CGPersia Forums
Release Blog CGPeers Register FAQ IRC Chat
Go Back   CGPersia Forums > CG Requests > Full Applications - Requests
Reload this Page Gemvision Matrix 7
Full Applications - Requests Post Your Full Applications Requests Here

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-18-2013   #201
ysyn
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 1
求助 ,我的 是 win7 32位 为什么 按照要求 安装 打开 5 秒后 自动 关闭, 谢谢
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-18-2013   #202
ps31234567
Join Date: May 2012
Posts: 26
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 5
hmmm...i don't understand...plz english
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-18-2013   #203
ysyn
Join Date: Jul 2010
Posts: 7
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 1
help , system is win7 32 , in accordance with the requirements installation open 5 sly shut down ... thanks!!!!!

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

open 5 seconds automatically shut down
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - cadfeal thanked for this post
Old 02-18-2013   #204
GITLEROID
GITLEROID's Avatar
Join Date: Oct 2012
Posts: 73
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 202
Link(s):
 
you do not have enough RAM to run the command......
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - GooDown thanked for this post
Old 02-18-2013   #205
ps31234567
Join Date: May 2012
Posts: 26
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 5
so i put more memory on my pc 32GB it correct and matrix 7 is working perfect...
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-18-2013   #206
GITLEROID
GITLEROID's Avatar
Join Date: Oct 2012
Posts: 73
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 202
Link(s):
 
matrix 7 (rhinocores 4 ) maximum use RAM 3.5 gigabytes !
you use so many of polygons.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - GooDown thanked for this post
Old 02-18-2013   #207
nut7
Join Date: May 2012
Posts: 9
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
matrix 7.5
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-18-2013   #208
ps31234567
Join Date: May 2012
Posts: 26
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 5
Link(s):
 
no polygones but,i using pipe round surface..so i have the problem with 1 model design and all of model when to using alow flow surface it ok ...but when to work on matrix it possible the file with damage..?
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-18-2013   #209
gldi0001
Join Date: Jan 2012
Posts: 9
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 0
No matter how many times clean install Matrix 7, the program stops while starting small window just in 2 seconds...
What is difference between my procedure and everyone's? I'm certainly follow the instruction read over 10 times.
HewletPackard dv6 RAM8GB,HDD750GB,Core i 7 2670QM,15inch FullHD(1920Ũ1080),AMD Radeon HD 7690M XT(Matrix 6 works perfectly)
Plz help...
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-18-2013   #210
GITLEROID
GITLEROID's Avatar
Join Date: Oct 2012
Posts: 73
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 202
Link(s):
 

problem with the AMD Radeon HD 7690M XT
gemvision recommendation NVIDIA !
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - gldi0001 thanked for this post
Old 02-18-2013   #211
ps31234567
Join Date: May 2012
Posts: 26
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 5
but,on my pc i am using nvidia 1 GB DDR5 GT 560 TI...so it possiblem the bug to affected the matrix 7...??

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------

Dear GITLEROID ,

Thank you very much for help me...my sofrware matrix is working(the problem is use are polygons.)
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-18-2013   #212
Bewarned
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Firstly I want to start by Thanking you GLITEROID for helping us all here. Thanks for sharing.

I seem to have a slight issue though. I follow the instructions EXACTLY as they say for 32-bit but I keep getting a "Key has expired" error. I have uninstalled and deleted all traces of the programs and sentinel software and re-installed everything from scratch 3 times now but still get "Key has expired" error. This is running Win 7 Ultimate 32-bit. I'm not sure what I am doing wrong? If you can provide me with any assistance I'd really appreciate it.

One thing I have noticed though is when you advise us to block Matrix from using the internet, When I open the file, there is no Matrix entry in that file? So I can't edit or change it. Any ideas??
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-19-2013   #213
GITLEROID
GITLEROID's Avatar
Join Date: Oct 2012
Posts: 73
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 202
Link(s):
 

9 It is important!!! Block access to the Internet matrix7.exe enter the address
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts open with notepad find
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - GooDown, cal411 thanked for this post
Old 02-19-2013   #214
ps31234567
Join Date: May 2012
Posts: 26
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 5
matrix 7.5 is coming 26 feb
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-19-2013   #215
GITLEROID
GITLEROID's Avatar
Join Date: Oct 2012
Posts: 73
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 202
pity that will only work on Rhino 5 32 bit
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - GooDown thanked for this post
Old 02-19-2013   #216
ps31234567
Join Date: May 2012
Posts: 26
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 5
Red face

Link(s):
 
ok...but when to give you the original key of matrix 7,can you crack the matrix 7.5....?
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-19-2013   #217
GITLEROID
GITLEROID's Avatar
Join Date: Oct 2012
Posts: 73
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 202
Link(s):
 
I am not a hacker. !
I jewelry designer !
is Offline  
Reply With Quote
3 Thanks, 0 . - geertdeloof, CribbageLeft, mama7 thanked for this post
Old 02-19-2013   #218
madnmoodii
Join Date: Sep 2011
Posts: 21
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 6
hello..It's saying license key expired..

anyone help me
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-20-2013   #219
cadsoftcad
Join Date: Dec 2012
Posts: 6
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Hi everybody !
I ready tried correct 100% follow step by step. But when i open matrix v7 program, it say error in below:
"Problem loading, check folder permissions"
Run-time error '-2146233036 (80131534):
The type initializer for 'GV.Matrix.Builders.WindowsHolder' threw an exception."
Pls help me fix this problem.
Many Thanks.


Thanks
is Online  
Reply With Quote
Old 02-20-2013   #220
madnmoodii
Join Date: Sep 2011
Posts: 21
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 6
please help me guys

it's saying license expire
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-20-2013   #221
gldi0001
Join Date: Jan 2012
Posts: 9
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 0
Just a short question,
I have Matrix70Full_2011-10-31_2895.exe and Matrix70Update_2012-08-27_3483.exe both. Is there 32bit Windows version for Matrix70Full_2011-10-31_2895.exe or 32bit/64bit both program are inclusive in?
Thank you,
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-20-2013   #222
GITLEROID
GITLEROID's Avatar
Join Date: Oct 2012
Posts: 73
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 202
Link(s):
 
try again to reinstall,,,,,,,,,,,,

---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:29 AM ----------

Link(s):
 
there is no 64 bit version of matrix 7 !
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - gldi0001, oliverharthon thanked for this post
Old 02-20-2013   #223
cadsoftcad
Join Date: Dec 2012
Posts: 6
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
I ready tried reinstall it in many times, but still same problem. I had tried it on my window XP 32bit. Matrix v7 will work on window xp 32 bit ?
is Online  
Reply With Quote
Old 02-20-2013   #224
Bewarned
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
@madnmoodii I had the same issue, remove all traces of the installation and start again using my instructions below.

I got mine to work, thanks Gitleroid. Some functions didn't seem to work but after fiddling around with my screen resolution, I got everything to work 100%. Once again thanks Gitleroid!!

Also, to help the rest, I decided to better translate the instructions because I feel that the majority of issues can be resolved just by improving the installation instructions. Follow them exactly. These instructions are for Win 7 32-bit. I'll try out the same instructions on 64-bit and post that once tested.

Installation manual: Windows 7 Ultimate x86(32 bit)

Before installing the application, make sure that there are no other installed emulator keys or Sentinel programs.
Disable "User Account Control" (UAC) in Windows.

1 Install Rhinoceros 4 + (SR9)
2 InstallMatrix70Full_2011-10-31_2895.exe
3 InstallMatrix70Update_3483.exe (Restart your pc)

4 copy the file msimg32.dll and msinet.ocx from the crack folder and paste both files in C:\Program Files\Matrix7\

5 copy the file msimg32.dll from the crack folder and paste it in C:\Program Files\Rhinoceros 4.0\System

6 Install key driver Sentinel \matrix7-fix\Sentinel Driver\Sentinel System Driver Installer 7.5.7.exe (Restart your pc)

7 Install key of the emulator \matrix7-fix\Emulator\x32 \install.bat
(Restart your pc)

8 It is important to block Matrix 7 from accessing the internet. Navigate to the following address
c:\windows\system32\drivers\etc\hosts and open the hosts file with notepad. In the text file add the following line of text

127.0.0.1 updatematrix7.gemvision.com
Save the changes made and close the file.

(Restart your PC)
Follow the instructions and then everything will work!!!!!

Last edited by Bewarned; 02-20-2013 at 04:30 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-20-2013   #225
kuboj
Join Date: Mar 2010
Posts: 11
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 4
Hello

I have the same problem in the Matrix.
It happens most often with larger and more complex models. Now I need to model pendant 4x4cm and 200x 2 mm and 450 diamonds prongs.
Model in 7 Metrix has slowly turn the mesh and can not be repaired.
Constantly reports that the system is low on memory.

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

Link(s):
 
Hello

I was told it's a problem Rhino 4 32bit. He works only with 4GB RAM.
Although memory as I have 16GB RAM, so it does not use 32bit system. It is able to 64bit system.
I wanted to fix mesh in Rhino 5, and I ran into the same error. After working for a while I reported out of memory and bit.

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------

Link(s):
 
I suffer with it constantly. Almost every other model that happens.
I have not found yet any solution.
Just consult frequently save and restart the Matrix.

Someone wrote here, buy the full version of Matrix 7th
But why, if it can not handle complex models handle.
And then he is so terribly expensive $ 6,500

---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

Link(s):
 
And how did you do?
Just by you increased the RAM to 32 gigabytes
Solve the problem, Matrix is therefore not a bug with memory reporting?

Write me what is your exact kofigurace PC
Base plate
processor
memory Type
Graphics card

thank you
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-20-2013   #226
cadsoftcad
Join Date: Dec 2012
Posts: 6
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Hi Again !
Anyone help me fix problem: when i open matrix v7 program, it say error in below:
"Problem loading, check folder permissions"
Run-time error '-2146233036 (80131534):
The type initializer for 'GV.Matrix.Builders.WindowsHolder' threw an exception."

Thanks.
is Online  
Reply With Quote
Old 02-22-2013   #227
cadkarthick
Join Date: Dec 2009
Posts: 70
Thanks (Given): 49
Thanks (Received): 10
Please M7 Crack for Windows.8..Thanks in Advance..

---------- Post added 02-22-2013 at 02:54 AM ---------- Previous post was 02-21-2013 at 08:16 AM ----------

Link(s):
 

Where to findthis "Ready Driver Plus.exe"..P Hi I cant find that Ready Driver plus.exe....Waiting for m plzzplzzzzzzzzz..I am Using w8..

Last edited by cadkarthick; 02-27-2013 at 06:32 AM.
is Online  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - gldi0001 thanked for this post
Old 02-22-2013   #228
fatty7
Join Date: Aug 2012
Posts: 41
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 7
best way to make sure you starting right and you have removed everything associated with the earlier version of matrix , use revo uninstall to remove program , it will search the registry and everything associated with the program.
uninstall everything and then re install as mentioned by @GITLEROID and everything should work 100% -
i have both x86 and x64 windows running program no problem
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-22-2013   #229
fatty7
Join Date: Aug 2012
Posts: 41
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 7
use revo uninstall to remove previous matrix and will remove registry and left over files , so you can clean
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-22-2013   #230
Bewarned
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
If anyone has the Matrix 7 Manual, could you please upload it and share it? Previous link is dead. Many thanks in advance.
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-22-2013   #231
gldi0001
Join Date: Jan 2012
Posts: 9
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 0
I got an error message below. How can I solve it?
Run-time error '-2146233036(80131534):
The type initializer for 'GV.Matrix.Builders.WindowsHolder' threw and exception.
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-23-2013   #232
GITLEROID
GITLEROID's Avatar
Join Date: Oct 2012
Posts: 73
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 202
Gemvision matrix 7.5
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-23-2013   #233
loui328
Join Date: Jan 2011
Posts: 10
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 2
!!! thanks you !! GITLEROID!!!

i can use matrix7 on WIN7 X64


RHINO4+SR9

and a little tip

if WIN7 in accordance with the requirements installation open 5 sec shut down
you can check OS " language options " Not Unicode is English
中文用戶注意 如開啟閃退 請將非Unicode程式語言改為英文
順便請求翻譯繁體中文 介面路徑為Matrix70\UserInterface\Language
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - gldi0001 thanked for this post
Old 02-23-2013   #234
gldi0001
Join Date: Jan 2012
Posts: 9
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 0
Link(s):
 

I have been in that trouble so far probably.
Can you tell me how did you fix that exactly?
Thank you.
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-23-2013   #235
shirik
Join Date: Oct 2011
Posts: 9
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 4
Дай инталяшку матрикса ))) Кинь мне ссылку в ПМ
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-23-2013   #236
power.horse55
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Where is file msimg32.dll i cant find that ? Plz help
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-23-2013   #237
flasher97
Join Date: Oct 2010
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
GITLEROID please can you share matrix 7.5 setup or update
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-23-2013   #238
GITLEROID
GITLEROID's Avatar
Join Date: Oct 2012
Posts: 73
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 202
Link(s):
 
TIME 02:53 MATRIX 7.5 :-)

Last edited by GITLEROID; 02-23-2013 at 09:06 PM.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - cadfeal thanked for this post
Old 02-24-2013   #239
ps31234567
Join Date: May 2012
Posts: 26
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 5
http://campaign.r20.constantcontact.com/render?llr=snxnmxn6&v=001s0rRepf3dPYdg0W413zparxul syCfrxNZ1VRgeNqw6exNI4lmS7iagQVUnLsmYkS1djzA6gDKBg 9L0Ri0iz_j3YddXmWj-ZKyFw4yj_dQooRKCG15EHrLA%3D%3D

Matix 7.5 is coming soon......
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - norooj thanked for this post
Old 02-24-2013   #240
cadfeal
Join Date: Oct 2011
Posts: 5
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 0
Fairly new here - many thanks for the great post - but does any one have the Rhino 5 upgrade for matrix7? - the standard version doesnt work properly
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-25-2013   #241
loui328
Join Date: Jan 2011
Posts: 10
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 2
Link(s):
 
check this way is english

Last edited by konsumer; 03-02-2013 at 05:48 AM.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - gldi0001 thanked for this post
Old 02-25-2013   #242
gldi0001
Join Date: Jan 2012
Posts: 9
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 0
Thank you loui328.
I don't know what happend I can't see your attached image.
What I can see this phrase below your post.

'Post contains 1 image (& user has under 30 posts). Report this post if you don't see the image!'

Can you try to show me the image in different way?
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-25-2013   #243
cadfeal
Join Date: Oct 2011
Posts: 5
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 0
F6 doesnt work for instance - and it doesnt look right ( I have seen how it should look when the rhino 5 update comes from gemvision)
seems like matrix and rhino arent connecting properly?
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-26-2013   #244
cadsoftcad
Join Date: Dec 2012
Posts: 6
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
anyone have setup of Matrix v7.5 ?
is Online  
Reply With Quote
Old 02-27-2013   #245
nut7
Join Date: May 2012
Posts: 9
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Please, give the link download Matrix v7.5
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-27-2013   #246
cadkarthick
Join Date: Dec 2009
Posts: 70
Thanks (Given): 49
Thanks (Received): 10
Plz make it for win8..I am still having a prob in m7..Plz dear thanks in advance..I love matrix.....!
is Online  
Reply With Quote
Old 02-27-2013   #247
sword78
Join Date: Oct 2010
Posts: 84
Thanks (Given): 47
Thanks (Received): 57
Why did they make M7.5 for 32 bit only? How useless is this? I have very complex textures, that need a lot of ram. Thats WHY i waited so long for rhino 5. So I can finaly use my very complex textures and extreme complex nurbs surfaces!

Sorry i donīt see the big benefit of a rhino 5 x86 Matrix 7.5 . Not now, but i may be wrong!

Sword!
is Online  
Reply With Quote
Old 02-27-2013   #248
GITLEROID
GITLEROID's Avatar
Join Date: Oct 2012
Posts: 73
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 202
Link(s):
 
I agree with you. need to wait. Matrix 8 to 64 bit rhino 5
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-27-2013   #249
BlackPc
Join Date: Mar 2011
Posts: 48
Thanks (Given): 12
Thanks (Received): 15
where matrix 7.5 unsuccessful gemvision :P
is Offline  
Reply With Quote
Old 02-28-2013   #250
nut7
Join Date: May 2012
Posts: 9
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Please,I need download M7.5

Last edited by nut7; 03-02-2013 at 05:00 AM.
is Offline  
Reply With Quote