CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat Register FAQ
Go Back   CGPersia Forums > CG Releases > Plugins - Releases
Reload this Page Hotdoor CADtools v8.1.0 for Adobe Illustrator - FOSI (Updated)
Plugins - Releases Latest Plugin Releases

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-21-2012   #1
Petshopper's Avatar
Original Poster
Join Date: Jul 2012
Posts: 10,999
Thanks (Given): 4796
Thanks (Received): 34695
Thumbs up Hotdoor CADtools v8.1.0 for Adobe Illustrator - FOSI (Updated)

Link(s):
 
Link(s):
 
Link(s):
 
Link(s):
 
Link(s):
 
Link(s):
 
Link(s):
 
Link(s):
 
Link(s):
 
Link(s):
 
Link(s):
 
Link(s):
 
...big thanks to regz and ilone:-)



ADOBE CC XFORCE RELEASES AND EVERY PREVIOUS VERSION KEYGENS HERE:
Link(s):
 
Pixologic Zbrush V4R6 P2 update thread:
Link(s):
 

Last edited by Petshopper; 09-01-2013 at 08:09 AM.
is Offline  
Reply With Quote
35 Thanks, 0 . - fredjones2005, milom, AndVal, Dever, nerozak, jaybeeworks, johnree, Zalonja, cacogago, graffite, boodong, mootte, tyboon, ConB, illico, JackYau, r.a.f, joujou, zjbook, select_z, eric52, KaYı1299, godwith, lilone, voth, moonna, dubadum, Orai, exile4u, Pedja, nesteman, Krakatit, boooooood, Bytebandit, Ichio thanked for this post
Old 12-21-2012   #2
JackYau
Join Date: Jan 2010
Posts: 193
Thanks (Given): 81
Thanks (Received): 30
like it so much...waiting for it so long.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Petshopper thanked for this post
Old 12-21-2012   #3
nhelo03
Join Date: Apr 2012
Posts: 14
Thanks (Given): 14
Thanks (Received): 1
Smile

thank you very much! best gift for this holiday!!!
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Petshopper thanked for this post
Old 12-21-2012   #4
moonna
moonna's Avatar
Join Date: Mar 2011
Posts: 86
Thanks (Given): 157
Thanks (Received): 72
How to activate it ??? there is no activation key there...
is Online  
Reply With Quote
Old 12-21-2012   #5
Petshopper
Petshopper's Avatar
Original Poster
Join Date: Jul 2012
Posts: 10,999
Thanks (Given): 4796
Thanks (Received): 34695
then just install it :-)

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

in the nfo is the key :-)
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-21-2012   #6
nerozak
nerozak's Avatar
Join Date: Apr 2011
Posts: 204
Thanks (Given): 3378
Thanks (Received): 44
thanks Petshopper (y)
is Online  
Reply With Quote
Old 12-23-2012   #7
nacer
Join Date: Mar 2012
Posts: 6
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
thank you
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-23-2012   #8
hcampbell
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
tengo un inconveniente... al abrir AI, coloco el serial de CadTools, se abre y todo funciona de maravilla... pero al abrir nuevamente Ai y cada vez que lo abro me pide que active CadTools. Alguien sabe por que ocurre?
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - mantonia thanked for this post
Old 12-24-2012   #9
chronic420
Join Date: Mar 2011
Posts: 8
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
omg thx a lot
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2012   #10
MC1987
Join Date: Dec 2011
Posts: 343
Thanks (Given): 95
Thanks (Received): 56
Like everything you've posted that I have downloaded - it is asking for a part00 and cannot unpack the files. What is going wrong for me?
is Online  
Reply With Quote
Old 12-24-2012   #11
beyondim
Join Date: Jan 2011
Posts: 70
Thanks (Given): 65
Thanks (Received): 39
Great release! its funny it ask for the serial again every time I restart illustrator. anyone know the solution to this problem? Thanks in advance.
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2012   #12
Petshopper
Petshopper's Avatar
Original Poster
Join Date: Jul 2012
Posts: 10,999
Thanks (Given): 4796
Thanks (Received): 34695
try to cut off internet, then start illu again....
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2012   #13
beyondim
Join Date: Jan 2011
Posts: 70
Thanks (Given): 65
Thanks (Received): 39
just tried that but it still ask for it. I have illustrator cs5 & cs6 installed & that only happened to cs6. strange behavior. Thanks for the advise anyway. Merry Christmas 2!
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2012   #14
Petshopper
Petshopper's Avatar
Original Poster
Join Date: Jul 2012
Posts: 10,999
Thanks (Given): 4796
Thanks (Received): 34695
hm, ok, and when you try to start illu as admin, maybe then registration will work !?
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2012   #15
beyondim
Join Date: Jan 2011
Posts: 70
Thanks (Given): 65
Thanks (Received): 39
no joy! I think i'll just uninstall it, restart & reinstall to give it a fresh go. thanks
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2012   #17
Moderator
ツ's Avatar
Join Date: Feb 2009
Posts: 48
Thanks (Given): 266
Thanks (Received): 621
Link(s):
 
petshopper, whats the small-print-text beneath your "Dear Children" avatar?
(I admit... its spam + curiosity ^^ )

cheers
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-24-2012   #18
beyondim
Join Date: Jan 2011
Posts: 70
Thanks (Given): 65
Thanks (Received): 39
its ok. it works on cs5 in which i also have vectorscribe available, just not in x64 mode. Thanks!
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-28-2012   #19
prodigouz
Join Date: May 2009
Posts: 8
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Is there a cracked version for OSX yet?
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-28-2012   #20
graffite
Join Date: Aug 2011
Posts: 8
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 0
thanks a lot...works like a charme on CS6 64bit.

For those with restart problem... try to reset the illu preferences...at startup press CTRL+ALT+SHIFT... close and restart again... I had a problem like that with CS5 and I solved in this way.
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-29-2012   #21
mollaq
Join Date: Nov 2012
Posts: 20
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Hi to all.
I try to install the MAC OSX Version but the FOSI serial is invalid...!
can someone help me?
there is a right serial of OSX version of this plugin?
thx
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-30-2012   #22
lilone
Join Date: Apr 2010
Posts: 659
Thanks (Given): 1059
Thanks (Received): 628
Hi prodigouz and mollaq!

You want to check this one instead for OSX:

Hotdoor CADtools v8.0.5 for Adobe Illustrator Mac OSX - FOSI
Link(s):
 
I hope this helps =)
is Online  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - johnree, Petshopper thanked for this post
Old 12-30-2012   #23
digitalartist71
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,846
Thanks (Given): 716
Thanks (Received): 368
I think v8.0.5 just came out (the trial on hotdoor site)

maybe this crack/keygen whatever it is works with it? haven't tried yet!
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-31-2012   #24
lilone
Join Date: Apr 2010
Posts: 659
Thanks (Given): 1059
Thanks (Received): 628
Link(s):
 
Yup, v8.0.5 is out also for Windows:

Changes since CADtools 8.0.4
* Improved support for Wacom and other pen input devices
* Fixed tab order in CADtools panels
* Improved CADtracker support in Windows, including Enter key
* Included support for CADscales retained from older CADtools files (back to version 3)
* Improved support for custom dimension and labels
* Fixed hidden cursors resulting from Mac Ai 16.0.3/16.2 update
* Fixed issue regarding disappearing dimensions in files created with CADtools 8.0.0-8.0.3
* Fixed label text alignment
* Corrected ruler update when changing ruler origin
* Improved dimension sliding text behavior

And yes, you can just install 8.0.5 over the 8.0.4 release, just make sure you follow the installation instructions and point the installation to the Tools folder so everything will function as intended.

Then you can use the info in Petshopper's original post above to also make 8.0.5 work.

I hope this will help =)

Last edited by lilone; 12-31-2012 at 07:19 AM.
is Online  
Reply With Quote
3 Thanks, 0 . - ConB, Petshopper, digitalartist71 thanked for this post
Old 01-02-2013   #25
mollaq
Join Date: Nov 2012
Posts: 20
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Thank's a lot Lilone!!!
the osx serial Work fine!
thank's!
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - lilone thanked for this post
Old 01-02-2013   #26
Petshopper
Petshopper's Avatar
Original Poster
Join Date: Jul 2012
Posts: 10,999
Thanks (Given): 4796
Thanks (Received): 34695
updated version from 8.04 to 8.05 ;-)

thanks a lot to lilone :-)
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - lilone thanked for this post
Old 01-03-2013   #27
jebac
Join Date: Dec 2011
Posts: 18
Thanks (Given): 5
Thanks (Received): 2
It's always treated as demo at the start and thus require to type the serial on every startup if you wan't to activate it as full version. Is there a bypass to that annoyance?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-03-2013   #28
lilone
Join Date: Apr 2010
Posts: 659
Thanks (Given): 1059
Thanks (Received): 628
Hi jebac!

That shouldn't happen. Try to uninstall any instance of the plug-in, restart your system and then install it again, making sure you install it in the "Adobe Illustrator CS5.1\Plug-ins\Tools" folder as Admin!

Also note that with CS6 you can have both a 32bit and 64bit version of Illustrator, so make sure you install in the correct place.

I hope this helps =)
is Online  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Petshopper thanked for this post
Old 01-07-2013   #29
ECosta
Join Date: Jan 2013
Posts: 6
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Default Keep asking for the serial

Link(s):
 
Dont work

Any more suggestions??????
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-03-2013   #30
nesteman
Join Date: Nov 2011
Posts: 111
Thanks (Given): 56
Thanks (Received): 8
I dont find the NFO, can someone paste here a serial ? please!!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-03-2013   #31
lilone
Join Date: Apr 2010
Posts: 659
Thanks (Given): 1059
Thanks (Received): 628
Link(s):
 
Hi nesteman!

I hope you find the above image handy =)

NOTE! Do NOT download the latest(8.1.0) version from HotDoor since that has the above serial blacklisted!
is Online  
Reply With Quote
Old 03-04-2013   #32
nesteman
Join Date: Nov 2011
Posts: 111
Thanks (Given): 56
Thanks (Received): 8
Thanks lione, but it doesnt work. I have the 8.0.5 but it says is invalid ( CT8-H-F-1-EJ7020152220 ...IS SOMETHING WRONG? )
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-04-2013   #33
lilone
Join Date: Apr 2010
Posts: 659
Thanks (Given): 1059
Thanks (Received): 628
Link(s):
 
I think I have spotted the culprit...

exchange the H for an M

I hope this helps =)
is Online  
Reply With Quote
Old 03-04-2013   #34
nesteman
Join Date: Nov 2011
Posts: 111
Thanks (Given): 56
Thanks (Received): 8
I have tryed with "M" but still nothing...
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-04-2013   #35
lilone
Join Date: Apr 2010
Posts: 659
Thanks (Given): 1059
Thanks (Received): 628
Link(s):
 
Dude, I'm really sorry, I just saw I've been linking to the OSX nfo =(

Here you go:
Link(s):
 
Sorry again =\\
is Online  
Reply With Quote
Old 03-04-2013   #36
BunkyRay
BunkyRay's Avatar
Join Date: Mar 2011
Posts: 401
Thanks (Given): 162
Thanks (Received): 518
The version 8.0.8 is working under CS5 and CS6 but is asking for the SN everytime when CS5 is started.

The latest version 8.1.0 is locked.
__________________
Совместное уроки мастерства!

is Online  
Reply With Quote
Old 03-05-2013   #37
nesteman
Join Date: Nov 2011
Posts: 111
Thanks (Given): 56
Thanks (Received): 8
thanks lilone, but it is for 8.0.4. its aksking every time I start Il for serial... but the tool is working. grazie
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-06-2013   #38
mozyu28
Join Date: Jul 2010
Posts: 6
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
8.0.4 win is crap
please up 8.0.5 or later

thanks
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-06-2013   #39
lilone
Join Date: Apr 2010
Posts: 659
Thanks (Given): 1059
Thanks (Received): 628
Link(s):
 
Hi mozyu28!

Yes, 8.0.4 had some irritating bugs. Here are some links to 8.0.7 (same nfo as 8.0.4 as it still works, just disable your network card before installing to be on the safe side):
Link(s):
 
I hope this helps =)
is Online  
Reply With Quote
5 Thanks, 0 . - jaybeeworks, Ichio, Alexandr032, userosaurus, Petshopper thanked for this post
Old 03-06-2013   #40
Petshopper
Petshopper's Avatar
Original Poster
Join Date: Jul 2012
Posts: 10,999
Thanks (Given): 4796
Thanks (Received): 34695
great, thanks :-)
...hehehe, maybe its a stupid question, is the serial still work with v.8.07 ?
my best wishes to you
greetings
p.
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-06-2013   #41
userosaurus
userosaurus's Avatar
Join Date: Mar 2012
Posts: 443
Thanks (Given): 340
Thanks (Received): 326
thanks lilonedo you have the mac version as well ?
Cheers buddy
__________________
is this my code ? i think i see a bug...
is Online  
Reply With Quote
Old 03-06-2013   #42
lilone
Join Date: Apr 2010
Posts: 659
Thanks (Given): 1059
Thanks (Received): 628
Link(s):
 
Heya =D

Yup, I previously tested to install 8.0.7 stright over the 8.0.4 install and all just continued to work perfectly =)
Version 8.1.0 is a no-go though, this serial has been black listed in that version.

---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------

Link(s):
 
Hi userosaurus!

Check here:
Link(s):
 
I hope this helps =)
is Online  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - George1016, Petshopper thanked for this post
Old 03-06-2013   #43
Petshopper
Petshopper's Avatar
Original Poster
Join Date: Jul 2012
Posts: 10,999
Thanks (Given): 4796
Thanks (Received): 34695
...so great, thanks, will install it now :-)
big thanks mate :-)
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-06-2013   #44
lilone
Join Date: Apr 2010
Posts: 659
Thanks (Given): 1059
Thanks (Received): 628
Link(s):
 
Anytime
is Online  
Reply With Quote
Old 03-06-2013   #46
lilone
Join Date: Apr 2010
Posts: 659
Thanks (Given): 1059
Thanks (Received): 628
Link(s):
 
Of course =)
is Online  
Reply With Quote
Old 03-07-2013   #48
JackYau
Join Date: Jan 2010
Posts: 193
Thanks (Given): 81
Thanks (Received): 30
Great,Great,thanks.....

waiting for it so long....
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-07-2013   #49
illico
illico's Avatar
Join Date: Nov 2011
Posts: 246
Thanks (Given): 490
Thanks (Received): 105
Hi Petshopper, thank you and lilone for the great release. I installed the plugin but it still asks for the activation key, what do you mean by the nfo file is the key? Thanks in advance
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-07-2013   #50
gordongimano
Join Date: Jun 2009
Posts: 689
Thanks (Given): 324
Thanks (Received): 307
Link(s):
 
I haven't downloaded this, but I'm going to take a leap of fate and assume he means the serial is written inside the nfo file, which is a text...
__________________
Every rose has its thorns
Just like every cave has its...
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - narongsak, illico thanked for this post