and tried what's written in posts #20, #21, and #26?
w00ters posts have been removed, but if I remember correctly, he had the same message (as in your first screenshot).
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - alosepuluh thanked for this post
Old 12-11-2012   #45
alosepuluh
Join Date: Mar 2011
Posts: 15
Thanks (Given): 47
Thanks (Received): 4
Link(s):
 
yes, i have read all post and try all trick...i think my win must be reinstall.
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-11-2012   #46
Run For Cover
Run For Cover's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 564
Thanks (Given): 184
Thanks (Received): 272
Link(s):
 
If you say so.
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-13-2012   #47
kimjongho
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
NX8.5 Crack Download Pless~~~~
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-13-2012   #48
Cadmium77
Cadmium77's Avatar
Join Date: Oct 2009
Posts: 3,477
Thanks (Given): 2970
Thanks (Received): 1329
Link(s):
 
__________________
.
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-28-2012   #49
cucurlabukuning
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
i can't read the link..... please help me..
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-03-2013   #50
nanc442
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 2
Default This worked for me. Win7 x64

Deactivate any security programs before install
1) Install NX in c:\Program Files (NOT program files\x86)
2) Install Licensce Server in c:\Program Files(x86)... (yes... (x86))
3) Copy folders "DRAFTINGPLUS, NXCAE_EXTRAS, NXNASTRAN, NXPLOT and UGII" from crack to
(by default C:\Program Files\Siemens\NX 8.0\) and overwrite original ones
4) Go to (by default: C:\Program Files(x86)\UGS\UGSLicensing\) and run lmtools.exe AS ADMINISTRATOR
5) Select "Configuration using Services"
6) Select "UGS License Server (ugslmd)" in the list of servers
7) Select "Start/Stop/Reread" tab
8) Select "Force Server Shutdown"
9) Press "Stop Server"
10) Replace \ugslmd.exe with one from folder ..C:\Program Files\Siemens\NX 8.0\UGSLicensing
11) Press "Start Server"
12) Click start menu and right click computer, select properties>advanced system settings>environment
variables.
13) Scroll down and find UGS_LICENSE_SERVER, select it and click edit, (if it's not there,
just click new and create it.
14) in the varaiable name place UGS_LICENSE_SERVER and in the value,
place the location of your ugs4.lic file which should be
C:\Program Files(x86)\UGS\NX8.0\UGFLEXLM\ugs4.lic
15) Do the same thing for UGS_LICENSE_FILE and click ok all the way out.
16) Unplug from internet
17) Run 8.0 AS ADMINSTRATOR... start and save a file... close NX... plug back into internet..
reactivate security programs
18) Good to go.
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - Ichio, procrastinator thanked for this post
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search