CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat Register FAQ
Go Back   CGPersia Forums > CG Requests > Full Applications - Requests
Reload this Page Rovi Total Code for Adobe Premiere CS5 CS5.5 CS6 Mainconcept
Full Applications - Requests Post Your Full Applications Requests Here

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-01-2012   #1
Original Poster
Join Date: Dec 2011
Posts: 74
Thanks (Given): 61
Thanks (Received): 22
Default Rovi Total Code for Adobe Premiere CS5 CS5.5 CS6 Mainconcept

Hi,

This is the New Replacement for The Mainconcept Codec Suite for Adobe Premiere.



Link(s):
 
thanks

---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 01:37 AM ----------

This is Download link for Trial:

Link(s):
 

Last edited by snuk; 07-01-2012 at 12:47 PM.
is Offline  
Reply With Quote
12 Thanks, 0 . - sehrich, chucky001, coloncito, sonnuoc, Neamtu, Tomys, climbnonstop, Andrew89, speedi25, eric52, schmunzel, luongvo thanked for this post
Old 07-01-2012   #2
speedi25
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 9
Is there medizin around ?
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-02-2012   #3
snuk
Original Poster
Join Date: Dec 2011
Posts: 74
Thanks (Given): 61
Thanks (Received): 22
Link(s):
 

it would be good to get this.

the mainconcept for cs5 was a good crack.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-02-2012   #4
coelbenedict
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
thank you for share link
__________________
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-02-2012   #5
gopenl
gopenl's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 37
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 24
Cracks pliz
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-02-2012   #6
djbetopereira
Join Date: May 2012
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
crack?
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-02-2012   #7
Andrew89
Join Date: Jul 2011
Posts: 9
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 0
I need a Crack Please!!!!!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-04-2012   #8
luongvo
luongvo's Avatar
Join Date: Jan 2010
Posts: 731
Thanks (Given): 1515
Thanks (Received): 1274
Well, this is a much needed plugin for Premiere, please crack it
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-04-2012   #9
StaceyAnthon
Join Date: Jul 2012
Posts: 8
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
I need a Crack Please
__________________
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-04-2012   #10
gopenl
gopenl's Avatar
Join Date: Aug 2010
Posts: 37
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 24
looking for the crack link every now and than

Last edited by gopenl; 07-04-2012 at 06:34 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-05-2012   #11
nejkb00
Join Date: Mar 2012
Posts: 10
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 20
looking also for the crack !!!!!!!!!!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-06-2012   #12
speedi25
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 9
Hi

To all of You, who work on a crack or keygen for MainConcept Adobe Premiere 5.1 plugin,
a wonderfull sucessfull Weekend.
To all other waiting for it also of course a wonderfull weekend.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-07-2012   #13
luongvo
luongvo's Avatar
Join Date: Jan 2010
Posts: 731
Thanks (Given): 1515
Thanks (Received): 1274
expect someone will hand out
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-11-2012   #14
ANKER
ANKER's Avatar
Join Date: Feb 2010
Posts: 552
Thanks (Given): 361
Thanks (Received): 687
Fly-with-me or alb can handle this job successfully, is a matter of time.
__________________
Upside down at the bottom of the world.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-12-2012   #15
MaHong5
Join Date: Jul 2012
Posts: 9
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
hii
__________________


is Offline  
Reply With Quote
Old 07-12-2012   #16
7alvoo
Join Date: Jul 2010
Posts: 149
Thanks (Given): 278
Thanks (Received): 85
Link(s):
 
from Team V.R and password: VR4ALL
is Offline  
Reply With Quote
14 Thanks, 0 . - sehrich, orchestron, supersapphire, schmunzel, v2hao, meser, Neamtu, Tomys, luongvo, megano, speedi25, ANKER, climbnonstop, eric52 thanked for this post
Old 07-12-2012   #17
climbnonstop
Join Date: Feb 2010
Posts: 30
Thanks (Given): 36
Thanks (Received): 9
Works flawlessly !!! Awesome job Team VR.As always...
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - speedi25 thanked for this post
Old 07-12-2012   #18
Dvico
Join Date: Apr 2011
Posts: 10
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
This file is a crack : "Wibu_Codemeter_dongle_fake_Setup.exe" ?
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-13-2012   #19
snuk
Original Poster
Join Date: Dec 2011
Posts: 74
Thanks (Given): 61
Thanks (Received): 22
thnaks guys
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-13-2012   #20
ellusive
Join Date: Apr 2012
Posts: 47
Thanks (Given): 42
Thanks (Received): 9
anyone else getting corrupt video when using the h264 (accelerated) codec with open cl ?
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-13-2012   #21
speedi25
Join Date: Oct 2010
Posts: 103
Thanks (Given): 17
Thanks (Received): 9
The Wibu dongle is limited till April 2013 !
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-13-2012   #22
johnsmith0123
johnsmith0123's Avatar
Join Date: Jun 2012
Posts: 53
Thanks (Given): 13
Thanks (Received): 27
Best to use MainConcept Codec Suite 5.1 for Adobe Premiere Pro CS5 only a name changed to Rovi Total Code for Adobe Premiere CS5 CS5.5 CS6

Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-20-2012   #23
nejkb00
Join Date: Mar 2012
Posts: 10
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 20
Here are the newest Version of TotalCode Pro V6.0.1 for CS5/CS5.5/ and CS6

100% working


http://forum.cgpersia.com/f14/mainco...cs5-cs6-56441/
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-21-2012   #24
Charliexl
Join Date: May 2010
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Default works but....

Total Code seems to work perfectly with Premiere Pro CS6 without any restrictions. But since installed, After Effects and Encore shows me a Main Concept watermark in the preview screen and if video has AC3 the sound stops after 30 sec. Any idea how to fix this???
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-24-2012   #25
borongan
Join Date: Mar 2012
Posts: 55
Thanks (Given): 80
Thanks (Received): 5
@charliexl,

we have same problem, i though its only me who has this problem and i think it has nothing to do with the Rovi Total Code but to Adobe Maste Collection wibu patch.

Last edited by borongan; 07-25-2012 at 05:55 AM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-31-2012   #26
kazi
Join Date: Aug 2010
Posts: 26
Thanks (Given): 33
Thanks (Received): 13
All is fine for premier but in ae when exporting to mpeg2 it gives watermark, any solution for ae?
BTW IT F...KS-UP ENCORE MPEG2 ENCODING AS WELL. REVERTING TO 5.1 FOR NOW

---------- Post added at 05:56 AM ---------- Previous post was at 05:29 AM ----------

OK DUMB ME DIDN'T HAVE MY THINKING CAP ON. FINNALLY ALL IS OK FOR PR AE ENC.
SOLUTION: AFTER INSTALLING TOTALCODE AND APPLYING CRACK, GO TO C:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\CS5\MediaCore\MainConcept AND COPY ALL AND PASTE INTO C:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\CS6\MediaCore\Rovi TotalCode. GUARANTEED WORKING ON WIN7 SP1

---------- Post added at 05:57 AM ---------- Previous post was at 05:56 AM ----------

Btw back-up the content from cs5/mediacore/mainconcept for future use





HERE IS THE LINK FOR THE FILES U MUST REPLACE AS STATED ABOVE

Links:
Link(s):
 
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - geminisv300, cacequi thanked for this post
Old 08-01-2012   #27
borongan
Join Date: Mar 2012
Posts: 55
Thanks (Given): 80
Thanks (Received): 5
I want to confirmwhat other members here are saying that.... there won't be any watermark on the final build, mine was a dvd.

"make my blu-rays using encore cs6 the watermark is there but once you build the disc there won't be any watermark on your final build."

thank you guys!
is Offline  
Reply With Quote
Old 08-11-2012   #28
banka
Join Date: Feb 2012
Posts: 5
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 2
Remove Watermark,
Move folder Rovi TotalCode, Program Files/Adobe/Common/Plug-ins/CS6/MediaCore to Program Files / Adobe / Adobe Premiere Pro CS6/Plug-ins/En-us
is Offline  
Reply With Quote
2 Thanks, 0 . - BiggSlic, ht81 thanked for this post
Old 08-13-2012   #29
mnamol
mnamol's Avatar
Join Date: Apr 2010
Posts: 1,477
Thanks (Given): 1607
Thanks (Received): 2002
Rovi (MainConcept) TotalCode 6.0.2 (x64) | 106.5 MB
Link(s):
 
Please Up Patch , ...
is Online  
Reply With Quote
Old 08-16-2012   #30
kasper77
Join Date: Sep 2009
Posts: 425
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 135
OK Tried to install a couple of times doing all that is supposed to be done in many different variations etc.
Windows 7 64 bit but not service pack 1.
ADOBE PREMIERE PRO CS6 will not take the ACVHD footage without the watermark. That is definite with my attempts.
If indeed it prints to DVD or BR without a watermark is unknown by me and I am very suspicious about that and this is not a production workflow that is acceptable.
The other very annoying thing which makes this an absolute NO is that the ROVI codecs overide the other Adobe ones and so no matter whether you are in PPro or AFX the watermark appears. This is not a good solution and I just wanted to warn people about wasting a half a day in trying to make this work. I am the first to admit that it may indeed work on other systems but NOT HERE.
is Offline  
Reply With Quote
1 Thanks, 0 . - Kamel thanked for this post
Old 08-17-2012   #31
borongan
Join Date: Mar 2012
Posts: 55
Thanks (Given): 80
Thanks (Received): 5
@kasper77,

I had same problem with the watermark on both Premiere and After Effects but on the print to DVD it has no watermark nag.
is Offline  
Reply With Quote
Old 08-24-2012   #32
BiggSlic
Join Date: Oct 2011
Posts: 3
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
This right here from Banka solved the watermark problem for me.

Thanks Banka!
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-26-2012   #33
skipy
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Same problem here... imposible to remove the watermark (AP 6.0.2)
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-02-2012   #34
ize
Join Date: Nov 2009
Posts: 262
Thanks (Given): 228
Thanks (Received): 64
Please can someone help me get this:
TotalCode for Adobe Premiere Pro CS6 Audio Pack
Totalcode need this to be able to do 5.1 Dolby Digital.
Thanks.
is Offline  
Reply With Quote
Old 05-28-2013   #35
liad
Join Date: May 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
hi guys... this isnt working for me, i still have the watermark in premiere cs6.
is there anything that can be done about this?

im trying to load .MTS files (avchd) but the audio wont load in adobe applications.
thanks.
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-22-2013   #36
jackrenton
Join Date: Jul 2013
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
With Rovi TotalCode for Adobe Premiere & MTS files, sound is ok only for 30s, after that, there isn't sound !
is Offline  
Reply With Quote
Old 08-05-2013   #37
Fryin
Join Date: Aug 2010
Posts: 22
Thanks (Given): 5
Thanks (Received): 1
Can't make a proper DCI or DCP for some reason I've tried using the instructions but tested at local theater and did'nt work.
Projector said it was a bad encoding. Anyone with any thoughts ? I did put it on a Ext 2 usb drive and the projector saw it
but got the error.

Fryin
is Offline  
Reply With Quote
Old 08-06-2013   #38
refosk
Join Date: Aug 2010
Posts: 29
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 12
Any idea what to do (premiere cs6) when I click on totalcode settings nothing happens?
is Offline  
Reply With Quote