CGPersia Forums
Release Blog CGPeers IRC Chat Register FAQ
Go Back   CGPersia Forums > CG Requests > Plugins - Requests
Reload this Page Daz 4 Studio Decimator plugin
Plugins - Requests Post Your Plugins Requests Here

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-03-2012   #1
Original Poster
Join Date: Jan 2012
Posts: 32
Thanks (Given): 32
Thanks (Received): 62
Red face Daz 4 Studio Decimator plugin

someone shares Daz 4 Studio Decimator plugin for version daz 4.0.3.36?

Thanks...
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-03-2012   #2
Penumbroso
Join Date: Apr 2010
Posts: 15
Thanks (Given): 15
Thanks (Received): 16
Decimator plugin is part of Daz Studio Pro. The serial number of the free version of Daz Studio doesn't register the Decimator plugin, but if you use another serial of Daz Studio Pro, it becames registered. For expample, try this: DAZ Studio 4 Pro SDZSPRO-040-0026667-DJP-001-ZBUAWEQ
is Online  
Reply With Quote
8 Thanks, 0 . - ferlupo, superheroin, noshare, dmwizzard, DragonEye, Andrew maloy, 3DEXILE, JJBreaker thanked for this post
Old 03-03-2012   #3
JJBreaker
Original Poster
Join Date: Jan 2012
Posts: 32
Thanks (Given): 32
Thanks (Received): 62
the tab is not nowhere :S
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-07-2012   #4
Hazzerz
Join Date: Apr 2010
Posts: 20
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 6
Link(s):
 
Not true. Well, in fairness it used to be. But the older plugin doesn't work with Daz 4 anymore =\

Link(s):
 
"Note: The Decimator is NOT part of the DAZ Studio 4 Pro software bundle. This is due to licensing agreements with the developer of this plugin. It can be purchased separately from the DAZ 3D Store."

Last edited by Hazzerz; 03-07-2012 at 05:31 PM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 03-07-2012   #5
noahyen
noahyen's Avatar
Join Date: Jun 2010
Posts: 114
Thanks (Given): 38
Thanks (Received): 235
Link(s):
 

Tried it and it still works for decimator
SDZSPRO-040-0026667-DJP-001-ZBUAWEQ
is Offline  
Reply With Quote
10 Thanks, 0 . - Neroter12, balmino, ghelarang, Boy Cot, Ashrad, DragonEye, GRO, puigreig, Binn, streetwizard thanked for this post
Old 09-16-2012   #6
Boy Cot
Boy Cot's Avatar
Join Date: Feb 2012
Posts: 240
Thanks (Given): 42
Thanks (Received): 44
Thanks noahyen works in ds4.5 !
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-26-2012   #7
andriu
Join Date: Sep 2011
Posts: 4
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
super Thanks noahyen works in ds4.5 !
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-11-2012   #8
peggy23
Join Date: Aug 2012
Posts: 53
Thanks (Given): 5
Thanks (Received): 2
is this serial still working?? i tried it in 4.0 and 4.5 both dont work i cant get decimator really need it
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-11-2012   #9
peggy23
Join Date: Aug 2012
Posts: 53
Thanks (Given): 5
Thanks (Received): 2
could you give me a link viktorspasov??..and a link for which daz this work for coz i tried it with two version maybe its because of where i downloaded the file can you givev me also a link for daz?
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-11-2012   #10
peggy23
Join Date: Aug 2012
Posts: 53
Thanks (Given): 5
Thanks (Received): 2
yes i know thats where to put the serial but nothing changes
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-29-2012   #11
infotau
infotau's Avatar
Join Date: Apr 2012
Posts: 128
Thanks (Given): 85
Thanks (Received): 165
Link(s):
 
same for me, did u find a solution ?
is Online  
Reply With Quote
Old 11-27-2012   #12
noshare
noshare's Avatar
Join Date: Aug 2011
Posts: 7
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
Works in 4.5 and got Decimator functionality.
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-07-2012   #13
mathew36c
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
hello guys, i downloaded daz studio 4.5 free version and installed to my pc. And i tried the serial that Penumbroso gave. It works but I still dont have the decimator working. Even in the installed plugin list, I dont see any decimator. Please help me guys, do i have to download the older version of daz studio?
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-21-2013   #14
igorphoenix
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Could someone post an instruction on how to get decimator working on DS 4.5? Registered DS with serial provided by noahyen but since decimator is not a part of DS installation ot had no effect.

Edit: Didn`t notice that decimator installer comes with DS4.5 Pro order, just need to download it separately.

Last edited by igorphoenix; 01-21-2013 at 11:11 AM.
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-01-2013   #15
mkadlec
Join Date: Mar 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
U r lifesaver. Thank You
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-02-2013   #16
shimra
Join Date: Dec 2011
Posts: 11
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
what does this plugin do exactly?
is Offline  
Reply With Quote
Old 04-02-2013   #17
Hawkeye
Hawkeye's Avatar
Join Date: Dec 2010
Posts: 3,610
Thanks (Given): 1523
Thanks (Received): 4078
If everyone was a Vegetarian, can you imagine how many farm animals would cover this planet..but because not everyone is..is the reason not many farm animals cover this planet :~}
__________________
if a pirate takes one drop from an infinite ocean..what harm can come to that ocean?

Marriage is an intolerable obstacle to individualistic evolution.

The authority of those who teach is often an obstacle to those who want to learn
is Online  
Reply With Quote
Old 06-07-2013   #18
BBRock
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Noahyen, please post the link again, and serial, thanks...
is Offline  
Reply With Quote
Old 07-27-2013   #19
jfullernz
Join Date: Jul 2013
Posts: 3
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
found it. it's already on here, but it's bundled with the daz version
Link(s):
 
The decimator is only for that version though so you'll need to install the ds4.5 version in it.
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-01-2013   #20
Sphelps1984
Join Date: Nov 2011
Posts: 47
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 2
Anyone have it for 4.6 dont think it comes with daz3d anymore
is Offline  
Reply With Quote
Old 09-01-2013   #21
n0MAD
n0MAD's Avatar
Join Date: Nov 2009
Posts: 4,231
Thanks (Given): 131
Thanks (Received): 37934
Default DS 4.6 Decimator v1.4.0.18 WINMAC

Link(s):
 
Have fun.
__________________
If you have issues please refer to my avatar.
is Online  
Reply With Quote
13 Thanks, 0 . - zqtech624, urawhat, moldava, 3DEXILE, scythefx, tokoto, jeanmarc, ml8533323, nerozak, hebe53, sethhh, Vali 15, Hawkeye thanked for this post
Old 09-01-2013   #22
Sphelps1984
Join Date: Nov 2011
Posts: 47
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 2
really thanks man
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-10-2013   #23
jnothing
Join Date: Oct 2011
Posts: 37
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 1
I'm praying this will work. Thanks everyone. I have a file I had to export for C4d, A BIG ANIMATION. So in C4D it works, but then the render farm won't take such a huge file, so I exported to fbx, it's still a 9GB scene. Hoping this will help me! I was happy that I could bring in OBJ/MDD using riptide, and now my files are HUGE.
is Offline  
Reply With Quote
Old 10-13-2013   #24
nitroy2k
Join Date: Jul 2013
Posts: 3
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 2
hm this decimator is not working for 4.6.1.17 daz3d I just installed daz yesterday but decimator says cant find install folder
is Offline  
Reply With Quote
Old 11-07-2013   #25
scythefx
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
n0MAD.. YOU SIR, ARE AWESOME.
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-06-2013   #26
MARIA LOPINO
MARIA LOPINO's Avatar
Join Date: Nov 2013
Posts: 1
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 0
thank you very much Nomad ..
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-10-2013   #27
baguwka
Join Date: Dec 2013
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
thanks very much guys
is Offline  
Reply With Quote
Old 12-18-2013   #28
elessarix
Join Date: Sep 2010
Posts: 39
Thanks (Given): 6
Thanks (Received): 2
Link(s):
 
me ,too

can anybody solve this problem?

tnx
is Online  
Reply With Quote
Old 12-19-2013   #29
urawhat
Join Date: May 2012
Posts: 49
Thanks (Given): 159
Thanks (Received): 19
I bow to you. Works perfect!!!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-07-2014   #30
zqtech624
zqtech624's Avatar
Join Date: Jan 2013
Posts: 4
Thanks (Given): 3
Thanks (Received): 2
anyone have a better download link, the current one doesnt work

---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------

Nevermind..... Got the link to work but have the same issue, wont find the folder...

---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:39 PM ----------

Will someone share on how to make it work, please!!!
is Online  
Reply With Quote
Old 01-10-2014   #31
REALUSION B.FAHD
REALUSION B.FAHD's Avatar
Join Date: May 2010
Posts: 115
Thanks (Given): 444
Thanks (Received): 1563
Dasent work with windows 8.1
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-12-2014   #32
javahar
Join Date: Dec 2009
Posts: 3
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 0
Default daz3d decimator

please any one have daz3d decimator please send link
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-15-2014   #33
waltergs
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 0
Link(s):
 
Don't work on DAZ 4.6 Installation error. Can`t find DAZ path installation.
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-19-2014   #34
Swampdog
Join Date: Jan 2014
Posts: 10
Thanks (Given): 26
Thanks (Received): 5
Link(s):
 
I'm getting the same thing using the win64 decimator from nOMAD's link with my 4.6.

I'm running Daz 3D Studio 4.6 for win64 (4.6.1.39) on Win 7 pro 64. Anyone get it to work with same setup/version? I'd love to make sure it works good enough to get my models stripped to a LOD that run well but still look good when pulled into Unity3D.

Thanks in advance for any help!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-26-2014   #35
waltergs
Join Date: Mar 2011
Posts: 2
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 0
help us, please!!!
is Offline  
Reply With Quote
Old 01-30-2014   #36
team554
Join Date: May 2011
Posts: 73
Thanks (Given): 56
Thanks (Received): 58
is it possible to get a working Decimator for 4.6.
is Online  
Reply With Quote
Old 02-02-2014   #37
n0MAD
n0MAD's Avatar
Join Date: Nov 2009
Posts: 4,231
Thanks (Given): 131
Thanks (Received): 37934
Sure ill upload in a bit.
__________________
If you have issues please refer to my avatar.
is Online  
Reply With Quote
Old 02-09-2014   #38
UltraTM
Join Date: Dec 2013
Posts: 33
Thanks (Given): 37
Thanks (Received): 177
still uploading?^^
is Online  
Reply With Quote
Old 02-09-2014   #39
n0MAD
n0MAD's Avatar
Join Date: Nov 2009
Posts: 4,231
Thanks (Given): 131
Thanks (Received): 37934
Link(s):
 
Still too lazy to search?
__________________
If you have issues please refer to my avatar.
is Online  
Reply With Quote
Old 02-27-2014   #40
pflor
pflor's Avatar
Join Date: Jan 2014
Posts: 116
Thanks (Given): 52
Thanks (Received): 610
Hope this help....

DS4_Decimator_1.4.1.39_Win32.exe
Link(s):
 
DS4_Decimator_1.4.1.39_Win64.exe
Link(s):
 
Serial.txt
Link(s):
 
is Online  
Reply With Quote
Old 4 Weeks Ago   #41
rmtpsr
Join Date: Jul 2014
Posts: 8
Thanks (Given): 13
Thanks (Received): 8
not work for me, :S could not found the instalation folder
is Offline  
Reply With Quote
Old 1 Week Ago   #42
Netherlord
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
If you encounter "can't find path..." error, do the following steps:

1. Run regedit.exe
2. Under "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\DAZ\Studio4", add an string type(REG_SZ) key: InstallPath-64 (or InstallPath-32)
3. Set key's value to the DAZ installation path (for example: "C:\Program Files\DAZ 3D\DAZStudio4")
4. Close regedit, and install the decimator
5. Launch DAZ Pro, goto Help -> About installed plugins, you can find the DAZ Decimator and it wait for the serial number input
6. Enter the serial number(you only need to supply the Decimator serial number, just ignore the others), restart DAZ pro
7. Enjoy
is Offline  
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search